صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نجفی: زلزله ۷ ریشتری در تهران نمی‌آید

کد خبر: ۷۵۹۹۵۵
| |
7550 بازدید
|

 

شهردار تهران گفت: هیچ کدام از گسل‌های تهران فعال نشده و ما لحظه به لحظه همه را رصد می‌کنیم، اگر هم در تهران زلزله بیاید، هفت ریشتر نیست و ممکن است؛ شش ریشتر باشد بگذارید مردم زندگی‌شان را بکنند، اینکه مردم را دچار اضطراب کنیم درست نیست.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد علی نجفی در حاشیه نشست شهرداران کلانشهرهای کشور در جمع خبرنگاران درباره این نشست گفت: در این جلسه پنج پیشنهاد مطرح شد؛ اول نامه‌ای به رئیس جمهور تا ترتیب یک دیدار حضوری با شهرداران کلانشهرها داده شود تا بتوانیم به صورت حضوری مسائل و مشکلات کلانشهرها را مطرح کنیم.

او ادامه داد: همه ما تحت تاثیر آلودگی هوا هستیم در نتیجه در جلسه پیشنهاد شد کمیته خاصی از کلانشهرها برای آلودگی هوا و همچنین کمیته‌ای برای زلزله تشکیل شود. همچنین پیشنهاد شد کارگروه ویژه‌ای برای بررسی شهر هوشمند و آسیب‌های اجتماعی تشکیل شود.

شهردار تهران در ادامه به دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه اشاره کرد و گفت: در قانون بودجه 97 نکات مثبتی درباره مدیریت شهری تهران ذکر شده است اما این نکات کافی نبوده و رافع مشکلات نیست. همچنین نکات منفی هم در لایحه بودجه وجود دارد که نمایندگان مجلس باید در این زمینه تغییرات لازم را اعمال کنند.

شهردار تهران با بیان اینکه در این جلسه درباره بانک شهر صحبت شد ادامه داد: عملکرد و آینده بانک شهر در این جلسه بررسی و مقرر شد همه فعالیت‌های بانک شهر مورد حمایت کلانشهرها قرار گیرد و از مردم کلانشهرها تقاضا می‌کنیم اشتیاق بیشتری برای سپرده‌گذاری در بانک شهر داشته باشند. البته در جلسه صبح مقرر شد کارگروهی برای تشکیل هیئت مدیره بانک شهر تشکیل شود.

شهردار تهران با بیان اینکه طرح درآمدهای پایدار شهری کماکان در مجلس شورای اسلامی است، افزود:‌ از مجلس به خاطر نظرات خوبی که در زمینه این طرح داشتند تشکر می‌کنیم اما نمایندگان باید در تصویب طرح سرعت بیشتری به خرج دهند و کلانشهرها را بیشتر مورد توجه قرار دهند. از دولت هم درخواست می‌کنیم برای تصویب طرح تلاش بیشتری کنند.

شهردار تهران با بیان اینکه در این جلسه به همکاری میان دولت و مدیریت شهری تاکید شد ادامه داد: مدیریت شهری خاکریز اصلی مدیریت کشور است و حل مشکلات نظام با حل مشکلات مدیریت شهری آغاز می‌شود در نتیجه از دولت تقاضا داریم همین نگاه مثبت را به شهرداری‌ها داشته باشند و از آقای روحانی می خواهیم جلسه‌ای با کلانشهرها در این راستا برگزار کنند.

شهردار تهران با تاکید بر اینکه در جلسه امروز به بازسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده کلانشهرها پرداخته شد، خاطرنشان کرد: معضل بافت فرسوده در تمام کلانشهرها وجود داشته و درگیر آن هستیم و در صورت وقوع زلزله ممکن است بافت فرسوده تلفات جانی ایجاد کند در همین راستا ما مدیریت شهری علاقمندیم به دولت کمک کرده و می‌خواهیم آنها هم اختیارات لازم را به شهرداری بدهند.

او بار دیگر به لایحه بودجه اشاره کرد و گفت: از اعضای کمیسیون خواهش می‌کنیم با شهرداران کلانشهرها جلسه‌ای داشته و حرف ما را بشنوند البته در آینده جلسه‌ای با نمایندگان کلانشهرها برگزار خواهد شد.

او در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره آینده بانک شهر گفت:‌ قرار نیست همه هیئت مدیره را تغییر دهیم در حال حاضر باید هفت نفر عضو هیئت مدیره باشند اما فقط 4 نفر عضو هستند.

او ادامه داد: رضایت ما نسبت به بانک شهر نسبی است با این حال در مجموع بانک شهر مورد حمایت تک تک ما قرار دارد.

شهردار تهران در ادامه با تاکید بر اینکه شهرداری تهران در مقابل زلزله آمادگی لازم را دارد ادامه داد: در ورودی‌های شهر برای استان‌های معین پایگاه‌های خاصی مشخص شده است که در صورت وقوع زلزله می‌توانند در آنجا اسکان یافته و خدمات رسانی کنند. شهرداری در حد بضاعت خود آمادگی دارد اما بحثی که در این مورد وجود دارد این است که برخی از افراد متخصص خیلی بد در مورد زلزله صحبت می‌کنند. در هر صورت در صورت وقوع زلزله میزان عمق و ریشتر آن بسیار تاثیرگذار است و در تهران هم ساختمان‌های مقاوم زیادی وجود دارد به نظر من خیلی حرف‌ها فقط جنبه شعاری داشته و برای خالی کردن دل مردم است.

شهردار تهران با بیان اینکه تمام مدت در حال رصد گسل‌های تهران هستند افزود: هیچ کدام از گسل‌های تهران فعال نشده و ما لحظه به لحظه همه را رصد می‌کنیم اگر هم در تهران زلزله بیاید هفت ریشتر نیست و ممکن است شش ریشتر باشد بگذارید مردم زندگی‌شان را بکنند اینکه مردم را دچار اضطراب کنیم درست نیست.

نجفی با تاکید بر اینکه امیدواریم منابع ملی عادلانه توزیع شود گفت: متاسفانه در قانون بودجه به این مهم توجه نشده است از سوی دیگر رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره پرداخت یارانه بلیت اتوبوس و مترو قول داده بودند اما هیچ کاری در این زمینه صورت نگرفت و اگر سریعا اقدامی انجام نشود اداره شهر برای ما مشکل خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱۸
ناشناس
|
United States
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
بهش گفتم نیاد!
اون هم گفت به دلیل گل روی جناب شهردار نمی یام!
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
چه خوووووب !! اگه پیش بینی زلزله ممکن نیست ، عوضش پیش نبینی زلزله امکان پذیرشده........
حقیقت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
آقای نجفی در کار خدا دخالت نکن خداوند اراده کنه با 2یا3 ریشتر هم تهران که هیچ دنیا رو نابود میکنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
اگر شهردار توکیو هم مثل شما فکر میکرد تا الان 10 میلیون نفر در ژاپن بر اثر زلزله کشته شده بودند! به جای ساخت ساختمانهای مقاوم در برابر زلزله ریشترهای زلزله را کم میکنید؟؟؟!!!
علی بی غم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
آقای شهردار ؟ کسالت به دور باشد ! ۶ یا ۷ ریشتر خیلی با هم فرقی نداره . نگرانی و بار استرس همان است. بجای اینها فکر آلودگی و زباله و موش های نازنین باشید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
واقعا که. مثل اینکه ایشون اطلاعات بیشتری نسبت به دیگر زمین شناسان دارند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
یعنی شهردار از این بالا باهوش تر نبود؟
هنوز نمی فهمه هیچ کسی نمی تونه با قاطعیت بگه زلزله بعدی چند ریشتر می تواند باشد
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
آقای نجفی عزیز! نظریه شما تما نظرات کارشناسان زلزله شناسی را نفی مینماید. لطفا بفرمائید با کدام دستگاه دقیق امواج زلزله را رصد فرمودید که یقین حاصل کردید زلزله 7 ریشتری نمیاد بلکه 6ریشتری میاد. لطفا باکمک همون دستگاه به ما تاریخ وقوع زلزله را هم بفرمائید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
برادر شما که گفتید قابل پیش بینی نیست آنوقت خودت پیش بینی میکنید؟
پس این دوره بازگشت 150 ساله چی؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
یعنی جناب شهردار، سفارش دادن فقط 6 ریشتر زلزله بیاد؟

پناه بر خدا

ای کاش ایشان دو تا تصمیم بگیرن

1- مقررات ساختمان ها رو بسیار اکید دستور اجرا بدهند

2- شهرداری ها از مردم به دلیل کوتاهی در نظارت عذرخواهی کنند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟