تعداد بازدید : 12179
کد خبر:۶۶۵۰۱۳
کد خبر:۶۶۵۰۱۳
22656 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه استیک در ماهیتابه

استیک یکی از لذیذترین غذاهایی است که ریشه در عصر وایکینگ ها دارد. گوشت استیک که معمولاً گوشت بیات گوساله است، نباید کمتر از نصف بند انگشت باشد، چرا که در غیر این صورت به آن «بیفتک» می گویند. استیک در ظرف های چدنی یا تفلون که فقط کف آنها اندکی چرب شده پخته می شود و به صورت سنتی با کلم بروکلی، نخودفرنگی، هویج و پوره سیب زمینی سرو می شود. ویدیوی طرز تهیه یک استیک فوق العاده را در «تابناک» می بینید
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟