صفحه خبر لوگوبالا تابناک
در اولین روز اجلاس وزرای علوم عضو جنبش عدم تعهد صورت گرفت

دیدار فرهادی با وزرای علوم ۱۶ کشور

وزیر علوم امروز در اولین روز از برگزاری اجلاس وزرای علوم عضو جنبش عدم تعهد با وزرای علوم ۱۶ کشور این جنبش دیدار و گفت‌وگو کرد.
کد خبر: ۴۷۷۷۳۷
| |
3579 بازدید
وزیر علوم امروز در اولین روز از برگزاری اجلاس وزرای علوم عضو جنبش عدم تعهد با وزرای علوم ۱۶ کشور این جنبش دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش تسنیم، محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز در اولین روز از اجلاس وزرای علوم کشورهای عضو جنبش عدم تعهد با وزرای علوم 16 کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

فرهادی در این دیدارهای جداگانه بر گسترش همکاری‌های بین ایران و کشورهای عضو جنبش عدم تعهد تاکید کرد.

وزرای علوم کشورهایی از جمله غنا، تانزانیا، بروندی، نیجر، صربستان، بوسنی و هرزگوین، فیلیپین، گینه بیسائو، کامستک(کشورهای وابسته به سازمان کنفرانس اسلامی)، آذربایجان، تایلند، زیمبابوه، عراق، مراکش، اندونزی و مالی امروز موفق به دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان شدند.

اولین اجلاس وزرای علوم عضو جنبش عدم تعهد از امروز به مدت 3 روز در تهران برگزار می‌شود و قرار است در نشست فردا حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در جمع شرکت‌کنندگان در این اجلاس سخنرانی کند و اجلاس وزرای علوم عضو جنبش عدم تعهد به شکل رسمی پس از سخنرانی رئیس‌جمهور در سالن اجلاس سران آغاز به کار کند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان