تعداد بازدید : 1957
کد خبر:۶۶۵۳۸۴
کد خبر:۶۶۵۳۸۴
15902 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ | ۱۳۹۵/۱۱/۲۰
08 February 2017
ته چین؛

تکنیک گریل کردن استیک

یکی از روش های پخت استیک، گریل کردن (پختن بر روی آتش مستقیم) است. معمولاً استیک در ظرف های چدن یا استیل پخته می شود و طبیعتاً پختن استیک از طریق گریل، طعم متفاوتی از استیک را فراهم می آورد. این ویدیو را با زیرنویس فارسی در «تابناک» می بینید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.