صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
خبر خوش ابتکار؛

ورود آب زاینده‌رود به اصفهان تا امشب

رئیس سازمان محیط زیست در حاشیه جلسه امروز هیأت دولت در این باره گفت: ان‌شاءالله آب تا فردا به تالاب گاوخونی هم خواهد رسید و احیای رودخانه و تالاب ارزش فوق العاده ای برای شرایط زیست محیطی و جاذبه های گردشگری دارد.
کد خبر: ۴۴۷۰۷۱
| |
16680 بازدید
|
معصومه ابتکار از ورود آب زاینده رود به شهر اصفهان تا امشب خبر داد.

به گزارش «تابناک»، رئیس سازمان محیط زیست در حاشیه جلسه امروز هیأت دولت در جمع خبرنگاران در این باره گفت: ان‌شاءالله آب تا فردا به تالاب گاوخونی هم خواهد رسید و احیای رودخانه و تالاب ارزش فوق العاده ای برای شرایط زیست محیطی و جاذبه های گردشگری دارد.

وی در رابطه با بنزین‌های آلوده و شکایت‌های مطرح در این رابطه توضیح داد:‌ دادگاهی بر مبنای شکایت تعدادی از شهروندان تشکیل شده‌اند و سازمان محیط زیست به عنوان مطلع برای تکمیل پرونده دعوت شده است به عبارت دیگر به عنوان سازمان محیط زیست شکایتی تنظیم نشده است.

ابتکار به پیگیری های مجلس برای وضعیت بنزین های آلوده اشاره کرد و گفت:‌ در کمیسیون‌های مختلف مجلس از جمله بهداشت،‌ انرژی و اصل نود از چندین ماه گذشته حضور داشته ایم و اطلاعات جامع و کافی را در مورد بنزین های آلوده ارائه کرده ایم.

رئیس سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه بنزین پتروشیمی کلا از چرخه تولید خارج شده است، تصریح کرد: این اقدام باعث شده است تا شهروندان در کشور هوای بهتری را تنفس کنند و شاخص های موجود نیز این مطلب را تائید می‌کند. پس تصمیم دولت این است که گام مهمی در جهت ارتقا سلامت مردم بردارد.

وی با اشاره به اینکه ما در مورد وضعیت بنزین پاسخگوهستیم و گزارش کاملی در این ارتباط روی پرتال سازمان محیط زیست قرار گرفته است خاطر نشان کرد :‌ موضع سازمان در این زمینه کاملا کارشناسی است و سازمان محیط زیست مکلف است از سلامت مردم دفاع کند و پیگیر این مسئله خواهد بود. البته می دانیم گامهای خوبی برای بهبود وضعیت هوا برداشته شده است اما تاشرایط مطلوب را طولانی در پیش داریم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۰
انتشار یافته: ۱۴
مهیار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
بهتر شدن وضعیت بنزین در کلان شهرها به قیمت کم شدن عرضه بنزین سوپر در شهرهای دیگر...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
هورااااااااااااااا
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
آبی که قرار است در زاینده رود جریان پیدا کند از چه محلی است ؟؟؟!!! تابناک ، لطفاً به عنوان یک سایت خبری ، در این خصوص اطلاع رسانی نمایید .
پاسخ ها
ناشناس
| Italy |
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
احتمالا از خونه شما به زاینده رود لوله کشی کردن
تهرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
آب در زاینده رود حکم خون تو رگهای انسان رو داره،امیدوارم این جریان هیچوقت قطع نشه
Alireza
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
آیا رسیدگی به آلودگی هوای اهواز که برای چندمین بار هزاران نفر رو روانه بیمارستان کرده هم جزو وظایف سازمان محیط زیست نمی باشد؟!؟!؟!؟!؟!؟
جواد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
آب حداقل 15 روز طول میکشه تا به تالاب گاوخونی برسه . نکته دیگه اینه که این آب برای کشت پاییزه برای کشاورزان باز شده نه برای احیای تالاب.البته اگه ادامه داشته باشه خواه نا خواه به تالاب میرسه اما نه تا فردا.
علي اصفهان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
زنندگي زننده رود... زنده شدن دوباره شهر من
پاسخ ها
دایجون
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
خودت فهمیدی چی گفتی بچه چی؟! زنندگی زننده رود چی چیس؟!
محمدی از اصفهان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
یه کاری کنید آب برای همیشه در اصفهان جاری باشه
زاینده رود را زنده نگه دارید
حمید کلباسی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
زاینده رود قلب اصفهان و اصفهان نصف جهان است .
ویحد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
اصفهان تا ساعاتی دیگر online می شود!!!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟