کنسرت شجریان در قونیه برگزار شد
کنسرت استاد محمدرضا شجریان در شهر قونیه ترکیه بهمناسبت تولد مولانا برگزار شد.
کد خبر: ۵۳۴۷۱۸
| | 10481 بازدید
کنسرت استاد محمدرضا شجریان در شهر قونیه ترکیه بهمناسبت تولد مولانا برگزار شد.
به گزارش ایسنا در ترکیه، کنسرت محمدرضا شجریان در مرکز فرهنگی کولتور و در سالن «سلطان ولد» به دعوت دولت ترکیه و با استقبال علاقهمندان به فرهنگ و هنر ایرانی بخصوص عاشقان شمس و مولانا برگزار شد.
در این کنسرت که در مایههای ماهور، راستپنجگاه و افشاری اجرا شد، تصنیفهای «صورتگر نقاش» ساخته مجید درخشانی و تصنیفهای «باور نکردی» و «بانگ دهل» با شعر مولانا ساخته شجریان و تنظیم درخشانی اجرا شدند.
صدا و تحریرهای استاد شجریان در افشاری و ماهور اوج میگرفت. اجرای تصنیف «بانگ دهل» پایانبخش این کنسرت بود که با استقبال گرم علاقهمندان روبهرو شد.
فریاد «مرغ سحر» حاضران بار دیگر اعضای این گروه موسیقی را به صحنه کشاند و تصنیف «مرغ سحر» ساخته مرتضیخان نی داود با صدای شجریان و همراهی مخاطبان اجرا شد.
در کنسرت چهارم مهرماه شجریان، علاقهمندانی از کشورهایی مانند هند، پاکستان، افغانستان، ژاپن، کره جنوبی، تاجیکستان، جمهوری آذربایجان، آمریکا، کانادا و فرانسه و همچنین شهرهایی مانند مشهد، کرمان، تهران، شیراز، اصفهان و خوی حضور داشتند.
در سالن 700 نفری «سلطان ولد» بیش 1400 نفر حضور داشتند. به همین دلیل، بسیاری از مردم ایستاده بودند.
به گزارش ایسنا، در سطح شهر قونیه تبلیغات محیطی گستردهای برای برگزاری این کنسرت انجام شده بود.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


