میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جزئیات پرونده پژمان جمشیدی و نظر پزشکی قانونی

مرجان لقایی، خبرنگار جنایی می‌گوید تلاش کرده است پاسخ بخشی از سوالات مطرح شده در پرونده پژمان جمشیدی و این که آیا تجاوزی صورت گرفته یا خیر را بیابد
کد خبر: ۱۳۴۰۹۷۲
| |
56906 بازدید
|

جزئیات پرونده پژمان جمشیدی و نظر پزشکی قانونی

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، گزارش زیر صرفا به بازگویی، «شواهدی که مرجان لقایی، خبرنگار جنایی به عنوان مدارکی در رد اتهام «آدم‌ربایی و تجاوز علیه پژمان جمشیدی» مطرح می‌کند، پرداخته است. 

مرجان لقایی در پادکست رادیو جنایی، می‌گوید از ۲۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در جریان این موضوع قرار داشته و به واسطه شغلش از رفتن پرونده پژمان جمشیدی به دادگاه کیفری مطلع بوده است. اما طبق گفته‌ خودش می‌دانست که: «وارد دانستن اتهام «تجاوز» به سادگی وارد دانستن اتهامات دیگر نیست. ضمن این که مجازات آن از قتل نیز بالاتر است و حتی با رضایت شاکی، اعدام ساقط نمی‌شود.» 

«سوپراستار سینما متهم به تجاوز شد» ازجمله اخباری بود که همان زمان منتشر شد. لقایی ادامه می‌دهد شاکی ابتدا اقدام به طرح اتهام «آدم‌ربایی» کرده و در نتیجه پرونده به دادسرای جنایی رفته بود. اما دو روز بعد پرونده «عدم صلاحیت» می‌خورد و به دادسرای فرهنگ و رسانه می‌رود. به گفته لقایی این اتفاق به این دلیل رخ داده بود که بازپرس دادسرای جنایی نتوانسته بود ادله محکمی برای ادعای شاکی؛ «آدم‌ربایی» بیابد. 

لقایی در ادامه ادعاهایی چون «حضور شاکی در ساعت ۴ صبح در خانه پژمان جمشیدی برای امضای قرارداد» را به عنوان ابهامات پرونده پژمان جمشیدی مطرح می‌کند. شعبه ۹ دادگاه کیفری جایی بود که مرجان لقایی، شاکی را یک ماه قبل از بازداشت پژمان جمشیدی دید. لقایی در ادامه از طریق گوش دادن به «گفت‌وشنود کارمندان شعبه ۹ دادگاه کیفری» متوجه می‌شود که پژمان جمشیدی به «آدم‌ربایی» و «تجاوز» متهم شده است. پرونده «آدم‌ربایی» در دادسرای فرهنگ و رسانه و پرونده «تجاوز» در دادگاه کیفری بود. 

این خبرنگار جنایی ادامه می‌دهد شاکی شبِ اتفاق، با دستور مستقیم قاضی کشیک به پزشکی قانونی فرستاده شده بود. لقایی می‌گوید متوجه شد که نظریه پزشکی قانونی چندان به سمت تجاوز نیست. او ادامه می‌دهد تا سوم آبان‌ماه (روز بازداشت پژمان جمشیدی) در پرونده، ادله محکمی برای «تجاوز» وجود نداشت. لقایی می‌افزاید در این مرحله تحقیقاتش از پزشکی قانونی «وجود آثار تجاوز» را تایید نکرد. او ادامه می‌دهد شنیده‌هایش در دادگاه نیز نشان می‌داد که ادله محکمی برای «آدم‌ربایی» هم نبود و برای همین پرونده هنوز در دادسرا بود و کیفرخواست یا منع تعقیب صادر نشده بود. 

سوم آبان‌ماه، لقایی متوجه می‌شود که رفت‌وآمد به شعبه ۹ دادگاه کیفری مانند همیشه نیست. حدود ظهر بود که متوجه شدند پژمان جمشیدی در آن‌جا حضور دارد. او می‌افزاید «مواجهه حضوری» در آن دسته از «پرونده‌های تجاوز» اتفاق می‌افتد که متهم منکر جرم رخ داده باشد. آن‌ها دو ساعت بعد متوجه شدند که پژمان جمشیدی با حکم دادگاه بازداشت موقت شده است. خبر «بازداشت بازیگر معروف» همین زمان منتشر شد و اگرچه اعلام نام متهم تا زمان قطعی شدن رای دادگاه قانونی نیست، خبرگزاری فارس نام او را نیز اعلام کرد. 

پژمان جمشیدی ابتدا قرار بود به زندان اوین منتقل شود اما به زندان قزل‌حصار، اندرزگاه جرائم سنگین منتقل شد. مرجان لقایی این‌جا اضافه می‌کند که طبق شنیده‌هایش در دادگاه حرفی از «بستن دست و پای شاکی» نبود. پژمان جمشیدی از دوشنبه تا شنبه در بازداشت ماند. چهارشنبه آخر وقت، پرونده از دادگاه کیفری به شعبه تجدیدنظر رفت و قرار بازداشت در شعبه یک تجدیدنظر نقض شد. پژمان جمشیدی با پرداخت نقدی ۵ میلیارد تومان به قوه قضاییه به صورت موقت آزاد شد. 

او می‌گوید این که گفته شده بود «پزشکی قانونی دو مرتبه تجاوز را تاکید کرده است» نادرست است. چون پزشکی قانونی نمی‌تواند در مورد تجاوز اظهارنظر کند و صرفا می‌تواند به تایید آثاری چون؛ مایع منی، کبودی و خراش، خونریزی و... بپردازد. در این‌جا دادگاه است که با توجه به اظهارات شاکی و متهم، شهود و مستندات دیگر مشخص می‌کند آن‌چه رخ داده تجاوز بوده است یا نه.  لقایی همچنین به طرح «پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی پژمان جمشیدی به شاکی و خانواده‌اش» و «خوانده شدن صیغه محرمیت از سوی پژمان جمشیدی» اشاره می‌کند و آن را نادرست می‌خواند و می‌گوید در دادگاه ادعا شده بود که شاکی و مادرش درخواست ۳۰ میلیارد تومان به صورت یورو و رمزارز از پژمان جمشیدی کرده بودند. 

لقایی می‌گوید همه روابطش را به کار گرفت تا بتواند به برگه پزشکی قانونی دست پیدا کند. او می‌گوید «پزشکی قانونی دو بار موضوع را بررسی کرده بود اما هیچ اثری که نشان‌دهنده رابطه جنسی روی قسمت‌های خصوصی بدن دختر باشد پیدا نشد». او می‌گوید شنیده است بخشی از بزاق پژمان جمشیدی در قسمتی نامرتبط از بدن شاکی پیدا شده است. آن هم به صورت محدود. لقایی در این پادکست نیم ساعته موکدا تاکید می‌کند خراش،‌ بریدگی، تورم، کبودی یا مایعی که دی‌ان‌ای پژمان جمشیدی را تایید کند روی بدن دختر پیدا نشده است. 

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۳
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۳۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
خوبه خودت هم زن هستی. داری انقدر دست و پای الکی میزنی برای تبرئه ی کسی که به یه دختر 19 ساله تجاوز کرده.

امیدوارم این خانوم رو حرفاش وایسه بابت رسانه ای کردن تمام مواردی که هیچ اطمینانی بهشون نداره. تا وقتی که بعدا قاضی حکم صادر کرد پاسخگو باشه.

امیدوارم حق به حقدرا برسه نه به پولدار.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
کدوم دختری خونه چندتا سلبریتی میره ؟ وقتی خونه سربلیتیهای مختلف میره یا بعد تجاوز همش درحال گشت و گذار و تفریح اونم لاکچری ، رستورانهای لتکچری، کنسرتهای مختلف و کشتی تفریحی و مسافرت با دوست پسرشه اونم بعد تجاوز؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
قرار نیست تا یه خانوم ادعایی کرد بلافاصله بقیه انسانها نابود بشن.

شواهد هم نشون نمیده که حرفهای خانوم درست باشه... ولی باید صبر کرد تا دادگاه نظر بده. فعلا قطعیتی وجود ندارد.
بهنام
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
به نظر من خودت این جوری مشخص واس پول کندن نه چیز دیگری کس که بهش تجاوز میشه همون. روز یا فوقش سه هفته دیگه می‌ره شکایت نه شیش ماه که که هیچ ردی نباش بعدش بگه حق خوردن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
حرف مفت تر از این وجود نداره اگر قرار باشه هر کسی راه بیفته و یک مرد را به اتهام تجاوز بده بالای دار ( البته قبلش تقاضای 30000 یورو بکنند ) دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشه که !
ناشناس
|
Canada
|
۰۰:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
کدام دختر برای امضای قرارداد میره به خونه یه مرد مجرد اونم ۴ صبح ؟؟؟؟!!ً‌‌‌‌‌!!ً
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
آفرین همین بگو
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
درمورد قضیه اقای جمشیدی که فعلا هیچی مشخص نیست و نمیشه قطعی چیزی گفت ولی کلا متاسفانه جامعه پر شده از یک مشت انگل هرزه که زندگیای مردم رو بهم میریزن و ظاهرا خونواده ای هم ندارن جمعشون کنن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
بعد یکسری از هرزگی به عنوان آزادی یاد میکنن و خواهانش هستن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
قبلا تو کشورای اروپایی خیلی باب بود و هست که دخترا با میل خودشون میرفتن بعد شکایت میکردن و پول میگرفتن بعنوان جریمه و اینا حالا مدتیه به ایرانم سرایت کرده که دختره میره بعدش شکایت میکنن و طرف رو تلکه میکنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
سلام
پس ۴ صبح فقط قرارداد بستند و هیچ اتفاق دیگه ای هم نیفتاده و صرفا همه توهم زده بودد
لطفا اراحیف ننویسید.
پاسخ ها
ستاره
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
نه بعد تمام این اتفاقات چند ماه بعد با دوست پسرش دختره چند شب رفت شمال
رضا جعفری
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
مگه اثبات تجاوز به همین راحتیه؟ تازه اگر ثابت بشه رابطه جنسی رخ داده دختره باید ثبت کنه تجاوز بوده نه رابطه توافقی وگرنه جفتشون نفری صد ضربه شلاق نوش جان میکنن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
دوست دخترش بوده و میخواسته ازش باج گیری کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
آخه کی چهار صبح میره خونه یه مرد غریبه ،مگر طرف برا رابطه با طرف رفته، پول زیاد خواسته طمع کرده دختره ،اونم پولو نداده ،حالا دختره دبه کرده گفته چنین اتهامی بزنم هم به پولم برسم
ایران
|
Singapore
|
۰۶:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
دختره دنبال پوله
عماد ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
با این شرح موضوع پژمان بی گناه و حتما مورد اخاذی در کارد بوده
زهره
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۷:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
عزیزای دل من خودم دخترم ناحقی هم نمیکنم.یه دختر اگر نخواد مورد تعرض قرار بگیره ساعت ۴ صبح تو خونه مردی که محرمش نیست چیکاررررررر میکنه..حتی سرسوزنی توجیح وجود نداره.ایشون با پای خودش اون وقت صبح .شاید هم از اول شب رفتن خونه آقای جمشیدی.دیگه بعدش رو فقط خدا میتونه شهادت بده چی شده.هیچ اجباری در کار نبوده
فرامرزروا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
تمام حرفهای اون خانم میگیم راست باشه ایا اگه جمشیدی به اون خانم گفته چهار صبح بیا خونه قرارداد ببندیم و من اصلآ قبول ندارم چون اولندش چرا سرشب یا ده یایازده ویادوازده شب قرارنذاشته اوت موقع از ساعات خود جمشیدی یا خوابه یا حسی نیست بخواهد تجاوز صورت بگیرد من زیر بار این حرف نمیرم ازطرف هرکدوم عنوان شده داره دروغ میگه قسم میخورم
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار