صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بیش از 7میلیون هکتار کانون بحرانی بیابانی داریم

کد خبر: ۲۹۹۱۳۳
| |
1953 بازدید

معاون دفتر بیابان‌زدایی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: سطوح کانون‌های بحرانی بیابان در کل کشور به بیش از هفت میلیون هکتار می‌رسد.

به گزارش ایسنا، فرهاد سرداری افزود: در حال حاضر بیش از 20 میلیون هکتار از مساحت کل کشور تحت تاثیر این کانون‌های بحرانی قرار دارد.

وی ادامه داد: تعداد کانون‌های بحرانی بر مبنای تقسیم بندی استانی 179 و بر مبنای تقسیم‌بندی شهرستانی 223 کانون است. همچنین 103 شهرستان دارای منطقه تحت تاثیر با این کانون‌ها هستند.

سرداری با بیان اینکه کانون‌های بحران بر اساس مطالعه‌ای که در سال 84 انجام شده مشخص می‌شوند افزود: در این مطالعه کل مناطق بیابانی و مناطق تحت تاثیر فرسایش باری مشخص شده است که برخی از آنها، مناطقی هستند که به دلیل وجود شهر، روستا و یا تاسیسات در معرض آسیب فرسایش بادی قرار گرفته‌اند.

معاون دفتر بیابان‌زدایی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور ادامه داد: کانون‌های بحرانی بر اساس سه فاکتور برداشت، حمل و رسوب‌گذاری تقسیم‌بندی می‌شوند که مساحت مناطقی که در آنها برداشت صورت می‌گیرد بیش از پنج میلیون هکتار، مناطقی که در آنها پروسه حمل صورت گرفته 400 هزار هکتار و مکان‌هایی که در آن‌ها رسوب‌گذاری انجام شده یک و نیم میلیون هکتار است.

به گفته وی در حال حاضر 208 کانون استانی، 233 کانون شهرستانی و 96 کانون شهری بحرانی در کشور داریم.

سرداری در خصوص تامین اعتبارات لازم برای مقابله با گسترش بیابان‌ها اظهار کرد: اعتباراتی که به بخش بیابان اختصاص داده شده بسیار خوب بوده است و حتی اعتباری که امسال دریافت کرده‌ایم بیشتر از سال گذشته بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟