بازدید 34938
مرور روزنامه‌های دوشنبه سوم آبان ماه

جمهوری اسلامی: این، دومین سیلی بود/کیهان: وین برای مذاکره یا نتیجه؟ / «اسنودن» تا کجا موش و گربه بازی درمی‌آورد؟

اولین چالش وزیر با پیک ششم کرونا، سیلی در اولین روز کاری، مروری بر همه دخالت‌ها در انتصابات، هشدار تعزیرات به گرانفروشان لوازم خانگی، فایده و هزینه تعلل ایران در احیای برجام، شاخص اصلی وحدت، فلسطین است،۲۰۰ خانه تاریخی در آستانه تخریب قرار گرفت، عادی‌سازی مازوت‌سوزی! جنگ دیپلماتیک جدید اردوغان، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۰۸۳۹۱۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۳ 25 October 2021

به گزارش «تابناک» روزنامه‌های امروز دوشنبه سوم آبان ماه در حالی چاپ و منتشر شد که بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مسئولان نظام و مهمانان شرکت‌کننده در کنفرانس وحدت اسلامی با محوریت وحدت مسلمانان و شاخص اصلی آن فلسطین با تیتر‌های مختلف در صفحات نخست برجسته شده است.
ماجرای سیلی به استاندار در اولین روز کاری و عادی سازی مازوت سوزی از دیگر تیترهای برجسته در صفحات نخست روزنامه‌های امروز محسوب می‌شود.


در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم:

 

کیهان: وین برای مذاکره یا نتیجه؟

سعدالله زارعی در بخشی از یادداشت روز روزنامه کیهان با عنوان وین برای مذاکره یا نتیجه؟ نوشت: در جریان مذاکرات دو ماهه ۱+۴ آمریکا عنصر غایب، ولی در واقع اداره‌کننده طرف‌های مقابل ایران بود و باید گفت مذاکرات وین عملاً به مذاکرات آمریکا و ایران تبدیل گردید، تحریم‌هایی که برجام ظاهراً برای رفع آن‌ها به تصویب رسیده بود و اساساً فلسفه مذاکرات مابین سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵ بین ایران و ۱+۵ جز این نبود، برای اغوای ایران به سه دسته تقسیم شدند تحریم‌های سبز، زرد و قرمز. تحریم‌های سبز یعنی تحریم‌هایی که مربوط به دوره ترامپ و در خصوص موضوعات مرتبط با پرونده هسته‌ای بود، به تعلیق درمی‌آمدند. ـ البته در این میان هیچ تضمینی هم وجود نداشت که همین دسته از تحریم‌ها هم دوباره برنگردند و یا با نامی دیگر بازسازی نشوند! ـ تحریم‌های زرد؛ آن دسته از تحریم‌هایی بودند که با دادن امتیاز از سوی ایران قابلیت توقف (یعنی تعلیق و نه رفع) داشتند و تحریم‌های قرمز که علی‌رغم آنکه در برجام متوقف شده‌اند مثل تحریم‌های پتروشیمی، به هیچ وجه متوقف نخواهند شد. آمریکایی‌ها حتی در مورد تحریم‌های سبز هم خدعه مضاعف کرده و چندین مورد تحریمی سبز را به گونه و با عنوان دیگر در تحریم‌های زرد آورده‌اند. در یک جمع‌بندی می‌توانیم بگوییم در مذاکرات ۱۷ فروردین تا ۲۲ خرداد ماه گذشته، هیچ نشانه و خبری از اینکه آمریکا یا اروپا قصد دارند رویه خود در قبال ایران را اصلاح کرده و به حقوق ایران اعتراف نمایند، دیده نمی‌شود.


ـ برای جمهوری اسلامی مذاکره موضوعیت خود را دارد؛ چرا که می‌تواند یکی از ابزار‌های تأمین منافع ملی باشد. مذاکره در پاره‌ای از مواقع نمی‌تواند سبب بهبود شرایط شود، اما می‌تواند از وخامت بیشتر شرایط کم کند و یا مذاکره در پاره‌ای از موارد نه به قصد بهبود شرایط و نه به قصد پیشگیری از وخامت بیشتر وضعیت بلکه برای آنکه حربه تبلیغاتی از دست دشمن گرفته شود، صورت می‌گیرد. این سه نوع مذاکره در همه جا از جمله در جمهوری اسلامی سابقه داشته است. یکی از این موارد مذاکره ایران با رژیم صدام در نیویورک، برای اجرایی کردن قطعنامه ۵۹۸ بود. ایران در آن شرایط نه به بهبود وضعیت بین ایران و عراق و نه به کاهش وخامت روابط با رژیم صدام حسین امید داشت. مذاکره صورت می‌گرفت برای آنکه حریف با به دست گرفتن حربه تبلیغاتی، اذهان را به انحراف نکشاند و ایران مسئول جنگ و بی‌اعتقاد به آتش‌بسی که پذیرفته است، دیده نشود. با روندی که مشاهده می‌شود و با نگاه به تجربه دو سال مذاکره با کشور‌های عضو ۱+۴ که با هدف احیای برجام و نزدیک به دو ماه مذاکره با این گروه که برای اجرای تعهدات آمریکا صورت گرفت، ایران در این مذاکرات طبعاً نمی‌تواند امید چندانی به رفع تحریم‌ها و یا امید چندانی به کاستن از خصومت آمریکا، انگلیس و فرانسه علیه خود داشته باشد و به همین دلیل هم دولت آقای رئیسی رسماً اعلام کرده است که اقتصاد کشور را به برجام و مذاکرات آن گره نمی‌زند. با این حال، ایران قطعاً موضع مذاکراتی خود را حفظ می‌کند تا حربه تبلیغاتی را از دشمن بگیرد.
ـ ما نباید در مذاکرات پیش رو سیاست تعجیلی را در پیش بگیریم. چرا که تعجیل اولین علامت ما در آمادگی برای دادن امتیازات تازه می‌باشد که با منافع ملی کشور سازگاری ندارد. از سوی دیگر تجربه دولت روحانی ثابت کرد سیاست تعجیلی ایران جواب نمی‌دهد؛ چرا که دلیل توقف در پرونده هسته‌ای، تأخیر ایران نیست؛ بلکه عدم تمایل واقعی طرف‌های دیگر به اجرای تعهدات خود می‌باشد. برجام اگرچه عملاً وجود خارجی ندارد، ولی از آنجا که ما هنوز آن را رد نکرده درون برجام تلقی می‌شویم. تعجیل در ورود برای کسی که اصلاً خارج نشده معنای درستی ندارد. آمریکا از اول از برجام خارج شده و به عبارت دقیق‌تر اصلاً به آن وارد نشده است. در زمان اوباما خروج آمریکا از برجام غیررسمی بود. در دوره ترامپ و بایدن خروج آمریکا رسمی و اعلامی شد؛ بنابراین اگر جای نگرانی و در نتیجه، تعجیل باشد، این آمریکاست که باید نگران بوده و تعجیل نماید، نه ایران.


جمهوری اسلامی: این، دومین سیلی بود

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز خود با تیتر «این، دومین سیلی بود»، به حاشیه مراسم معارفه استاندار جدید آذربایجان شرقی پرداخت و نوشت: درباره سیلی خوردن استاندار جدید آذربایجان شرقی، چند نکته قابل تامل وجود دارند که نباید از کنار آن‌ها بی‌تفاوت عبور کرد.
۱- بدون تردید هرگونه اقدام خارج از ضوابط منطقی به‌ویژه در یک مراسم رسمی، محکوم است و سیلی زدن به استاندار یکی از بارزترین مصادیق این اقدام غیرمنطقی است.
۲- توجه به زمان و مکان این رویداد، آن را حساس‌تر می‌کند. استان آذربایجان که این روز‌ها به دلیل شرایط خاص مرز‌های شمال غرب کشورمان، بشدت مورد توجه ناظران سیاسی است، حساسیت زمانی و مکانی حادثه استانداری در تبریز را به روشنی نشان می‌دهد.
۳- درباره انگیزه ضارب که یک سرهنگ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است مطالب مختلفی گفته شده، ولی تا خود او در این باره صحبت نکند نمی‌توان به این مطالب اعتماد کرد.


۴- نسبت دادن ماجرا به همراهی با دشمنان خارجی، عادت زشتی است که عده‌ای به آن معتاد شده‌اند و با این کار، خود را از تامل و ریشه‌یابی رویداد‌ها راحت می‌کنند. این روش غلط، مانع درک واقعیت‌های موجود می‌شود و اجازه نمی‌دهد مسئولین به آنچه در زیر پوست جامعه جا خوش کرده است پی ببرند. این، یکی از خطرناک‌ترین تهدید‌هائی است که باید توجه همه را جلب کند و در بررسی‌ها پرداختن به ریشه‌های درونی را بر سایر امور مقدم بدارد. حتی دادگاه‌ها، اعم از عادی و نظامی، هم باید با استفاده از کارشناسان صاحبنظر در جامعه‌شناسی، به لایه‌های پنهان رویدادهائی که با اقدامات مجرمانه مرتبط هستند به انگیزه‌های واقعی مرتکبین پی ببرند تا علاوه بر قضاوت بهتر، بتوانند راه‌های پیشگیری از جرم را نیز کشف کنند. با این روش می‌توان به امنیت و سلامت جامعه کمک کرد و زمینه را برای حکمرانی عادلانه و مردمی فراهم ساخت.
۵- سیلی زدن، برخورد‌های فیزیکی با افراد، ایجاد تشنج، ضرب و شتم، اهانت به کسانی که نظر یا عملی غیر از برخوردکنندگان دارند و حتی تعرض به بزرگانی در سطح مراجع که همواره مورد احترام همگان بودند و هستند، یکی از عاداتی است که در سال‌های بعد از انقلاب رواج یافته و زیان‌های زیادی نیز به بار آورده است. اکنون زمان محکوم کردن این و آن و مطرح ساختن گلایه‌های مربوط به گذشته نیست، ولی می‌توان برای تصحیح این فرهنگ غلط که با واقعه استانداری تبریز به مرحله جدیدی رسیده است، گام مهمی برای پایان دادن به این روش غیراصولی و خلاف اقتضائات انقلاب اسلامی برداشت.
منظور از مرحله جدید اینست که با آنچه در تبریز رخ داد، مشخص شد که درگیری‌ها اکنون به درون یک قشر از مهم‌ترین بخش‌های امنیتی وحفاظتی کشور رسیده است. در این واقعه، ضارب و مضروب هر دو سپاهی بودند و این درست همان چیزی است که هرگز نباید رخ می‌داد. روشن بود که آن فرهنگ غلط به چنین مراحل خطرناکی هم خواهد رسید. اینجا دیگر جای درنگ نیست و با قید فوریت باید این بیماری مزمن را معالجه کرد. البته نه با داغ و درفش بلکه با تغییر نگاه.
۶- برخلاف تصور‌های ظاهری، این سیلی که به صورت یک سردار سپاه نواخته شد، اولین سیلی نبود. اولین سیلی هنگامی به صورت سپاه نواخته شد که سپاهیان را به عرصه سیاسی و پذیرش مسئولیت‌های اجرائی آوردند و آن‌ها را به جای آنکه مسئول امنیت ملی باشند، مسئول آب و نان و برق و گاز مردم کردند. سیلی تبریز، دومین سیلی بود که به صورت سپاه نواخته شد و این، پیامد طبیعی همان سیلی اول بود. صدای سیلی اول متاسفانه شنیده نشد.
۷- کسانی که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به عرصه‌های سیاسی و اجرائی می‌کشانند، حتی اگر این کار را با حسن نیت هم انجام دهند، باید بدانند که دوستان واقعی سپاه نیستند. وظیفه ذاتی سپاه ورود به مسائل سیاسی و اجرائی نیست همانگونه که امام خمینی مکرراً بر این نکته تاکید کردند. تفسیر نادرست سخنان امام و پناه بردن به توجیهات غیرموجه، عاقبتی جز سیلی تبریز ندارد. بزرگان کشور و بزرگان خود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این نقطه‌نظر که سپاهیان باید به وظایف ذاتی خود برگردند تا از آفات مصون بمانند و خدمات بزرگشان برای همیشه با درخشان‌ترین و برجسته‌ترین حروف بر پیشانی تاریخ این مرز و بوم بماند، را دوستانه‌ترین خیرخواهی برای سپاه بدانند.


«اسنودن» تا کجا موش و گربه بازی درمی‌آورد؟

امید کاجیان طی یادداشتی با تیتر «اسنودن» تا کجا موش و گربه بازی درمی‌آورد؟ در شماره امروز آرمان ملی نوشت: «ادوارد اسنودن» چهره‌ای که دیگر همه او را این روز‌ها می‌شناسند. حتی اگر کسی تا قبل از این نمی‌دانست او کیست و یا نام او یادش رفته بود، اکنون با این بازی زنجیروار توئیت‌های فارسی که به راه انداخته، حتما شناخته. کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا و پیمانکار پیشین آژانس امنیت ملی. جالب اینکه این کارمند طرد شده و تحت‌تعقیب آمریکا خیلی معنادار تنها حساب کاربری که فالو دارد، حساب رسمی آژانس امنیت ملی آمریکاست؛ جایی که زمانی خودش در آن بروبیایی داشت. اسنودن را خیلی‌ها نه با نام افشاگر بلکه به‌عنوان جاسوس یا خائن به آمریکا هم معرفی می‌کنند؛ بخشی از آن به واسطه اطلاعاتی است که او از عملیات عظیم «جاسوسی و مراقبت در سطح جهانی» و پریزم داد. بنا به مدارک ادعایی اسنودن، این برنامه‌ها شامل جاسوسی از مردم عادی و شخصیت‌ها در مکالمات تلفنی، ایمیل و موتور جست‌وجوی اینترنت در تمام کشور‌ها و بدون رعایت مرز‌های سیاسی بوده و در درجه اول توسط آژانس امنیت ملی ایالات‌متحده آمریکا انجام شدند. او بعد از این به سراغ سایر کشور‌ها و افشاگری برخی مسائل در جا‌های دیگر هم رفت و بعد هم در پناه روسیه درآمد. اما آنچه که این‌روز‌ها وی را به‌طور ویژه بر سر زبان‌ها انداخته توئیت‌های به نظر عده‌ای، معنادار او به زبان فارسی است. همه چیز هم از یک ضرب‌المثل شروع شد: «دیوار موش داره و موش‌گوش داره!»


همین توئیت خیلی‌ها را به این نتیجه رساند که ممکن است اسنودن با این کلام بخواهد بگوید همان موشی است که چیز‌هایی را فهمیده. اولین تعبیر این بود که اسنودن چیز‌هایی راجع به ایران به دست آورده که ممکن است در آینده نزدیک افشا کند. برخی، این افشاگری را علیه حکومت ایران تعبیر کرده و عده‌ای، آن را افشاگری علیه یک کشور دیگر که در ارتباط با ایران می‌خواسته کاری کند. بعضی می‌گویند اظهاراتش احتمالا به نفع ایران است و عده‌ای هم می‌گویند در هر صورت درنهایت آن اطلاعات نشانه خوبی نیست که بخواهیم آن را به نفع ایران بدانیم؛ درحالی‌که برخی نیز خوشبینانه این مسأله را مطرح می‌کردند که او برای جلب‌توجه و چه بسا جذب لایک، توئیت فارسی زده و اینکه صرفا از خود چهره‌ای رمزگونه به نمایش بگذارد. اما تداوم توئیت‌های فارسی‌اش نشان داد که از قرار «آقای موش» این‌روز‌ها گوش‌هایش حسابی تیز بوده، چیز‌هایی را می‌داند که نباید. آن‌قدر که با مقدمه‌چینی‌هایی به زبان فارسی می‌خواهد هیجان افشاگری را بالاتر ببرد. برای همین هم او در دومین توئیتش نوشت: «من فقط می‌گویم دلیلی وجود دارد که گربه‌ها محبوب هستند.» اینکه اگر منظور اسنودن از آن موش خودش باشد و حالا پای محبوبیت گربه‌ها را وسط کشانده، می‌تواند نشان از همدستی با کسانی باشد که قبلا دشمن او محسوب می‌شدند و این خبر خوشی برای ایران نیست. اما استدلال متفاوت و محتمل‌تر دیگری نیز وجود دارد و آن اینکه گربه درواقع همان ایران (نقشه ایران) است، به این معنا که عده‌ای نقشه‌هایی برای ایران کشیدند، عده‌ای که ظاهرا دوست ایران هستند. او گویی که می‌گوید که دوستی‌های عده‌ای با ایران بی‌دلیل نیست (!) و وی از دلیل این دوستی‌ها آگاه است. شاید آدم بی‌اختیار یاد کشور‌های خاص بیفتد و اینکه چه بسا خیانت‌هایی از همین کشور‌ها رخ داده باشد

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۶
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۴۵
ما گربه هستیم وهمسایه ای موش
کیهان و جمهوری اسلامی ، دو روزنامه ی بی خاصیت و کم خاصیت که فقط برای بسته بندی سبزی مناسبند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
روزنامه جمهوری اسلامی ،فعلا تنها روزنامه شجاع و منطقی از نسل اول انقلاب است

جناب مصباحی مقدم

زجر و رنج و درد ناشی از داغ و درفش عدم تصویب اف ای تی اف
را مردم با جیب خالی و گرانی و بیکاری و تورم و بیماری و شرمندگی خانواده
دارند می کشند و تحمل میکنند

شما و سایر تندروهای جبهه پایداری



که یا از درد مردم و کشور خبر ندارید

و یا اصلا برایتان مهم نبوده و نیست
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
به نظر من بحث و ارزیابی کردن برخی موارد سیاسی و اقتصادی و ... بد نیست که خوب هست ولی زیر سوال بردن مذاکرات یا ... که توسط مقامات عالی کشور رسد و برنامه ریزی میشه کار درستی نیست باید مملکت کوچک و بزرگ داشته باشد این درست نیست که کیهان هر چه را دوست ندارد کاری ندارد بررسی شده یانه کارشناسی شده یا نه اینگونه زیر اخیه ببرد وقتی اکثریت کارشناسان برای مذاکراه ادامه مذاکره و... تصمیم گیری کردند و اعلام کردند یکی نباید بلند بشه حرفهای بی معنی یا با معنی بزند که در هر حال بی معنی خواهد بود و ایجاد تفرقه و چند گانگی میکند اگر مقامات را قبول ندارند یک باره خروج کنند نه اینکه هی مته لای خشخاش بذارند و ایجاد بلوا کنند اگر مطلبی بنظرشان میرسد برای مقامات ذیصلاح بفرستند نه اینکه به خورد مردم بدهند و جایگاه کشور را تضعیف کنند
همه بنظرم باید مطمئن بشن با یک صدا شدن بهتر نتیجه میگیرند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
کیهان شاید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
فقط در مورد کیهان با نظرتون موافقم
طعم عدالت
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
خداییش روزنامه جمهوری اسلامی روزنامه خوبیه برخلاف کیهان فقط به‌به و چه‌چه نمی‌کنه بلکه نقد های خوب و بجا میاره و اگه این روز نامه هنوز فعالیت داره بخاطر اسمشه وگرنه اگه اسم روزنامه جمهوری اسلامی، چیز دیگه‌ای بود صد‌در‌صد تا الآن دفتر این روزنامه پلمپ و نویسندگانش زندان بودن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
روزنامه جمهوری اسلامی تنها روزنامه ای است که همچنان و مواضع حضرت امام را تبیین می کند و برمدار امام خمینی (ره) میچرخد
سیلی یک نظامی به نظامی دیگر را به همه چیز ربط دادید اما اصل ماجرا را نگفتید .

همین کارها را کردید که دیگه بیشتر مردم نه به روزنامه ها اعتماد دارند و نه به رسانه های داخلی
اگه مطمئنید آمریکا همه کاره برجامه پس اشتباه کرد اون کسی که پای چند کشور مفت خور بی خاصیت اروپایی و آسیایی رو به این مذاکرات باز کرد .
چرا اینقدر با جان و مال ملت بازی میکنید ؟
چرا آمریکا اولین و بهترین مقصد آقازاده هاتون برای اقامت و زندگی شده ؟
چرا آمریکا برای مردم دشمنه ولی برای برخی مسئولین دوست حساب میشه ؟
اصلا چرا سرمایه های ایران توی آمریکا بوده که حالا بلوکه شده مگه سرمایه های قبل از انقلاب را بلوکه نکرد ؟
.
"جمهوری اسلامی: این، دومین سیلی بود"
آقایان نمی خواهیم مذاکره کنیم
چطور شد جناب کیهان مخالف مذاکره بود حالا موافق مذاکره
مصلحت مردم مهم است یا مصلحت شماها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روزنامه جمهوری اسلامی حرف مفت نزن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هر جا بوده و حضور داشته برای مردم کار کرده و در کنار و خدمت مردم بوده و همانگونه که اجازه نداد داعش کارکنان روزنامه ی شما و امثالهم رو از پشت سر ببره در سایر امور کشور نیز جهادی و صادقانه و خالصانه زحمت می کشند حالا چون طیف شما نتونستن هیچ کاری در اداره کشور بکنند شما هراس دارید که بچه های سپاه گره ای از کار کشور بازکنند و رو سیاهی برای شما بمونه نگران نباشید سپاه در پایگاه السد سیلی به امریکا زد ولی هرگز سیلی به صورت ملت ایران نمیزنه حتی شماهای مخالف ، پاش برسه برای شما هم سر میدن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
باز هم که شعار دادی,،خسته نمیشید از این همه شعار؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
عجب گره ای باز شده
جناب روزنامه جمهورى اسلامى يعنى ميفرماييد سپاه تمام خونها را بدهد و بعد حكومت دارى را بدهد دست ادمهاى فرصت طلبى چون روحانى و اعوانش! نه جان برادر اگر نياز نبود سپاه ورود نميكرد. سپاه جانش را ميدهد يك يسلى كه جاى خود دارد. نه برادر جان به اندازه كافى فريب تفسيرهاى شما را خوردهايم و برو اين دام را بر مرغى دگر نه!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
عجب!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
شما به ضرس قاطع سپاهی هستید
ناشناس
| Germany |
۲۰:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
متاسفانه بعضی ها ناآگاه هستند ! اولا" وظیفه و رسالت نیروی نظامی مشخص است ، هر چه باشد مدیریت اجرایی کشوری و اقتصادی نیست ! دوما" ، استدلال شما اشتباه است پس ارتش تمامی کشورها باید بگویند ما وظیفه جنگیدن داریم پس کشور مال ماست ! پرسنل وزارت نفت بگوید وظیفه ما استخراج نفت و امور نفتی است ، پس درآمد آن هم مال ماست و غیره ! شما معنا کشور و کشور داری را نمی دانید !
مقاله جمهوری اسلامی، عالی و بی نظیر.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
خود تابناک تحت تاثیر کسانیست که عادت به پاک کردن صورت مسئله دارند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
وقتی سیاسیون و اهل تدبیر و امیر نمی توانند نام و آب مردم را فراهم کنندو همه چیز را به برجام ربط می دهند، مسلم است که نظامیان برای حفظ اصل نظام وارد عمل می شوند.
همین که اقای رئیسی گفته اند اقتصاد را به برجام و مذاکرات ان گره نمی رنند پیداست که مشکلی حل نخواهد شد.
کیهان و جمهوری اسلامی ، دو روزنامه ی کم خاصیت که فقط برای بسته بندی لبو مناسب هستند
آقای که سیلی زده می گوید ما هر دو در یک سطح اقتصادی بودیم چطور آقای سیلی خورده این هم جلو افتاده بایستی جواب پس بدهد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
به کمک شبکه رسانه های مجازی

اخبار بسیار بسیار دردناک و ترسناکی در خصوص این سیلی زننده و خورنده منتشر شده است

ایکاش فقط یک اشتباه و اختلاف کوچولو باشد!!!!؟؟ !؟
نوسینده روزنامه جمهوری گویا پیر مردیست که خواب بوذه و از عار بیرون امده کل مملکت ده ها سال است ........
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
مسئولین و رسانه های نون به نرخ روز
خور هیچگاه خواب تشریف ندارند.
آقایی که سیلی زد متاسفانه تواین شرایط هم خودش رو نابود کرد هم اگر مطالبه ای به حقی هم اگر داشت دیگر هیچ گونه جای دفاعی برای خودش باقی نگذاشت در مقابل استاندار سیلی خورده برخورد کاملا صحیح و منطقی انجام داد که نشان از درایت و تسلط برخود را نشان داد که تو اون شرایط عکس العمل از خودش نشون نداد انصافا اگر هرکدوم از ما بودیم چیکار میکردیم .....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
بهتر است تا قصاوت بدون پشتوانه نکنیم

اجازه دهیم تا حرفهای سیلی زننده را هم بشنویم

چون در اخبار مجازی ادعا ها و حرفهای زیادی در جریان است
شهر هرت
این مسئولان اگر به مردمی بودن خودشان باور دارند بدون محافظ در میان مردم حاضر بشوند
قابل توجه روزنامه جمهوری اسلامی،این آشفتگی اقتصادی ، اجتماعی و امنیتی را خودتان بهتراز همه مردم میدانید که افراد به قول خودتان سیاست پیشه بوجود آورده اند که جمع و جور کردن و به سامان رساندنش سخت بوده وکار آدمهای آسان گیر و قانون دور زن و زیر میزی بگیر نیست پس چه بهتر که همان افراد مدبر نظامی سر کار باشند تا با تلاش طاقت فرسا این وضعیت آشفته و در هم را با مدیریت هوشمندانه به نفع کشور و ملت سر وسامان دهند به امید موفقیت همیشگی‌ شان ، خدا یارتان باد و ملت همراهتان ، خدایا چنان کن سر انجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار ، الهی آمین . (هموطن خانه دار و سختی زندگی چشیده )
با سلام ببخشید آوردن پاسداران به صحنه سیاسی ویا سارندگی کشور سیلی نبود بلکه این یک مشکل درون سازمانی بود وظیفه ذاتی سپاه بعنوان بازوی قدرتمند ولی فقیه حضور در تمام صحنه های انقلاب اسلامی است که لت م باشد باید وارد شود این اولین باری نبود که سرداران سپاه مسئولیت اجرائی به عهده میگیرند سرسپردگی برخی دولتیان در طی سالیان متمادی بعد از انقلاب به غرب که عمدتا جناح اصلاحیون سردمدار آن بودند سیلی اول و آخر بود آن موقع هست که حضور پاسداران در مناسب اجرائی به مطالبه عمومی تبدیل میشود سیلی را آن ها زدند که برجام رو به ملت تحمیل کردند انرژی هسته ای را تعطیل کردند باورهای ملت را تخریب کردند فساد و فحشا را ترویج و نهادینه کردند بله سیلی اینها بودند از روزنامه جمهوری اسلامی هم بیش از این انتظاری نبود
پاسخ ها
احسان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۴
یک‌عده‌ای‌نونشون‌در‌گرانی‌وتورم‌وتحریم‌هستش‌وهمونها‌هم‌عامل‌بوجوداورنده‌این‌شرایط‌هستند‌ !
برادر‌هموطن‌امدن‌نیروی‌نظامی‌درعرصه‌اجرایی‌یعنی‌چی‌ ؟! مگر‌جمهوری‌نیست‌ ؟! اگر‌قراره‌همه‌پستها‌را‌نظامیها‌اداره‌کنند‌که‌دیگه‌رای‌و رایگیری‌مفهومی‌نداره‌ !
چی‌داری‌میگی‌واسه‌خودت‌ ؟! دولت‌ باید‌از‌نیروهای‌نخبه‌دانشگاهی‌در اداره‌ پستها‌استفاده‌ بکنه‌ ...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۵
لطفا چرت نفرما
جمهوری اسلامی چرا اینقدر مزخرف می‌نویسه ؟! یعنی اگه یه سرباز نیروی انتظامی به مافوقش سیلی زد باید بگیم چون کل نیروی انتظامی از ریل خارج شده این اتفاق افتاده ؟!
کیهان چنان ازتغییرات سریع دنیاوبخصوص خاورمیانه جاخورده که دیگه تیترهای هارت ‌پورتی نمیزنه!!
سیلی خوردن احمدی نژاد از سردار جعفری و قهر 12 روزه چی ؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۵
از سردار جعفری نه بلکه سردار حاج آقا حسین طائب
کیهان تنها نیست
رسانه های که در ایران هستند همه همسو
هستند
آنهم خراب کردن زندگی مردم.
در کل با این اقدام مخالفم. اما توجه کنید که در کشورهای دیگر هم نظیر این موضوع پیش آمده از جمله سیلی که رییس جمهور فرانسه چند وقت پیش نوش جان کرد.
سیلی تبریز منو یاد دیالوگ حیدر در فیلم بادیگارد میندازه -
( من با پوست و گوشتم می‌دونم نظام چیه شخصیت چیه! کجاش مقدسه کجاش نامقدسه! من اومدم از شخصیت نظام دفاع کنم. اومدم جونم رو پای اعتقادم بذارم. من بادیگارد نیستم. محافظم ...)
اون کسی که سیلی زد هرکسی نبود میدونست چیکار میکنه
این سیلی مصداق ضرب المثل "چوب خدا صدا نداره" واسه اون جریان افراطی هستش که با ضرب و شتم ناسزاگویی منتقدین و مخالفانشان رو بی حیثیت میکردن ...
کاملاً با این نظر موافقم، ورود سپاه به عرصه های سیاسی اشتباه محض بود، در مقابل رمز محبوبیت ارتش ، عدم ورود به این عرصه است.
درود
همین که رییس‌جمهور می گویند مشکلات اقتصاد را به برجام و مذاکرات گره نمی‌زنند معلوم است از اقتصاد اطلاعات کافی ندارند
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر