جاسوس اروپایی در کهگیلویه و بویراحمد دستگیر شد

سربازان گمنام امام زمان (عج) سازمان اطلاعات سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد، یک تبعه اروپایی را که در پوشش گردشگر و با هدف جاسوسی از مناطق حساس کشور وارد ایران شده بود، شناسایی و پیش از هرگونه اقدام خرابکارانه، دستگیر کردند.
کد خبر: ۱۳۱۲۶۷۸
| |
6491 بازدید

جاسوس اروپایی در کهگیلویه و بویراحمد دستگیر شد

به گزارش تابناک، در پی اقدامات هوشیارانه سربازان گمنام امام زمان (عج) سازمان اطلاعات سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد، یک تبعه اروپایی که قصد جاسوسی از مناطق حساس کشور را داشت، دستگیر شد.

این فرد که در پوشش گردشگر به کشور وارد شده بود، همزمان با حملات رژیم صهیونیستی به ایران، به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرد. اما پیش از هرگونه اقدام جاسوسی، توسط نیرو‌های اطلاعاتی شناسایی و بازداشت شد.

به گفته منابع آگاه، این تبعه بیگانه مأموریت جمع‌آوری اطلاعات از مراکز حساس کشور را بر عهده داشت. در بازرسی از وسایل او، تصاویری از نقاط و اماکن حساس مناطق کویری کشور کشف و ضبط شد.

گزارش‌ها حاکی است که وی از سوی فردی در یکی از شهر‌های ایران اقامت داشته و برای فعالیت‌های خود سیم‌کارت و تعدادی گوشی تلفن همراه متعلق به یک شهروند ایرانی را در اختیار گرفته بود.

این عملیات موفق، بار دیگر توانمندی و هوشیاری نیرو‌های اطلاعاتی کشور را در مقابله با تهدیدات امنیتی به نمایش گذاشت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت