صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روز سختي براي پرسپوليس مي‌‏سازيم

کد خبر: ۲۰۵۵۳
| |
1581 بازدید

سرمربي تيم ابومسلم مشهد گفت: تمامي مسابقات ليگ برتر از روز اول براي ما سخت بود چرا كه كادر فني چند روز به آغاز بازي‌‏ها تيم را تحويل گرفته است. البته در حال حاضر شرايط نسبت به گذشته بهتر شده و اميدواريم در مسابقات آينده نتايج بهتري كسب كنيم.

هادي برگي‌‏زر در گفت و گو با ايلنا افزود: تلاش مي‌‏كنيم شروع خوب بازي‌‏هاي ابومسلم در ليگ برتر از مسابقه برابر پرسپوليس آغاز شود. شرايط ميزباني اين مسابقه مي تواند براي بازيكنان ما مثمرثمر باشد تا ضمن كسب سه امتياز بتوانيم ناكامي بازي‌‏هاي خانگي در مقابل مقاومت و استقلال اهواز را جبران كنيم.

وي ادامه داد:‌ با احترام به افشين قطبي،‌‏ بايد بگويم اين تيم روز سختي را در ورزشگاه ثامن الائمه خواهد داشت. چرا كه درصدد هستيم تا با كمك خدا و تلاش بازيكنان اين را شكست دهيم.

سرمربي ابومسلم اضافه كرد: در كل تيم پرسپوليس ساختار تهاجمي خوبي دارد و از مهاجمان و هافبك‌‏هاي هجومي خوبي بهره مي برد. البته اين نكته را هم بايد متذكر شوم كه براي خنثي كردن حملات پرسپوليس برنامه‌‏هاي خاصي در نظر گرفته‌‏ام و اميدوارم بازيكنان ما آنها را به خوبي در زمين پيدا كنند.

برگي زر افزود: كريمي بازيكن بزرگي است و اگر در يك سوم دفاعي ما صاحب توپ شود مي‌‏تواند خطرناك باشد سواي كريمي هر بازيكني از تيم پرسپوليس كه در نزديكي محوطه جريمه ابومسلم صاحب توپ شود مي تواند دردسرساز باشد و مدافعان ما بايد او را تحت فشار قرار دهند. اما به هيچ وجه در نظر نداريم بازيكن خاصي را براي مهار علي كريمي در نظر بگيريم.

سرمربي تيم ابومسلم در خصوص شايعات چند روز اخير پيرامون جدايي خود از اين تيم گفت:‌ اگر قرار باشد كسي از تيم جدا شود من خواهم بود و ساير اعضاي كادر فني همچنان به كار خود ادامه خواهند داد ضمن اينكه اين حق مدير عامل باشگاه است تا در صورتي كه صلاح بداند سرمربي تيمش را عوض كند. من نيز يك مربي حرفه‌‏اي هستم و اين مسائل را درك مي‌‏كنم.

وي ادامه داد: من با آقاي بني اسد (مدير عامل ابومسلم) هيچ مشكلي ندارم اما در اين بين گويا ديگران تعيين مي كنند كي بيايم و كي بروم در حالي كه خود مدير عامل باشگاه بارها در صحبتهايي كه با من داشته به من روحيه داده است. او مي گويد تيم ما كار خود را دير آغاز كرده و نياز به زمان دارد تا به شرايط ايده‌‏آل نزديك شود. ضمن اينكه در فصل نقل و انتقالات نزديك به 9 بازيكن از اين تيم جدا شده اند.

برگي زر اضافه كرد:‌ در حال حاضر بسياري از تيم هايي كه بيشتر از ابومسلم هزينه كرده اند شرايط مشابه ما را دارند بازيكنان ما اگر بتوانند خواسته هاي مربيان و تمام توانايي هاي خود را در زمين مسابقه به نمايش بگذارند به جرات مي توانم ادعا كنم كه در پايان فصل جزو ده تيم برتر خواهيم بود.

سرمربي ابومسلم گفت:‌ من فصل گذشته تيم پيام را به ليگ برتر آورده‌‏ام و پيشنهاد خوبي از تيم هاي ليگ دسته اول دارم و فصل گذشته نيز از چند تيم مطرح پيشنهاد سرمربيگري داشتم اما ترجيح داد‏م در شهر خودم بمانم و به فوتبال خراسان خدمت كنند. در حالي كه مربياني همچون غلامحسين پيرواني،‌ پرويز مظلومي،‌ حميد استيلي و مجيد نامجو مطلق آمدند و خيلي زود عطايش را به لقايش بخشيدند.

وي افزود:‌ به همين دليل معتقدم مديران ابومسلم بايد بيشتر از مربيان غير بومي به پاي من صبر كنند. با اين حال حرف هاي بسياري براي گفتن دارم كه بعد از پايان بازي با پرسپوليس خواهم زد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟