صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مشاورین نظامی روس سوریه را ترک نکرده‌اند

کد خبر: ۲۶۸۵۰۲
| |
6090 بازدید

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه اخبار برخی رسانه‌ها در این خصوص که مشاورین نظامی روسی سوریه را ترک کرده‌اند را تکذیب کرده و گفت: کسی قصد فرار از سوریه را ندارد.
 
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری «نووستی»، ژنرال «نیکولای ماکاروف» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه خبر برخی رسانه‌ها در این خصوص که گویا مشاورین نظامی روسی که در سوریه کار می‌کنند، خاک این جمهوری عربی را ترک کردند، تکذیب کرد.

ژنرال ماکاروف گفت: تمامی طرح‌هایی که ما داریم در حال اجراست و هیچ کس قصد فرار از سوریه را ندارد. همه بر اساس برنامه ریزی انجام شده در حال کار هستند.

این مقام بلندپایه نظامی تاکید کرد: به همین دلیل به نظر من، بسیار زودهنگام است این مسئله را تمام شده بدانید که ما قصد داریم سوریه را ترک کنیم.

همانطور که پیش از این اعلام شده، مقامات مسکو در اوایل ماه آگوست اخبار منتشره در مورد کشته شدن یک ژنرال روس در سوریه را «دروغ آشکار» توصیف کرده و  از وجود عامل «جنگ اطلاعاتی» پیرامون سوریه خبر دادند.

پیش از این تروریست‌های مسلح در سوریه ادعا کرده بودند که موفق شدند یک ژنرال روس به نام "ولادیمیر کوژییف" که برای وزارت دفاع سوریه کار می کرد را از بین ببرند و برای اثبات این مسئله مدارک شخصی متعلق به وی به زبان عربی را نشان داده بودند.

وزارت امور خارجه روسیه این اخبار را اقدامات تحریک آمیز ارزیابی کرده و اعلام کرده بود که برخی رسانه‌های خارجی از کشته شدن یک تبعه روس در دمشق خبر داده اند که اصلا در سوریه وجود نداشته و مدتهاست در مسکو بسر می‌برد.

خود این نظامی بازنشسته نیز از خبر کشته شدن خود در سوریه بسیار حیرت کرده و گفته بود: من از توجه زیاد رسانه‌های گروهی به خود بسیار متشکرم، ولی از نظر انسانی چنین خبری برای من بسیار نارحت کننده بود، چرا که این اطلاعات بشدت خانواده و نزدیکان مرا نگران کرده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟