صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

معارفه سخنگوی جدید وزارت خارجه

کد خبر: ۷۲۳۷۱
| |
7107 بازدید

مراسم معارفه و تودیع سخنگویان جدید و پیشین وزارت امور خارجه امروز با حضور منوچهر متكی وزیر امور خارجه برگزار شد .

به گزارش شبكه خبر ،رامین مهمانپرست در این مراسم اظهار داشت: در صورتی كه در كشور باشم، سه شنبه هفته آینده جلسه هفتگی با خبرنگاران برگزار می شود.

سخنگوی جدید وزارت امور خارجه گفت: با توجه به اختلاف ساعت با خارج كشور پیشنهاد اداره اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه برگزاری جلسه هفتگی سخنگویی در روزهای سه شنبه است.

وی ضمن تقدیر از حسن قشقاوی سخنگوی سابق خطاب به خبرنگاران افزود: سیاست خارجی در موقعیت كنونی می تواند با كمك شما به شكل بهتری پیش رود.

مهمانپرست موضوع مشترك بین همه را این گونه برشمرد: همكاری برای حضور بهتر در عرصه سیاست خارجی ، دفاع از منافع ملی، اصول نظام، ایرانیان مقیم خارج و داخل كشور، ارتقای غرور و هویت ملی در صحنه های خارجی از جمله این موارد است.

پیش از سخنان مهمانپرست، منوچهر متكی وزیر امور خارجه كشورمان نیز گفت: آقای قشقاوی در تمامی حوزه ها و همچنین ماموریت خارج از كشور از جمله قزاقستان و سوئد منشا خدمات فراوانی بود و سال پایانی دولت نهم نیز سكان سخنگویی وزارت خارجه را به دست گرفت.

متكی ادامه داد: از سوی همكارانم در وزارت امور خارجه از تلاش های مجدانه، مسئولانه و تخصصی آقای قشقاوی تشكر می كنم.

وی با اشاره به دوران سخنگویی آصفی، حسینی و قشقاوی در دولت نهم گفت: هر سه این افراد توانستند رابطه مبتنی بر صداقت، صراحت و مسئولیت پذیری در پاسخگویی را بنا كرده و ارتباط دستگاه دیپلماسی كشور با حوزه رسانه ای را تقویت كرده و شكل دهند.

متكی با بیان اینكه طبیعت كار وزارت خارجه تغییر است، افزود: با شروع دولت دهم عرصه و حوزه دیگری از وزارت امور خارجه نیازمند خدمات آقای قشقاوی بود، به همین سبب از وی در حوزه مجلس و امور كنسولی ایرانیان مقیم خارج از كشور كمك خواستیم كه وی نیز پذیرفت.

وی با اشاره به سوابق كاری رامین مهمانپرست سخنگوی جدید وزارت خارجه اظهار داشت: مهمانپرست در كنار سوابق كاری خود در تایلند و قزاقستان نیز سفیر بوده، ماموریت قزاقستان را با موفقیت به پایان رسانده و گام های بلندی در جهت نهادینه سازی روابط ایران و قزاقستان برداشته است.

متكی در پایان سخنانش ضمن تشكر مجدد از حسن قشقاوی سخنگوی سابق برای رامین مهمانپرست سخنگوی جدید آرزوی توفیق كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟