بازدید 11495

۴۹ روز تا انتخابات؛ از «آمار گرایش سیاسی کاندیداها» تا «۱۰ دلیل برای مشارکت»

در این روز‌ها، شاهد تحرکات مهمی از فعالان سیاسی در فضای مجازی و تریبون‌های سخنرانی هستیم. مسئولان برگزاری انتخابات هم با اعلام آمار‌ی نسبت به شبهات مطرح از سوی فعالان سیاسی پاسخ داده اند که در نوشتار زیر، مروری بر این خبر‌ها خواهیم داشت.
کد خبر: ۱۲۱۵۱۶۳
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶ 11 January 2024

49 روز تا انتخابات؛ از «آماری از گرایش سیاسی کاندیداها» تا «۱۰ دلیل برای مشارکت در انتخابات»

تابناک _ ۴۹ روز تا انتخابات ۱۱ اسفند باقی مانده و در این روزها شاهد تحرکات مهمی از فعالان سیاسی در فضای مجازی و تریبون‌های سخنرانی هستیم. مسئولان برگزاری انتخابات هم با اعلام آمار‌ی نسبت به شبهات مطرح از سوی فعالان سیاسی پاسخ داده اند که در نوشتار زیر، مروری بر این خبر‌ها خواهیم داشت.

 

هشدار انتخاباتی - اقتصادی متکی 
به نوشته تسنیم، منوچهر متکی، سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان گفت: باید به این نکته توجه کنیم که مردم براساس رضایتی که از شرایط کشور دارند، پای صندوق‌های رای حاضر می‌شوند و دولت نسبت به این مساله وظیفه دارد که به رفع مشکلات مردم به ویژه مشکلات اقتصادی و معیشتی آنها توجه ویژه‌ای داشته باشند.

 

کنایه روحانی به آمار آرای باطله انتخابات ۱۴۰۰ 
به نوشته جماران، حسن روحانی، رییس جمهوری پیشین کشورمان در بخشی از اظهاراتش در مراسم هفتمین سالگرد رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: برای اولین بار در سال ۹۸ و ۱۴۰۰ ما انتخابات حداقلی داشتیم. این درد را کجا ببریم؟ شما که می‌گفتید دولت حاکم محبوبیت ندارد، پس چرا هر کس کوچکترین حمایتی از دولت کرد، آن را ردصلاحیت کردید؟ همه طرفداران دولت را تایید می‌کرد، خب رای نمی‌آوردند. چرا سال ۹۸ کاری کردید که اکثریت مردم پای صندوق رای نیامدند. در سال ۹۲ نزدیک ۷۳ درصد و در سال ۹۶ بیش ار ۷۳ درصد مردم پای صندوق رای آمدند.امروز روز امتحان بزرگ تاریخی برای شورای محترم نگهبان است. تاریخ در این روزها درباره شورای نگهبان قضاوت خواهد کرد. باز می‌خواهند رقیب نامزد اصلی انتخاب آرای باطله باشد؟

 

ادعای کوهکن درباره لیست ۳۰ نفره اصلاح طلبان در تهران
محسن کوهکن، فعال سیاسی اصولگرا گفت: در تهران انتخابات مجلس کاملا سیاسی است، در مجلس دهم ۳۰ نامزد فهرست ائتلاف امید در تهران رأی آوردند و در مجلس یازدهم ۳۰ نامزد ائتلاف اصولگرایان به مجلس راه یافتند. هم اکنون بررسی ترکیب نامزدهای تأییدصلاحیت شده در تهران نشان می دهد، که اصلاح طلبان به راحتی می توانند یک فهرست کامل ۳۰ نفره را ببندند.

 

احمدی‌نژاد وارد انتخابات مجلس نمی‌شود
علیرضا بیگی، نماینده نزدیک به احمدی نژاد که اخیرا توسط هیات نظارت رد صلاحیت شده است، در پاسخ به اینکه «احمدی‌نژاد برای انتخابات مجلس دوازدهم برنامه‌ای دارد و لیست ارائه می‌کند؟» به خبرآنلاین می گوید: خیر، به هیچ عنوان احمدی‌نژاد در اوضاع کنونی بنای کنش‌گری سیاسی ندارد.

 

پزشکیان: اگر توصیه‌های رهبری نبود مرا تایید صلاحیت نمی کردند
به نوشته همشهری آنلاین مسعود پزشکیان، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی و وزیر سابق بهداشت در دوره اصلاحات به موضوع تایید صلاحیت خودش واکنش نشان داد.مسعود پزشکیان نماینده تبریز و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: در رسانه ها و از جاهای مختلف شنیدم که مقام معظم رهبری اسم مرا آوردند و سوال کردند که به چه دلیل اینطور شده است و مرا مدیون خودشان کردند.وی افزود: نهایتا اگر توصیه های رهبری نبود، تصور نمی کنم آنها می خواستند مرا تایید کنند.

 

مأموریت ۳ چهره اصولگرا برای رایزنی با شورای نگهبان درباره ردصلاحیت‌ها 
به نوشته ایسنا در نشست هیات عالی شورای وحدت اصولگرایان بعد از ارائه گزارش بررسی صلاحیت‌ها در جناح‌های مختلف سیاسی و اثرات آن بر مشارکت و تحقق منویات رهبری انقلاب و جایگاه جریان اصولگرایی در این زمینه و با توجه به گزارش‌های واصله درباره بررسی صلاحیت‌ها در حوزه‌های انتخابیه مقرر شد هیاتی سه‌نفره جهت رایزنی و مذاکره با شورای نگهبان تشکیل شود. قرار است این هیات سه‌نفره متشکل از منوچهر متکی، اسدالله بادامچیان و حجت الاسلام جلالی ضمن جمع‌بندی اطلاعات در موضوع ردصلاحیت‌ها، در تهران و استان‌ها، با شورای نگهبان رایزنی داشته باشند و با اخذ استدلال‌ها و ارائه مستندات لازم، زمینه حضور حداکثری کاندیداها و ارتقای بسترهای لازم برای مشارکت سیاسی را فراهم کنند.

 

زمینه گفت و گو و ائتلاف وجود دارد
به نوشته فارس، علی محمد نمازی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در پایان در رابطه با ائتلاف کارگزاران با احزاب اعتدال و توسعه، ندای ایرانیان و اعتماد ملی گفت: اگر کاندیداهای متنوع و مورد علاقه اکثریت مردم در صحنه حضور و امکان رقابت باشند، به نظر من زمینه گفت‌وگو و ائتلاف فراهم است.

 

اعتراض ۹ هزار و ۴۹۷ تن به ردصلاحیت شان از سوی شورای نگهبان
به نوشته خبرگزاری صدا و سیما، هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در جریان ارتباط تلفنی با پخش اخبار سراسری شبکه یک درباره تعداد داوطلبانی که نسبت به رد صلاحیت خود اعتراض کرده اند، گفت: مهلت سه روزه شکایت از نظر هیات های نظارت ساعاتی قبل به پایان رسید و ۹ هزار و ۴۹۷ داوطلبی که در مرحله قبل به هر دلیل صلاحیت آنها تایید نشده بود، اعتراض خود را در سامانه داوطلب ثبت کردند. وی افزود: بعد از بررسی صلاحیت داوطلبان در مرحله هیات های اجرایی و هیات های نظارت،‌ هم اکنون نوبت شورای نگهبان است که اعتراضات را بررسی و به عنوان مرجع تجدید نظر نهایی،‌ نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی را اعلام کند.

 

واکنش علیرضا معزی به وعده مشارکت ۶۰ درصدی
علیرضا معزی با اشاره به وعده نتایج بررسی صلاحیت ها و مشکلات دیگر موجود در کشور و در پیش روی بودن انتخابات در اسفندماه، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:با فشار حداکثری علیه مشارکت حداکثری، با ردصلاحیت‌های انبوه، با تغییر سن بازنشستگی و ⁧ #مالیات⁩ به زیان مردم، با ⁧ #گرانی_اینترنت⁩ و دستور مسکوت گذاشتن ⁧ #فساد_چای⁩، با توقیف خودرو و شلاق زدن‌ برای ⁧ #حجاب⁩، مطلقا نمی‌شود وعده مشارکت۶۰ درصد وزیر کشور را باور کرد؛ چه حالا چه شنبه‌ی بعد از ⁧ #انتخابات⁩.

 

جبهه تحول‌خواهان در خبرگان از فهرست جامعه مدرسین حمایت می‌کند
به نوشته ایرنا، مجتبی شاکری عضو جبهه تحول‌خواهان انقلابی با بیان اینکه تشکل متبوعش در انتخابات خبرگان، نظر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم را ملاک قرار می‌دهد، گفت: آماری که تاکنون منتشر شده، نشان می‌دهد، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس نیز رقابتی خواهد شد.

 

 افزایش ۴ هزار شعبه اخذ رأی در مقایسه با انتخابات مجلس یازدهم
به نوشته ایرنا، شاهچراغی، معاون سیاسی وزارت کشور گفت: در انتخابات امسال ۴۰۰۰ شعبه بیشتر  از گذشته در نظر گرفتیم تا در رأی‌گیری تسهیل شود، همچنین نزدیک ۵۹ هزار شعبه آماده اخذ رای هستند و دستگاه‌های احراز هویت و نرم‌افزارهای مورد نیاز تأمین شده است. اعضای شعب مشخص می‌شوند که این‌ها جدا از وظایف ناظران شورای نگهبان است. وی از چاپ و آماده سازی  ۷۱ میلیون تعرفه به تفکیک خبر داد و خاطرنشان کرد: برای اجرای انتخابات همه شرایط فراهم است. قانون همه چیز را تعریف کرده و همه کارها باید برابر قانون صورت می گیرد.

 

نهمین کنگره سالانه حزب اتحاد ملت ایران اسلامی برگزار شد
به نوشته ایرنا نهمین کنگره حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، امروز پنجشنبه ۲۱ دی ماه در تهران برگزار شد. تعیین خط مشی حزب و راهبردهای کلان حزب در سال آینده، بررسی مسائل مهم سیاست داخلی و خارجی و مسائل توسعه‌ای کشور از مهمترین موضوعات مورد بررسی اعضای حزب اتحاد ملت در این کنگره بود. در این کنگره دبیران کل احزاب دیگر اصلاح‌طلب چون الیاس حضرتی از حزب اعتماد ملی و شهاب طباطبایی از حزب ندای ایرانیان، محمد توسلی از نهضت آزادی حضور داشتند.

 

کدام طیف‌های سیاسی، بیشترین داوطلبین را در انتخابات دارند؟
به نوشته ایسنا محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور در خصوص گرایش حزبی داوطلبین انتخابات مجلس، تصریح کرد: در پرسشنامه داوطلبان گزینه‌ای در خصوص طیف سیاسی داوطلبین نداریم اما با توجه به بررسی‌ها در این مدت ۴۷۰۳ داوطلب مستقل، ۲۷۲۵ داوطلب اصولگرا، ۱۵۶۰ داوطلب اصلاح طلب و مابقی نامشخص عنوان شده بود، آنچه مشهود است در انتخابات امسال طیف‌های مختلف سیاسی حضور فعالی دارند.

 

واکنش سخنگوی جبهه اصلاحات به ادعای ستاد انتخابات درباره حضور هزار و ۵۶۰ کاندیدای اصلاح طلب
سخنگوی جبهه اصلاحات به ادعای سخنگوی ستاد انتخابات کشور مبنی بر حضور هزار و ۵۶۰ کاندیدای اصلاح‌طلب در انتخابات مجلس واکنش نشان داد. جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات در توئیتی نوشت: با توجه به ادعای عجیب سخنگوی ستاد انتخابات کشور مبنی بر حضور هزار و ۵۶۰ کاندیدای اصلاح‌طلب در انتخابات مجلس، برای روشن شدن واقعیت و آگاه‌سازی افکار عمومی ضروری است ایشان این مدعا را در یک مناظره به اثبات برسانند!

 

چرا برگه رأی ۲ انتخابات تجمیع شد؟
وزیر کشور گفت: تجمیع تعرفه رأی دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری برای صرفه‌جویی در چاپ بوده است.احمد وحیدی در گفت‌وگو با ایسنا درباره تجمیع تعرفه رای دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: تعرفه ها یکی نشده، بلکه در واقع این کار برای صرفه جویی در چاپ است. تعرفه رای  از وسط دو تا می‌شود و هر یک به صندوق خود انداخته می‌شود.

 

زمینه حضور وزرا و کاندیداها در دانشگاه‌ها را فراهم کنیم
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، با بیان اینکه از ۱۲ بهمن‌ماه تا اسفندماه ۱۴۰۲ زمینه حضور وزرا و کاندیداها در دانشگاه‌ها را فراهم کنیم، گفت: درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی جلساتی در حوزه انتخابات برای استادان و اعضای هیات علمی داشته باشیم و از تشکل‌های دانشجویی برای برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی و تریبون آزاد در فضای انتخاباتی حمایت کنیم.

 

وحیدی: ۲۰۰۰ شکایت نشان دهنده اعتماد به سازوکار انتخابات است
به نوشته ایرنا وزیر کشور گفت: بیش از دو هزار شکایت، نشان دهنده اعتماد به سازوکار انتخابات است. در هیات های اجرایی برخی افراد رد شده بودند که توسط هیات نظارت تایید شدند و ما خوشحال شدیم چون از ابتدا هم مایل به رد صلاحیت نبودیم.

 

هر رأی مانند موشک است که سمت اردوگاه دشمن شلیک می‌شود
به نوشته ایسنا نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام‌ جمعه کرمانشاه حضور در انتخابات اسفند ماه را به‌ منزله جهاد در مقابل دشمن دانست و گفت: هر رأی مانند موشکی است که به‌ سمت اردوگاه دشمن شلیک می‌شود.

احراز نشدن صلاحیت به معنی بلاتکلیفی نیست
مدیر کل سیاسی وزارت کشور گفت: احراز نشدن صلاحیت به معنی بلاتکلیفی نامزدهای کاندیداتوری در انتخابات نیست و این افراد می‌توانند مانند تایید صلاحیت‌نشدگان، از طریق شورای نگهبان اعتراض کنند.

۱۰ دلیل رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس برای اهمیت مشارکت در انتخابات
رییس مرکز پژوهش های مجلس، در ۱۰ نکته دلایل اهمیت مشارکت در انتخابات را برشمرد. این دلایل به شرح زیر هستند:

۱- در اسلام هدف نهایی هر فعالیتی، رشد و تعالی انسان است و توسعه انسانی بر هر امری مقدم است. مشارکت مردم از اصلی ترین ابزار یادگیری اجتماعی و رشد فردی است؛ بنابراین امری دینی است.

۲- در نگاه اسلامی مشارکت و رای دادن صرفا حق نیست که بتوان از آن صرف نظر کرد، بلکه چون هر فردی در مورد رشد و پیشرفت جامعه مسئول است هم حق است و هم وظیفه.

۳- مشارکت فراگیر از آنجا که فرصت رشد همگانی و برابر استعدادهاست، عین عدالت است و چون نظارت جمعی را افزایش می دهد قطعا کاهنده فساد است و قدرت توزیع عادلانه ای پیدا می کند و شفافیت به اوج می رسد.

۴- شکل گیری گفت‌وگوی اجتماعی و مشارکت مردم، اعتماد عمومی را در جامعه افزایش می دهد. فضا که مثبت شود ظرفیت‌ها بر هم افزا می شود. البته مشارکت باید در همه سطوح اعم از تصمیم گیری، مطالبه گری، نظارت و اجرا دنبال شود. به مردم باید اعتماد شوند تا اعتماد کنند.

۵- در فضای مشارکت فرصت برای کاهش تعارضات اجتماعی و افزایش وحدت اجتماعی فراهم می شود. فرصت احساس نیاز به یکدیگر و افزایش هماهنگی و بهره وری پیدا می شود.

۶- با مردمی سازی و مشارکت مردم، اشتباهات و سوگیری تصمیم گیری ها کاهش پیدا می کند، چون هر کسی نقطه ضعف دیگری را برطرف می‌کند. با به میدان آمدن ظرفیت‌های مردمی، کارآمدی برای حل مسائل کشور افزایش می یابد.

۷- پشتوانه مردمی حاصل از مشارکت و افزایش مشروعیت و مقبولیت نظام، توان رایزنی های بین المللی سیاست خارجی در راستای تحقق منافع ملی کشور را به طور چشمگیری افزون‌تر می‌کند.

۸- سلامت روانی جامعه در سایه مشارکت فراگیر با شکل گیری انسان های سازگارتر، تفاسیر مشابه، ذهنیت‌های مشترک و جامعه همگراتر ارتقا پیدا می‌کند.

۹- اصل ۶ قانون اساسی بر اداره امور کشور به اتکای آرای عمومی تاکید دارد و کارنامه انتخاباتی نظام جمهوری اسلامی با برگزاری ۳۹ مورد و به عبارتی هر ۱۴-۱۳ ماه یک انتخابات کارنامه درخشانی است.

۱۰- سیره امامین انقلاب هم همواره تاکید بر اهمیت مشارکت مردم و برگزاری انتخابات بوده است و تاکید نموده‌اند که نه تنها جمهوریت بلکه اسلامیت نظام هم وابسته به انتخابات است و هرگونه تبلیغ علیه مشارکت مردم را مخالفت با ایران، اسلام و جمهوری اسلامی دانسته‌اند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۷
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۷۰
۴۹ روز دیگر تا انتخابات و حضور هر چه با شکوه تر در انتخابات مجلس باقی مانده است و مردم باید در این مورد با دقت سوابق کاندیدا را بررسی کرده و به بهترین ها رای دهند تا دولت و مجلس در کنار هم در آبادانی هر چه بیشتر کشور و حل مشکلات مردم تلاش مضاعفی داشته باشند.
امنیت - اقتدار و پیشرفت ایران حاصل حضور حماسی مردم در صحنه های مختلف از انتخابات گرفته تا مناسبات مختلف است.
# زنده باد ایران.
پاسخ ها
ارش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۱
انتخابات با شکوه میخواهید رفراندوم بزارید ببین چه خبر میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۱
من ازرای ندادن صحبت نمی کنم لی نسبت به انتخابات قبلی چه چیزی برای مردم بتر شده؟ هوا، اب، گرانی، بیکاری، تورم، ، دارو، شیرخشک و....؟ دوسال پیش جراحی اقتصادی شد و قول دادند تورم نخواهد داشت ولی همه دیدیم چه شد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۰ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۱
مجلس ازاین انقلابی تر؟
دولت از این مردمی تر و جهادی تر؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۱
خیلی از مردم در انتخابات رای می دهند برای پیشرفت کشور رای
می دهند کسانی که می گویند رای بی رای فازشان چه است خدا داند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۰ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۱
دوستان دقت کنید
خود این خبر که تابناک گذاشته کلا ۲۶۰۰ بازدید داشته
اگر اندکی هوش داشته باشیم باید بفهمیم دیگه کسی انتخابات نمیخواد
اکر چاپ‌ کنی می شود هزار دلیل برای عدم مشارکت ذکر کرد
اگر چاپ‌کنی
پاسخ ها
موسی
| Canada |
۱۷:۳۳ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۱
یک دلیل برای عدم مشارکت کافی است وآن ارزش قایل شدن برای خوداست که درانتخاباتی که برایت صالحان را گلچین میکنند تا توی ناتوان ازتشخیص صالح /اصلح را انتخاب کنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۲
دلیل عدم مشارکت از هزار دلیل که گذشته و بیش از هزاران دلیل است
اوضاع از انتخابات قبلی بهتر شده؟ اگه انتخابات قبلی ۴۰ درصد مشارکت کننده داشته، حظور بیش از ۳۰ درصد بعد از کلی اعتراضات و ناکارآمدی فقط یع معنی میده
این دلایل مورد قبول نیستند.
این دلایل مورد قبول نیستند.
انتخابات خیلی دیگر تکراری شده.
رای دادن بی ثمر است.
خیری برای شرکت در انتخابات نمی بینم.

البته برای آنانی که به مجلس می روند، خیر و برکت زیاد دارد.
هر وقت ماجراهای شاسی بلند، سیسمونی، حقوق بالای 100 میلیون ....... مشخص شد، بیا در مورد فلسفه شرکت در انتخابات با هم صحبت کنیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۰۷:۳۴ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۲
و سیلی زاکانی
رای یعنی تائید وضعیت موجود.
پاسخ ها
ناشناس
| France |
۱۰:۵۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۲
دقیقا
از این مجلس و مجلس های قبلی آبی برای مردم گرم نشد. مجلس بعدی هم بی بخار خواهد بود.
رای بی رای
مسعود پزشکیان هم مدیون شد!!
پاسخ ها
برکتی
| Canada |
۱۷:۳۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۱
آخه اینم مثل سعیدنمکی وزیربهداشت بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۱
قشنگ بود
چرا باید رای بدهم؟

رای نمی دهم، به همه هم توصیه می کنم که رای ندهند.
رای ندادن خودش رای دادن است!!!
رأی دادن که زوری نیس،هست؟
رای بی رای
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۱
من رای می دهم تا نماینده خود را خود انتخاب کرده باشم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۱
از زبان دیگران سخن نگو.
ناشناس
| Germany |
۰۱:۵۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۲
من رای نمی دهم .
فکر می کنند که با صحبت در باره گواهینامه موتورسیکلت زنها و آمدن معین به ایران، در باغ سبز نشان می دهند و مردم تشویق به رای دادن می شوند. آخر چقدر.....؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۱
آفرین.درسته دمت گرم
جایگاه این مجلس، آن جایگاهی نیست که در قانون اساسی به آن اشاره شده است.
مشارکت در انتخابات مجلس معمولا در شهرستان ها بالاست پس نکران نباشید . اینقدر به خودتان فشار نیاورید
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۰۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۱
مشکلات در شهرستانها چندین برابر تهران است لذا دلخوش نباشید
ناشناس
| France |
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۲
فشاری در کار نیست. رای نمیدیم به همین راحتی. ولی به شما داره انگار فشار میاد از رای ندادن ما
مسعود پزشکیان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۲
گرفتاری و مشکلات در مراکز استانهاو شهرستانها بحدی بالا هست که چنانچه بیشتر از تهران‌نباشد کمترنیست،، ضمنا سطح آگاهی شهرهای دیگر و حتی شهرهای کوچک هم بالا رفته و دیگر مثل سابق نیست
تو بگو 1000 دلیل. رای بی رای
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۱
همه رای می دهند به تو هم توصیه می کنم رای دهی تا در سرنوشت خودت نقشی داشته باشی.
ناشناس
| France |
۱۰:۵۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۲
آره از کامنتها و رای ها معلومه همه رای میدن
هر رأی مانند موشک است که سمت اردوگاه دشمن شلیک می‌شود!!
اما هر (رد صلاحیت) بی دیلیل چی!!!!!
هر موقع تکلیف پرونده چای دبش و هزاران... کاری دیگه مشخص شد، اون موقع رای میدم.
رای بی رای
۱۰ دلیل برای مشارکت و دو هزار و نهصد و هشتاد و پنج دلیل برای تحریم انتخابات روی میزه
مجلسی که قدرت تصمیم گیری ندارد به چه دردی می‌خورد
اوضاع اصلا خوب نیست به چه دلیل رای بدهند حتی شهرستان ها
سطح مسابقات بالا بود درنتیجه سطح انتخابات هم بالا هست.
شما ده دلیل برای شرکت در انتخابات ذکر کرده اید بنده یک دلیل برای عدم شرکت عرض میکنم : نبودن نامزد مورد نظر ........
هرکاری دلیل عقلی می خواهد از جمله رای دادن .
نوشته ده دلیل یاد ده فرمان حضرت موسی ع افتادم .
هزار دلیل هم بیاوری رای بی رای .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۱
تو رای نده ولی از زبان دیگران سخن نگو.
میتونم بپرسم از چی حرف میزنین یه کم واضح تر بگید ما هم متوجه بشیم انتخابات چیه ؟
۱۰۰۰ دلیل واسه عدم مشارکت در انتخابات. ۱۰۰۰ کجا ۱۰ کجا؟! پس رای بی رای
شرمنده
دلیل !!!!؟؟؟؟
رای بی رای
یکملیون دلیل شمابدیدمردم به یکدلیل شرکت نمیکنندوانهم بدترشدن ونابسامانی درطی ۳۵سال وتکرارمکرربدبختی.
کاشکی بعضی از مسئولان فرصت می‌داشتند واینگونه کامنتها را می‌خواندند و متوجه می‌شدند که چقدر اوضاع کشور نزد افکار عمومی خراب و قمر در عقربه
چون رد صلاحیت شدم عمرا اگر رای بدم.
۱۰ دلیل برای مشارکت و ده هزار دلیل برای عدم مشارکت
۱۰۰ دلیل دارم که در انتخابات شرکت نکنم
10 دلیل آبکی برای مشارکت و 1001 دلیل درست برای نه گفتن به شرایط فعلی و انتخابات
ازسال1365شرایط سنی رای دادن راداشتم واز آن بعد بدون استثناءدرتمامی انتخاباتها شرکت کردامولی ازاین به بعدهرگز درتمامی انتخاباتهاشرکت نخواهم کرد
وقت ی نمایندها ودولت یکی باشنددرمجلس یک منتقدنباشه رقابت نباشه هرچه دولت میگه مجلس قبل میگن توراست میگی تابحال یکی ازنمایندگان اصول گرابلندشده برعلیه دولت انتقاد بکنه ازسال ۹۵زن گرفتم ماشین خریدم خونه گرفتم ازسال۱۴۰۰به بعدارزوی شکم سیر رادارم ولی نتوانستم
دیگه چی می خواهید گواهینامه موتور بانوان حل شد معین هم چند روز دیگه میاد شاید ابی هم بیاد حالا چنتا عکس مزار بیتا فرهی را برداشتند شما سخت نگیر قربونت برم بیا پا صندق قهر نکن .تورم فقر بیماری و هزینه های سنگین تجرد جوانان و هوای ناپاک بیکاری و......مهم نیست ان شاالله تا پنجاه سال دیگه حل میشه .
واقعا دلار ۵۰ هزار تومانی رای داره. یا اینکه با مدرک فوق لیسانس دانشگاه دولتی و نداشتن شغلی درست. تمام آنچه را یاد گرفته بودم بر باد رفت. هیچ دلیلی برای رای دادن ندارم
تلاش بیهوده نکنید و از جیب مردم بیشتر هم هزینه نکنید مردم می‌دونن هر کی بیاد اوضاع فرقی نمیکنه و رانت و فساد و اختلاص تمومی نداره و همینطور شرایط بد اقتصادی و تورم حالا بگید انتخابات مجلسی که نمیتونه برای مردم کاری بکنه نبودش بهتره تا بودنش!!!!
مجلس انقلابی با وعده تصویب شفافیت روی کار آمد ولی خلف وعده کرد به جای حرف زدن عمل کنید
نمایندگان مجلس وکلای مردم هستند ولی متاسفانه این طور نیست مردم نماینده انتخاب می کنند تا از رنج و درد مردم کم کنند نه اینکه به فکر ثروت اندوزی برای خود باشند متاسفانه هر نماینده ای که وارد مجلس می شود دیگر مردم را فراموش می کند در جلسات در صحن مجلس به جای تصمیم گیری برای حل مشکلات باهم خوش و بش می کنند یا با گوشی خود بازی می کنند یا قدم می زنند
بخدا همین فردا هم به من بگن بیا کاندیدا شو . نماینده مجلست میکنیم . میگم قربون دستت . مال خودتون . حاضر نیستم بیام جایی که مردمو از دست بدم . چرا که دولتیا از مردم نیستن .و ما دولتا از خودمون نمیدونیم . و این فاصله درست شدنی نیست . پس اونایی که رد صلاحیت شدن خدا دوسشون داشته .
نتیجه این انتخابات، خودش بهترین رفراندوم هست
الان ۴۵ ساله که همین ده تا دلیل رو گوشزد میکنن
آیا این مردم، همان مردم ۴۵ سال پیش هستن که هر حرفی را باور کنن؟
تو همین تهران برای خریدن یک آپارتمان پنجاه متری باید هفتاد سال کار کنی
رأی بی رأی
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست