صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صدور مجوز فروش فوری 17 ایرباس به ایران

کد خبر: ۶۲۴۹۳۶
| |
8887 بازدید
|
۱
خبرگزاری رویترز به نقل از منابعی در حمل و نقل هوایی آمریکا گزارش داد: واشنگتن ارائه مجوز برای لغو ممنوعیت فروش جت‌های مسافربری به ایران را آغاز کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، منابع آگاه درحمل و نقل هوایی آمریکا گفته‌اند که وزارت خزانه‌داری این کشور دو مجوز را صادر کرده که به موجب آن فروش جت‌های ایرباس اروپایی به ایران ممکن شده است و انتظار می‌رود که اجازه فروش جت‌های بویینگ نیز در روزهای آینده آغاز شود.

یک سخنگوی شرکت ایرباس تایید کرد که دو مجوز را از آمریکا دریافت کرده است که در مجموع اجازه انتقال فوری 17 هواپیما را به ایران می‌دهد. اگرچه این شرکت هواپیماسازی در اروپا قرار دارد به دلیل تولید برخی از قطعات آن در آمریکا برای فروش به ایران نیازمند مجوز دولت آمریکاست.

هر دو شرکت هواپیماسازی ایرباس و بویینگ پس از اجرای توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 و لغو تحریم‌های بین‌المللی وضع شده علیه این کشور  طی توافقاتی با تهران قرار است بیش از 100 فروند هواپیما را به این کشور بفروشند یا اجاره دهند که در راستای تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران برای بازسازی بخش حمل و نقل هوایی خود است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
سید مصطفی هاشمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۱
اینکه خیلی بده
دلواپسان اتیش میگیره. کسانیکه هرگز بفکر پابرهنه ها و گرسنه ها و اقشار‌اسیب پذیر نبودند
سه ساله بدجور بفکر اینها هستند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟