ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بازداشت ۴ جاسوس وطن فروش‌ در تهران

در حالی‌که حمله هوایی دشمن آمریکایی صهیونیستی به اماکن مسکونی و عمومی تهران و سایر شهرها ادامه دارد تعدادی از عناصر مزدور اقدام به ارسال اطلاعات به دشمن می‌کنند؛ پلیس می‌گوید که تعداد دیگری را دستگیر کرده است.
کد خبر: ۱۳۶۲۶۴۶
| |
8441 بازدید
بازداشت ۴ جاسوس وطن فروش‌ در تهران

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ در یک عملیات موفقیت آمیز اطلاعاتی و انتظامی چهار نفر وابسته به گروه های متخاصم که اقدام به ارسال اطلاعات و همکاری با شبکه معاند و ضد ایرانی اینترنشنال می کردند توسط عوامل تیپ دوم یگان های ویژه فراجا و عوامل اطلاعاتی، دستگیر شدند.

تا سه روز پیش هم ۸۱ نفر از وطن فروش‌هایی که در فضای مجازی اخبار داخل را به دشمن و اینترنشنال می دادند شناسایی و بازداشت شده و پرونده قضایی برایشان تشکیل شده بود.

در پرونده امروز، دستگیرشدگان اطلاعات محرمانه محل های اصابت موشک ها و بمباران را ضمن ذخیره در گوشی خود به این شبکه ارسال می کردند. پلیس می‌گوید که متهمان پس از اعتراف و تحقیقات بیشتر، تحویل عوامل اطلاعاتی و امنیتی شدند.
 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟