صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
امشب؛ شارژ اولین سهیمه بنزین ۹۴

آخرین اخبار از قیمت و سهمیه بنزین در سال جدید

در حالی اولین سهمیه بنزین 94 امشب در کارت‌های سوخت شارژ می‌شود که دولت هنوز برای تغییر قیمت یا سهمیه بنزین در سال آینده برنامه‌ای اعلام نکرده است.
کد خبر: ۴۸۵۱۵۵
| |
16452 بازدید

در حالی اولین سهمیه بنزین 94 امشب در کارت‌های سوخت شارژ می‌شود که دولت هنوز برای تغییر قیمت یا سهمیه بنزین در سال آینده برنامه‌ای اعلام نکرده است.

به گزارش فارس، اولین سهمیه بنزین 94 امشب در کارت‌های سوخت شارژ می‌شود. بر این اساس علی‌رغم ثابت ماندن سهمیه 60 لیتری بنزین 700 تومانی، سهمیه برخی وانت‌بارها که فعال بودن آنها در ناوگان حمل‌ونقل به ثبت نرسیده است در سال جدید شارژ نخواهد شد.

بر اساس این گزارش، در سال 93 قیمت بنزین سهمیه‌بندی از 400 به 700 و قیمت بنزین آزاد از 700 به 1000 تومان افزایش یافت. سهمیه‌های 400 تومانی نیز در ماه‌های پایانی سال به 700 تومانی تبدیل شد.

دولت هنوز برای تغییر قیمت یا سهمیه بنزین در سال آینده برنامه‌ای اعلام نکرده است اما طرح اختصاص سهمیه گازوئیل بر اساس پیمایش به خودروهای سنگین در سال 94 آغاز و در سال 95 فراگیر خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟