مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ
تعداد بازدید : 6848
کد خبر:۶۶۴۴۴۶
کد خبر:۶۶۴۴۴۶
45273 بازدید
ته چین؛

تکنیک برش گوشت برای استیک

«استیک / Steak» به برش هایی از گوشت گاو گفته می‌شود که دارای رگه‌هایی از چربی است. این گوشت را یا بر روی آتش کباب می‌کنند و یا در روغن سرخ می‌نمایند. استیک را معمولاً در کنار سیب‌زمینی و انواع سبزیجات پخته‌شده و... صرف می‌کنند. این غذا از لحاظ طعم شبیه کباب برگ و کباب چنجه می‌باشد و در کشورهای مختلف نیم‌کره شمالی به سبک‌های متفاوت و متنوع پخته می‌شود؛ اما گوشت استیک را چگونه باید برش زد؟
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟