صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نكونام: نگفتم از كره شمالي مي ترسيم

دوست داشتم با عربستان همگروه مي شديم که نشد. بعد از آن بازي در انتخابي جام جهاني خيلي دوست داشتم با آنها در جام ملت ها روبه رو مي شديم. به نظرم گروه ما و گروه C با کره جنوبي، هند، استراليا و بحرين سخت ترين گروه ها هستند. گروه B و A هم به نظرم کار آسانتري دارند.
کد خبر: ۹۴۸۲۵
| |
1785 بازدید

كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران گفت: نگفته بودم از کره شمالي ترسي داريم. فقط مدل بازي آنها را دوست ندارم.

به گزارش ايسنا؛ جواد نکونام پس از قرعه کشي جام ملت هاي آسيا 2011 در دوحه گفت: از ديدن کره شمالي در اين گروه خوشحال نشدم. دليلش ترس از اين تيم نيست. اصلاً. قبلا هم گفتم از مدل فوتبال آنها خوشم نمي آيم. آنها فوتبال جالبي بازي نمي کنند.

بازيكن اوساسوناي اسپانيا دو روز قبل از قرعه کشي در مصاحبه با سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا گفته بود، نمي خواهد کره شمالي با ايران همگروه باشد. اما اكنون اتفاقي که نبايد، افتاده است.

نکونام بلافاصله بعد از اعلام نتايج قرعه کشي گفت: دوست داشتم با عربستان همگروه مي شديم که نشد. بعد از آن بازي در انتخابي جام جهاني خيلي دوست داشتم با آنها در جام ملت ها روبه رو مي شديم. به نظرم گروه ما و گروه C با کره جنوبي، هند، استراليا و بحرين سخت ترين گروه ها هستند. گروه B و A هم به نظرم کار آسانتري دارند.

در گروه A قطر ميزبان با کويت، چين و ازبکستان قرار گرفتند و در گروه B عربستان نايب قهرمان، ژاپن، اردن و سوريه ايستادند.

بر اساس برنامه جام ملت هاي آسيا ايران به ترتيب با عراق، كره شمالي و امارات ديدار خواهد داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟