بازدید 20946
آخرین تحولات خاورمیانه؛

هشدار غیرعلنی اتحادیه اروپا به ایران/موافقت عربستان به آتش بس جزئی در یمن/روایت فارن پالیسی از تلاش آمریکا برای گروکشی از ظریف/هجمه رسانه‌های اماراتی علیه پادشاهی عمان

موافقت عربستان به آتش بس جزئی در یمن، هشدار غیرعلنی اتحادیه اروپا به ایران، هجمه رسانه‌های اماراتی علیه پادشاهی عمان و نشست قدرت‌های غربی در سازمان ملل درباره لیبی از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به روایت فارن پالیسی از تلاش آمریکا برای گروکشی از ظریف نیز اشاره کرد.
کد خبر: ۹۲۶۲۵۰
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 28 September 2019

موافقت عربستان به آتش بس جزئی در یمن، هشدار غیرعلنی اتحادیه اروپا به ایران، هجمه رسانه‌های اماراتی علیه پادشاهی عمان و نشست قدرت‌های غربی در سازمان ملل درباره لیبی از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به روایت فارن پالیسی از تلاش آمریکا برای گروکشی از ظریف نیز اشاره کرد.

به گزارش «تابناک»؛ نشریه آمریکایی «فارن پالیسی» روز جمعه گزارش داد در جریان سفر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به نیویورک برای شرکت در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، دولت آمریکا اجابت درخواست وی برای عیادت از «مجید تخت روانچی» نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد را به آزادسازی یکی از شهروندان آمریکایی زندانی در ایران منوط کرده است.

بر اساس گزارش فارن پالیسی، محمدجواد ظریف و هیأت همراه قصد داشته‌اند از مجید تخت روانچی که در بیمارستانی خارج از محدوده مجاز برای تردد آنها در نیویورک بستری است، عیادت کنند، اما دولت آمریکا درخواست ظریف برای صدور مجوز خروج از محدوده تعیین‌شده را نپذیرفته و اعلام کرده است، در صورتی مجوز صادر خواهد شد که ایران یکی از زندانیان آمریکایی را آزاد کند.

هشدار غیرعلنی اتحادیه اروپا به ایران/موافقت عربستان به آتش بس جزئی در یمن/روایت فارن پالیسی از تلاش آمریکا برای گروکشی از ظریف/هجمه رسانه‌های اماراتی علیه پادشاهی عمان

یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا در این خصوص به فارن پالیسی گفته است: «ظریف وزیر امور خارجه ایران می‌خواست از یکی از همکاران خود که در بیمارستان بستری است و مراقبت‌هایی در کلاس جهانی دریافت می‌کند، دیدار کند. ایران سال‌هاست چندین شهروند آمریکایی را به غلط زندانی کرده و خانواده‌ها و دوستان این افراد از اینکه نمی‌توانند آزادانه آنها را ملاقات کنند، عذاب می‌کشند. ما به هیأت ایرانی اطلاع دادیم که اگر ایران یک شهروند آمریکایی را آزاد کند، مجوز سفر آنها به خارج از محدوده صادر خواهد شد.»

دولت آمریکا پیش از سفر محمدجواد ظریف و رئیس‌جمهور حسن روحانی به این کشور برای شرکت در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز در اقدامی غیرقانونی از صدور روادید برای آنها خودداری می‌کرد و کار به جایی رسید که «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد از دولت آمریکا خواست که برای هیأت ایرانی روادید صادر کند.

تنش‌ها بین ایران و آمریکا پس از خروج دولت ترامپ از برجام و بازگشت تحریم‌های یکجانبه علیه ایران به اوج رسیده و دولت آمریکا حتی واقع شدن مقر اصلی سازمان ملل متحد در خاک خود را نیز به ابزاری برای اعمال فشار بر ایران تبدیل کرده است.

موافقت عربستان به آتش بس جزئی در یمن

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال روز جمعه اعلام کرد: عربستان با آتش بس در برخی مناطق یمن موافقت کرده است.

این روزنامه آمریکایی به نقل از منابع آگاه با این طرح اعلام کرد، تصمیم مذکور به دنبال آن صورت گرفته که هفته گذشته ارتش و کمیته های مردمی یمن برقراری آتش بس در این کشور را اعلام کرده بودند.

به گزارش وال استریت ژورنال، آتش‌بس پیشنهادی عربستان در چهار محور از جمله در شهر صنعاء، پایتخت یمن اجرا خواهد شد.

هشدار غیرعلنی اتحادیه اروپا به ایران/موافقت عربستان به آتش بس جزئی در یمن/روایت فارن پالیسی از تلاش آمریکا برای گروکشی از ظریف/هجمه رسانه‌های اماراتی علیه پادشاهی عمان

این رسانه آمریکایی در ادامه ادعا کرد، ریاض اعلام کرده نموده در صورت موفق بودن این آتش‌بس، سعودی‌ها به گسترش محدوده آتش‌بس خواهند پرداخت تا سایر مناطق یمن را نیز دربرگیرد!

هشدار غیرعلنی اتحادیه اروپا به ایران

طرف‌های اروپایی برجام بدون اشاره به یک و نیم سال انفعال خود در برابر خصمانه ترین بدعهدی آمریکا در نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل اعلام کردند، در صورتی که ایران گام‌های دیگری را برای کاهش تعهدات برجامی خود بردارد، آن‌ها احتمالا چاره‌ای جز تَرک برجام نخواهند داشت.

بر اساس گزارش این رسانه، اتحادیه اروپا «خصوصی» به ایران هشدار داده «در صورتی که ایران به تهدیدهای خود مبنی بر برداشتن گام‌های بعدی در کاهش تعهداتش عمل کند، اتحادیه اروپا مجبور خواهد بود خروج از برجام را در ماه نوامبر آغاز کند.

این در حالی است که میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان های بین المللی در وین اعلام کرد: مرحله چهارم کاهش تعهدات برجامی ایران به احتمال زیاد در اوایل ماه نوامبر سال جاری میلادی اجرا خواهد شد.

نماینده دائم روسیه در سازمان های بین المللی در وین ضمن اعلام این خبر در جریان برنامه ارتباط مستقیم تلویزیونی مسکو و وین درباره نتایج ۶۳مین اجلاس کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: رسماً اعلام شده که ایران هر دو ماه یک‌ بار تعهدات برجامی خود را کاهش خواهد داد و این وعده خود را اجرا می کند.

میخائیل اولیانوف در ادامه تأکید کرد که در اوایل سپتامبر مرحله سوم کاهش تعهدات برجامی ایران در رابطه با نصب سانتریفیوژها برای تحقیقات علمی اجرا شد.

گفتنی است، به دنبال خروج یکجانبه ترامپ از توافق بین المللی هسته ای با ایران در هشتم ماه می سال ۲۰۱۷ میلادی همراه با نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل، جمهوری اسلامی ایران پس از صبر راهبردی یک ساله خود اعلام کرد که در صورت ادامه بدعهدی واشنگتن و انفعال طرف های اروپائی توافق هسته ای، تدریجی و بر اساس مفاد مواد ۲۶ و ۳۷ برجام به کاهش تعهدات خود در این توافق روی می آورد.

هجمه رسانه‌های اماراتی علیه پادشاهی عمان

بازوهای رسانه‌ای اماراتی در روزنامه‌ها و پایگاه‌های خبری هجمه شدیدی را علیه پادشاهی عمان به راه انداخته و آن را یک بار به تبانی با ایران و یک‌ بار به تبانی با قطر متهم کرده‌اند و طی اظهارنظرهای مضحک، این کشور را متهم می‌کند علیه نظام «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهوری مصر توطئه‌چینی می‌کند.

در همین راستا، «سالم حمید» نویسنده و مدیر مرکز پژوهشی و تحقیقات «المزماة» در امارات پادشاهی عمان را در سیبل انتقادهای تند قرار داد و مدعی شد که مسقط از طریق تبانی با دولت ایران، علیه امت عربی توطئه‌چینی می‌کند.

این نویسنده اماراتی در مقاله‌ای نوشته است: «عمان کشوری است، به فنون سیاست خارجی آشنا نیست و در صورت نیاز به اتخاذ موضعی یکپارچه درخصوص امنیت خلیج‌فارس، سکوت می‌کند و یا این‌که این پادشاهی، همپیمان وفادار ایران و پل عبوری برای این کشور است.»

وی از عمان به دلیل عدم مشارکتش در ائتلاف نظامی تحت رهبری سعودی علیه یمن و نیز حضورش در ائتلاف تحریم‌کننده‌ها علیه قطر و مقابله با نفوذ منطقه‌ای ایران انتقاد کرده و نوشته است: «پادشاهی عمان درخصوص هر مسأله‌ای که مربوط به جهان عرب است سکوت می‌کند، ولی در زمانی‌که ایران در معرض تحریم‌های بین‌المللی قرار می‌گیرد و یا امنیت ایران تهدید می‌شود، بسیار فعال است. اینجاست که باید از خود بپرسیم: آیا عمان واقعا یک کشور عربی خلیج (فارس) است؟ یا این‌که پیوندهای سنتی‌اش با ایرانیان، این پادشاهی را در انزوا قرار داده است؟»

وی در بخش پایانی این مقاله خود، که روی وب‌سایت مرکز مذکور قرار دارد، پادشاهی عمان را تهدیدی علنی و ادعا کرده است: «کسی که به دنبال تخریب خلیج‌ (فارس) باشد، او مفسد فی الارض است که باید جلوی او را گرفت و این حق ماست. هیچ‌کسی فکر نمی‌کند، بر تحمیل منافع عموم خلیج ( فارس) قادر نیستیم.»

نشست قدرت‌های غربی در سازمان ملل درباره لیبی

درگیری در لیبی به شدت به یک جنگ نیابتی بین قدرت‌های خارجی تبدیل شده که از قیام ۲۰۱۱ علیه معمر قذافی، دیکتاتور سابق این کشور از گروه‌های مختلف مسلح حمایت می‌کنند. شورشیان سابق از آن زمان تاکنون علیه یکدیگر می‌جنگند.

مصر در کنار امارات حامی خلیفه حفتر، فرماندهی شرق لیبی است که ارتش ملی لیبی وی تلاش می‌کند تا طرابلس را از دست نیروهای متحد با دولت توافق ملی مورد حمایت ترکیه و قطر خارج کند.

هشدار غیرعلنی اتحادیه اروپا به ایران/موافقت عربستان به آتش بس جزئی در یمن/روایت فارن پالیسی از تلاش آمریکا برای گروکشی از ظریف/هجمه رسانه‌های اماراتی علیه پادشاهی عمان

این کشورها شامل ایتالیا، آلمان و پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل یعنی انگلیس، چین، فرانسه، آلمان، روسیه و آمریکا که منافعی در لیبی دارند، برای شکستن این بن بست در لیبی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با یکدیگر دیدار کردند تا برای پیشبرد طرح صلح سازمان ملل درباره لیبی کاری انجام دهند.

یکی از منابع دیپلماتیک اروپایی گفت:‌ ایده مطرح شده، اعمال نوعی فشار سیاسی بر تمامی بازیکنان اصلی است که از گروه‌های مختلف در لیبی حمایت می‌کنند که بر اساس آن، رقابت نظامی و جنگ نیابتی باید متوقف شود و طرف های درگیر پای میز مذاکره بیایند.

این نشست، نخستین اقدام اصلی دیپلماتیک از زمانی است که نیروهای شرقی وفادار به حفتر در آوریل عملیاتی را برای تصرف طرابلس انجام دادند.

این عملیات باعث بی خانمانی بیش از ۱۲۰ هزار تن شد و تلاش های صلح چندین ساله سازمان ملل را از مسیر اصلی منحرف کرد اما راه به جایی نبرد چون نیروهای حفتر نتوانسته‌اند به حومه‌های جنوبی طرابلس رخنه کنند.

قسان سلامه، فرستاده سازمان ملل در لیبی ماه گذشته میلادی برنامه‌هایی را برای یک کنفرانس بین‌المللی به منظور گردهم آیی قدرتهای خارجی حامی گروه‌های رقیب در لیبی مطرح کرد؛ آلمانی پیشنهاد میزبانی این کنفرانس را در پایان سال جاری میلادی مطرح کرد؛ هرچند هنوز تاریخی برای آن در نظر گرفته نشده است.

یکی از مقام‌های ارشد سازمان ملل گفت: ایده این است که تعدادی از بازیکنان اصلی در یک راستا، روند صلح را پیش بگیرند، از قسان سلامه و درخواستش برای آتش بس در لیبی و کنار هم قرار گرفتن جامعه بین‌الملل حمایت کنند و در نهایت یک گفت‌وگو داخلی در لیبی صورت گیرد.

سلامه بر این باور است که آلمان بر خلاف ایتالیا و فرانسه می‌تواند به دلیل بی طرف بودن در درگیری لیبی نقش میانجی‌گر را ایفا کند که به صورت مشترک میزبانی نشست روز پنجشنبه را بر عهده داشتند اما برای نفوذ در لیبی رقابت دارند؛ هر دو کشور ایتالیا و فرانسه حفتر و سراج را در کنار سایر بازیکنان منطقه‌ای در نشست پاریس و پارلمو کنار هم آوردند اما نتوانستند به آنچه مدنظر بود، برسند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۱۸
انتشار یافته: ۵۱
عوض اینکه هشدارای ما رو جدی بگیرن، دارن به ما هشدار میدن. چقد این اروپایی ها ریاکارن. اونا همین الآنشم عملا از برجام خارجن. قبل از ترامپ هم وضع همین بود. ترامپ عیبش این بود که عدم پایبندیشو علنا اعلام کرد و چهره واقعیشونو نشون داد. و الا در عمل همه ماموریتشون یکیه. روششون فرق میکنه. زمان اوباما هم ارتباطات بانکی قطع بود فقط توی رسانه ها برا فریب مردم پایبندیشونو به برجام اعلام میکردن. پس ترامپ برا ما واقعا نعمتی بود. البته برجام تا همین جاش نفعهایی برا ما داشت. اون جو رسانه ای ضد ما که چهره ما رو بین افکار عمومی خراب میکرد برطرف شد و دیگه رسانه های دنیا بعد از عهدشکنی خود غربیا نمیتونن تقصیرو گردن ایران بندازن. ولی دیگه بسه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
كدوم هشدار جدي ؟ اين عكس العمل اونها نشون ميده گامهايي كه دولت براي خروج آمريكا از برجام داشته براي اونها ، زياد مهم نبوده
سعید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
اگر ترامپ د0 سال زودتر آمده بود هم وابستگی نفتی مان صفر بود و هم وابستگی به دلار و هم نیازی با سوئیفت نداشتیم، یهو همه اینارو با هم می خواهیم اجرا کنیم اونم با چه مدیران زیرکی؟
معلومه که نفت عربستان سعودی خیلی به اروپایی ها می سازه، ولی خوب اروپایی ها خیلی مطمئن هستند دست برترند، چرا؟ یعنی دنیا داره برمی گرده به قرن هجدهم و نوزدهم؟ براساس کدام نشانه؟ کدام اتفاق؟
مگر بودن و یا نبودن اتحادیه اروپا تاثیری دارد ؟ آنها تمامی تحریم های امریکا را رعایت می کنند و اگر امریکا به آنها بگوید نفس نکش می میرند .
اروپا مثلا الان که تو برجام هست چه غلطی کرده که تهدید به خروج از برجام میکنه؟؟؟ همون بهتر که رسما برجام تموم بشه و الکی وقت کشور رو نگیرن. البته دولت لبخند همه چیزشو سر برجام گذاشته و حاضره همه امتیازی واسه حفظش بده غافل از اینکه برجام مرده و فقط زیر خاک دفن نشده.
ما الان تحت شدیدترین تحریمها هستیم و تحریمهای بیشتر اثر خیلی کمی داره. میمونه فقط فصل هفت منشور سازمان ملل که ممکنه تحت این فصل بهمون حمله کنن که مطمئن باشید آمریکا و اروپا اگه توان جنگیدن با ایران رو داشتن وقتی پهپاد آمریکا رو زدیم و کشتی انگلیس رو گرفتیم بهمون حمله میکردن. پس فصل هفت هم واسه ما تهدیدی نیست. ما فقط باید به خدا توکل کنیم و داخل رو از دست اختلاسگران نجات بدیم و مالیاتها رو ساماندهی کنیم. البته دولت نگاهش به دست غربه نه خدا و داخل کشور
این تغییراتی که در تونس، مصر، الجزایر، سودان، یمن، عراق، سوریه و فلسطین رخ می دهد در جهت منافع غرب است؟ این کشورها شاهرگ های خون رسان به غرب هستند.
برای اینکه ظریف نمیتونه بره عیادت باید غصه بخوریم؟
روسیه برای ایران خطوط خارج شدن از برجام را ترسیم می کند تا با حق وتو خود از ایران باج بیشتری بگیرد .ایران نباید در چاهی که روس ها کنده اند بیفتد و گام های بیشتری نباید بردارد.
سلام چرا هر موقع نام خلیج فارس میاید ان را داخل پرانتز می زارین نام حلیج فارس دایمی است و نیاز به تاکید نیست
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
همه چیز کشور حتی نوشتن شما و حرف زدنت عربی هست . همین سطری که نوشتی شش تا کلمه عربی بود . موقع .خلیج. داخل . دایم . تاکید . سلام .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
۱۵:۳۳
اینا تو گفتگوی عامه مردم سالهاست وارد شده و بعضا هم ریشه مشترک هم در عربی و هم در فارسی دارن خودت حرف و سطر رو عربی نمیدونی؟ می خوای مقابل کسایی که از روشنفکرا بابت به کاربردن لغات انگلیسی انتقاد می کنند بگی عربی هم نباید باشه؟ خیلی از این کلمات به قول شما عربی برای مردم چند قرن پیش این سرزمین هم آشناست ولی کلمات انگلیسی و فرانسه بعد مشروطه باب شده و توی این چند سالم با شبکه های اجتماعی بیشتر هم شده ولی کلمه عربی با این ابزارها به زبونمون وارد نشده
پیام آمریکا واضح است. عقربه ساعت به ضرر ایران شده و هرچه در انجام مذاکره تاخیر بیاندازد می بایستی امتیازات سنگینتری بواسطه ضعیف شدن کفه مذاکراتی بدهد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
امتیازات را مردم میدهند نه مسئولان
بخاطر همین است که کسی ککش نمیگزه
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
این همه مبارزه با فساد در اوج تحریم ها، اگر تحریم ها برداشته بشه دوباره به حالت قبل برمی گردیم.
لقمان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
قبل از ما مرحوم دکتر مصدق با دولت امریکا مذاکره کرده بود.
پیام آمریکا واضح است. عقربه ساعت به ضرر ایران شده و هرچه در انجام مذاکره تاخیر بیاندازد می بایستی امتیازات سنگینتری بواسطه ضعیف شدن کفه مذاکراتی بدهد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
فکر می کنم نظام اطلاعات جامعتری از وضیت موجود داره سعی نکنیم با بازی با کلمات جو یاس و نامیدی ایجاد کنیم
چرا مردم امارات بر علیه دیکتاتورهای حاکم بر کشورشان قیام نمی‌کنند و بساط طاغوت را برنمی‌چینند؟
پاسخ ها
نادر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
فعلا از تونس شروع کردن از سودان لیبی مصر، عربستان امارات و... همه توی نوبت هستند.
به درک که اروپا از برجام خارج میشه، اروپایی های بی لیاقت . حضرت امام خامنه ای فرمودند که از اروپا نامید بشیم. امام از روز ال فرمودند که باید نگاه به بیرون نداشته باشیم. اینجوری بیشتر پیشرفت می کنیم . سختی ها باعث پیشرفت میشن
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
خوب در این مدت چه کردیم که هنوز به خارج وابسته ایم!
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
چرا مدیران زودتر به این فکر نیفتادن، حتما باید تحریم باشیم تا بفکر معامله بجز دلار، یورو بشیم حتما باید تحریم بشیم تا بفکر توسعه روابط تجاری با کشورهای همسایه باشیم حتما باید تحریم بشیم تا شبکه بانکی مستقل از غرب ایجاد کنیم.
اگر سال ها پیش از این نفت ایران تحریم شده بود امروز آقازاده خارج نشین نداشتیم حداقل تعدادشون این اندازه نبود.
پاسخ ها
سلام
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
اتفاقا هر وقت تحریم شدیم آقازاده ها و کاسبان تحریم پولدار تر شدند
و مردم بدبخت تر و بیچاره تر شدند
چرا ما مردم اینقدر ساده هستیم و زود باور !؟
محسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
در اداره ما کنفرانس ها و همایش های کشکی از وقتی تحریم شدیم کمتر شده است.
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
کاسبان تحریم کسانی هستند که اجازه نداند به معامله بجز با دلار فکر کنیم، کاسبان تحریم کسانی هستند که از ضعف مدیریت شان نمی گویند ولی مدام از تحریم حرف می زنند. مثل ایران خودرو و سایپا و...،
اروپاییها چی میگن ؟ در برجام بمانید . ؟ خارج شوید ؟ هم بمانید هم نمانید ؟ الان سوال این هست ایا با ادامه خروج امریکا از برجام و تحریم شرکت های اروپایی توسط امریکا . آیا ایران میخوا۶د خسارت شرکت های اروپایی را تقبل کند یا خود اروپا . در صورتی شرکت های اروپایی همه خصکصی هستند دولت ها طبق قانون تجارت ازاد نمیتوانند سیاست های دیگر کشورها را در شرکت های خصوصی دخالت دهند . فکر کنم اروپا دنبال راهی هست که خسارت این تحریم شرکت های اروپایی را به ایران محول کند در انصورت باید از چند جا ضرر کنیم . یعنی هم خسارت شرکای اروپایی را قبول کنیم هم امریکا بابت جریمه شرکت های اروپایی به ثروت مفتی دست میابد
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
مثل اینکه متوجه نیستی برجام اپاراتی است برای تغییر رفتار ایران!
قضیه حمله به آرامکو عین حمله به برج دوقلو آمریکاست که معلوم نشد کی بود؟ مدام داره تعداد رمز و رازهای دنیا بیشتر میشه؟ البته همه اون اتفاق هایی که یکطرف کار دولت امریکا باشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
هم اولی معلوم بود و هم دومی.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
ناشناس 14:20 ای شیطون نکنه با مشورت تو اون کارارو انجام دادن.
وقته آن رسیده که جهان نیازی به مداخله دولت امریکا ندارد.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
ولی به مداخله ما نیازمند است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
۱۴:۲۱
نمی دونم چرا قضایا رو وارون می بینی ایران به کشورای منطقه لشگرکشی کرده یا آمریکا و غرب ؟این منطقه پر از منابع طبیعیه پس تا سالها باید برای تاراجشون مداخلات بیگانگان رو به چشم ببینه وچیزی نگه؟
رفتار غیرمحتاطانهِ محمد بن سلمان یک فاجعه انسانی در یمن ساخته و حالا ریسکِ فاجعه بزرگتر را ایجاد کرده است».
من هنوز مخم هنگ کرده از خنده های رئیس جمهور!!!!!
اخه یه مذاکره با امریکاااااااا چه زحمتی داشت مگه
مگه به غیر ایران هنوز کسی عملا در برجام هستش .همون بهتر که خارج شن
این اختلافات از حد معمول خارج شده و بسیار لوث شده گروکشی به حد نامعقولی رسیده باید فکری اساسی کرد کجای این کارها نامش مبارزه است یک عده بیگناه درگیر دعواهای سیاسی می شوند
((هشدار غیرعلنی اتحادیه اروپا به ایران))
چقدر برکت داشت حضور رئیس جمهور دولت تدبیررررررررر و امیددددددددددددد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در نیویورک!
اینو تا حالا نداشتیم!!!
مگر تاکنون اتحادیه اروپا گامی مثبت برداشته است که تهدیدشان تفاوت کند ؟
آمریکا، انگلیس، اسرائیل، فرانسه، روسیه، چین، آلمان، ایتالیا، عربستان، ترکیه، قطر و امارات به جان لیبی افتاده‌اند و تا این کشور را با خاک یکسان، تمام منابع را غارت و تمام مردم را قتل‌عام نکنند دست بردار نیستند. ما مردم ایران باید حسابی حواسمان را جمع کنیم چون سران این کشور‌ها خیلی دوست دارند همین بلا را بر سر ایران بیاورند البته کور خوانده‌اند.
پاسخ ها
سردار
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
می دانی فرق ماست با فولاد چیه؟
اروپا غلط میکنه
جوامع قبیله ای ،و عشیره ای در کشورهایی مانند ، لیبی ،و افغانستان ،و یمن ،و‌بحرین ،و عراق، سوریه ، نیازی به دمکراسی غربی ندارند ، زیرا سنت ،، بافت جامعه ای آنان خود نوعی دمکراسی محلی میباشد ؟ یاغیگری صدام حسین افلقی ،، معمر قزافی ، عبدالله صالح ، بشار اسد ، ناشی از دخالت کشورهای استعمارگر دوران پیش از پایان جنگ دوم جهانب میباشد ، اگر چه تقسیمات کشورهای منطقه در پایان جنگ اول جهانی ، بدون در نظر گرفتن، بافت قومیتی ،و مذهبی شکل گرفت ، که توسط انگلیس ،و فرانسه ،و روسیه ،و‌ایتالیا ،، امریکا انجام گردید ، که اشتباهات فراوانی داشته است ، اما راهکاری غلط برای بازگشت استعماگران در پیش گرفته شده است ؟ برای خروج از بن بست کنونی ، مهار دولتهای عربستان ،و امارات متحدهٔ‌عربی ، و قطر ، میباشد ، که با دلارهای نفتی ،و سلاحهای غربی آتش فرقه ای ،و مذهبی را شعله ور میکنند ؟،،
ما نباید به گامهائی که بر میداریم جنبه ی تهدید بدهیم. مثلا نباید بگوئیم اگر به تعهداتتان عمل نکنید ما غنی سازی بیست درصد را شروع میکنیم و شاید از آن هم فراتر برویم. این تهدید است!! این گفتمان خاص احمدی نژاد بود و چه زیان ها که برای مملکت نداشت!!! باید بگوئیم ما برنامه ای برای استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای داشتیم و فقط به خاطر سوءظن بیموردی که شما داشتید قبول کردیم در برابر امتیازاتی آن را به حالت تعلیق در آوریم ولی، چون شما به تعهداتتان عمل نکرده و هیچیک از آن امتیازات را نداده و نمیدهید، ما هم به تدریج برنامه صلح آمیز هسته ای خود را احیا میکنیم!!! صحبتی که تهدید آمیز باشد باعث میشود بگویند پس از اول دنبال بمب اتمی بوده اید که حالا هم تهدید میکنید!! تابناک محترم، لطفا منعکس بفرمائید.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
حق با شماست ولی عده ای هم از ما فکر می کنیم احمدی نژادی موفقیت بیشتری داریم!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
۱۲:۴۹
اگه دنبال مقصر واقعی زیان این کشوری زدن احمدی نژاد یه آدرس غلطه چرا تا سال 81 که برنامه ایران لو رفت کسی از دولت های هاشمی و خاتمی نیومد بگه ما میخوایم انرژی صلح آمیز هسته ای داشته باشیم و وقتی لو رفت بدون دیگه همیشه طرف مقابل این شک رو به ما داره اصلا کاری با درصدش هم نداره حالا فکر میکنی اون میگه باشه برو به امید خدا چیز دیگه ای که باید بدونی اینه که به گفته خود آقای صالحی که در دولت فعلی رییس سازمان انرژی اتمیه و اون زمان هم بود ما اون زمان نیاز به اورانیوم بیست درصد برای رادیو دارو داشتیم و حتی از قبل به طرف مقابل اعلام نیاز کرده بودیم خودشون مخالفت کردند و ایران هم تولید کرد
نوشیدنی،آب قند طعم دار که گاهی ساندیس نامیده میشه به مردم خیلی ضرر زده .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
همینایی که ساندیس ساندیس میکنن از همه گداترن
اتفاقا آتش بس موذیانه وبسیارمحدودسعودیهارا یمن ردکرد
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل