صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اسکواش بازان خارجی در کیش به میدان رفتند

کد خبر: ۳۷۹۳۹۴
| |
1760 بازدید
اسکواش بازانی از پنج کشور خارجی شامگاه یکشنبه در دومین روز ششمین دوره مسابقات بین المللی اسکواش جام خلیج فارس (ویژه مردان) در جزیره کیش به میدان رفتند.

به گزارش ایرنا، در این مسابقات که در تقویم فدراسیون بین المللی اسکواش پیش بینی شده است، علاوه بر 10 اسکواش باز خارجی، 50 ورزشکار برتر ایرانی در این رشته ورزشی حضور دارند. 

در این دوره از رقابت ها که روز شنبه در مجموعه ورزشی المپیک کیش آغاز شد، چهار ورزشکار از پاکستان، سه ورزشکار از کویت و از هر یک از کشورهای انگلستان، لبنان و امارات متحده عربی یک اسکواش باز حرفه ای شرکت کرده است. 

قهرمان این دوره از مسابقات ظهر چهارشنبه 30 بهمن ماه در مسابقه نهایی مشخص خواهد شد. 

همزمان با این مسابقات، حدود 50 نفر از برترین بانوان ایرانی فعال در رشته اسکواش به طور جداگانه به رقابت می پردازند. 

میزبانی این مسابقات را معاونت ورزش و آموزش شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش برعهده دارد. 

جزیره کیش در 18 کیلومتری کرانه جنوبی کشور در خلیج فارس با 15 هزارمتر مربع فضای ورزشی سرپوشیده و 165هزار مترمربع فضای روباز سالانه میزبان اردوهای تیمی و مسابقات ورزشی مختلف است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟