تعداد بازدید : 1329
کد خبر:۶۶۵۴۶۳
کد خبر:۶۶۵۴۶۳
12577 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۳ | ۱۳۹۵/۱۱/۲۱
09 February 2017
ته چین؛

نکات کلیدی برای پخت استیک

مایکل لومانیکو سرآشپز نیویوکی، نکات کلیدی درباره پخت و سرو استیک را با شما در میان می گذارد. پیش از این نحوه برش گوشت، سرخ کردن استیک در ماهیتابه و سرخ کردن استیک با گریل پیش از این در «تابناک ویدیو » منتشر شده است.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.