پژمان جمشیدی سکوتش را شکست + متن پیام
پژمان جمشیدی در اولین واکنش به وقایع اخیر پیرامون وی اعلام کرد: قسم به دونه های خاک مادرم، داستانهای کثیف پخش شده ساختگی و کذب است.

به گزارش تابناک، دکتر چلبیانلو، وکیل پژمان جمشیدی در پرونده اخیر وی، در متن اینستاگرامی پیام پژمان جمشیدی به مردم ایران را منتشر کرد.
پژمان جمشیدی در اولین واکنش به وقایع اخیر پیرامون وی، اعلام کرد: قسم به دونه های خاک مادرم، داستانهای کثیف پخش شده ساختگی و کذب است.
به طور قانونی از کشور خارج شدهام
خیلی زود برمیگردم
مطیع قانون هستم
به ترکیه آمدم تا چشم در چشم پدرم که آنجا زندگی میکند، بگویم این داستانها دروغ است و پسرش همان انسانیست که توقع دارد

گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۳۴
لابد وقتی رای صادر شد و مطمئن شدی زنده میمونی برمیگردی. و در غیر اینصورت هم برنمیگردی کلا ...
یه سئوال؟ اصن چطوری ممکنه یه فرد عادی که با قرار وثیقه آزاده بتونه از کشور خارج بشه؟! برای ما مردم عادی که قفله قطعا.
پاسخ ها
فرزاد
| ۰۸:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
ناشناس
| ۰۸:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
ازش طلبی داری؟؟؟؟؟؟
ناشناس
| ۱۰:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
اولا از همین اول ماجرا مشخصه که یه چیزایی غلطه: چطوری فرد با قرار وثیقه ی سنگین میتونه از کشور خارج بشه؟ چطور یه مرد سالم 50 ساله میره با یه دختر 19-20 ساله رابطه برقرار میکنه؟ (ولو با رضایت شخصی خود اون دختر باشه) این آدم سالمه از نظرت یعنی؟
ثانیا این شما هستید که حتی یک درصد هم احتمال نمیدید اگر حق با اون دختر خانوم باشه چی؟! خودتون جای ایشون بودید چه حالی بهتون دست میداد؟
پاسخ ها
ناشناس
| ۰۸:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
پاسخ ها
ناشناس
| ۰۸:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
پاسخ ها
ناشناس
| ۰۸:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
پاسخ ها
ناشناس
| ۰۸:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
پاسخ ها
بهلول
| ۰۸:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟








