صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشک‌های قهرمانی در کلاس توجیهی داوری

قهرمانی: حق من این نبود، یک روز حرف‌هایم را می‌زنم

کد خبر: ۵۱۸۸۶۹
| |
2668 بازدید
|
۲
داور فوتبال کشورمان اعلام کرد که روزی تمام حرف‌هایش را در خصوص محرومیتش می‌زند.

به گزارش تسنیم، محسن قهرمانی در حاشیه کلاس توجیهی داوران و کمک داوران لیگ برتری و در مواجهه با خبرنگاران گفت: فعلا سکوت می‌کنم اما بالاخره یک روز حرف‌هایم را می‌زنم و صدایم در می‌آید.

وی که در حال اشک ریختن بود عنوان کرد: اگر حرفی بزنم گریه‌ام می‌گیرد. 23 ماه است که از فوتبال دورم و در این مدت بسیار اذیت شدم. من نمی‌توانم صحبت کنم اما فقط می‌گویم حقم این نبود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
نواب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
یکی نیست به این آقا بگه پس تاوان اشتباه یعنی چی اگه با یک ببخشید قرار باشه برگردی..شما باید درس عبرت بقیه بشی برادر.جای دیگه دنبال نون باش.
نواب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
یکی نیست به این آقا بگه پس تاوان اشتباه یعنی چی اگه با یک ببخشید قرار باشه برگردی..شما باید درس عبرت بقیه بشی برادر.جای دیگه دنبال نون باش.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟