ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله به کاروان نظامی آمریکا در مسیر سوریه به عراق

سخنگوی طالبان ابراز امیدواری کرد که توافق با آمریکا تا پایان ژانویه امضاء شده و تعداد تروریست های آمریکایی در افغانستان کاهش یابد.
کد خبر: ۹۵۲۷۰۲
| |
3624 بازدید

سخنگوی طالبان ابراز امیدواری کرد که توافق با آمریکا تا پایان ژانویه امضاء شده و تعداد تروریست های آمریکایی در افغانستان کاهش یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، سهیل شاهین سخنگوی طالبان امروز شنبه در سخنانی اعلام کرد که این گروه امیدوار است توافق با آمریکا تا پایان ماه ژانویه امضا شده و بر آن اساس تعداد تروریست‌های آمریکایی در افغانستان کاهش یابد.

سخنگوی طالبان در این خصوص گفت: توافق کردیم که تعداد نیروهای آمریکایی در روزهای منتهی به امضای معاهده صلح با واشنگتن کاهش یاید. در چند روز آینده همه چیز مشخص می‌شود.

این درحالیست که دُور جدید مذاکرات زلمای خلیل زاد نماینده آمریکا در امور افغانستان با نمایندگان طالبان چندی است دوباره آغاز شده است.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات