صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست همسر اردوغان از زنان ترکیه

کد خبر: ۳۰۲۸۶۰
| |
20334 بازدید
واحد مرکزی خبر نوشت:

همسر نخست وزیر ترکیه زنان این کشور را به حمایت از روند تلاش ها برای حل مسئله پ ک ک فراخواند.

به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه ملیت چاپ ترکیه ، امینه اردوغان در سخنانی در نشستی که شاخه زنان حزب حاکم عدالت و توسعه در آنکارا برگزار کرد ، تاکید کرد ،‌ مسئله تروریسم را در ترکیه فقط با حمایت زنان و مادران می توان حل کرد. وی گفت : دولت ترکیه روند جدیدی را برای حل مسئله تروریسم در ترکیه آغاز کرده است و همه خواستار توقف درگیری ها ،‌گفتگوهای سیاسی و حل این مسئله هستند. 

امینه اردوغان در این نشست که با حضور همسران نمایندگان مجلس ترکیه برگزار شد ، گفت : از شما می خواهم که به عنوان مادران ،‌زنان و همسران نمایندگان مجلس ترکیه برای توقف خونریزی به صورت قاطع از این روند حمایت کنید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟