بايد نگاه مسوولان به فوتسال تغيير كند
محمود خوراكچي با تقدير از عملكرد بازيكنان و كادرفني تيم ملي فوتسال گفت: اميدوارم با اين عملكرد نگاه مسوولان به فوتسال تغيير كند.
دروازهبان سابق تيم ملي فوتسال در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: پيش از آنكه بخواهيم تحليلي نسبت به عملكرد تيم ملي فوتسال داشته باشيم بايد به اين بازيكنان و كادر فني هزاران هزار با آفرين گفت كه با دلاوري و غيرتشان نمايش فوقالعادهاي داشتند. هر چند خيليها معتقدند ايران شگفتيساز جامجهاني بود به اعتقاد من اين شگفتي نبوده عين واقعيت بود. ما وقتي از كلمه شگفتي استفاده ميكنيم كه اتفاقي جرقه مانند رخ بدهد اما، وقتي ما سالهاست كه در ردهبندي فيفا جزو هشت تيم برتر دنيا هستيم، پس طبيعي است كه نميتوان عملكرد تيم ملي را شگفتي دانست.
وي افزود: ما در جام جهاني هم در خط دفاع، حمله و جابجاييها فوقالعاده بوديم. تمام بازيكنان بالاتر از حد انتظارشان ظاهر شدند و بازي به بازي عملكرد بهتري داشتيم. ترتيب بازيها هم طوري بود كه شرايط بسيار خوبي براي تيم ملي به وجود آورده بود. ما مقابل برزيل بهترين نمايشمان را داشتيم در تاريخ برزيل اولين تيمي بوديم كه تنها با يك گل شكست خورديم.
سرمربي تيم تام ايران خودرو گفت: نبودن وحيد شمسايي و محمد كشاورز در بازي با ايتاليا بزرگترين كمبود براي ما بود. ما در بازي با ايتاليا "شمسايي" سوپراستارمان را در اختيار نداشتيم و غيبت كشاورز هم شكاف بزرگي را در بخش دفاعي تيم ايجاد كرده بود.
خوراكچي با بيان اين كه شيفته بازيكنان تيم ملي شدم، افزود: خوشحالم كه فوتسال روزهاي جهانياش را به خوبي در ايران سپري كرد و فوتسال به اجبار وارد خانههاي مردم شد. مردم ديدند كه فوتسال چه رشته جذاب و در عين حال دشواري است. با اين وضعيت بايد نگاه مسوولان به فوتسال هم تغيير كند. اگر امكانات و پول وارد فوتبال شود جوانان بيشتري جذب اين رشته ميشد و من به عنوان يك مربي قول ميدهم كه با اين شرايط در ردهبندي جام جهاني ايران برزيل جهان ميشود.


