صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازدید «مقتدا صدر» از یک مقر امنیتی در نجف

مقتدا صدر، رهبر جریان صدر عراق در بازدید از مقر نیروهای امنیتی در استان نجف خواستار پیوستن نیروهای داوطلب مبارزه با داعش به «سرایا السلام» شد.
کد خبر: ۴۰۸۴۱۴
| |
8962 بازدید

مقتدا صدر، رهبر جریان صدر عراق در بازدید از مقر نیروهای امنیتی در استان نجف خواستار پیوستن نیروهای داوطلب مبارزه با داعش به «سرایا السلام» شد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جریان الصدر عراق، «مقتدا صدر» پس از بازدید از مقر فرماندهی منطقه 5 عراق در استان نجف و اطلاع از کیفیت‌آمادگی نیروهای امنیتی، خطاب به این نیروها گفت: «باید نهایت کوشش و تلاش خود را برای محافظت از امنیت عراق عزیز، به کار ببریم.»

فرماندهی نیروهای امنیتی، پس از این دیدار با تشکر از مقتدا صدر، این دیدار را باعث افزایش روحیه نیروهای امنیتی دانست.

در این بازدید مقتدا صدر از آمادگی جریان الصدر برای تشکیل گروه «سرایا السلام»، برای دفاع از مقدسات با هماهنگی نیروهای امنیتی عراق خبر داد و از نیروهای داوطلب خواست تا به این گروه بپیوندند.

گروهک تروریستی داعش بامداد سه‌شنبه هفته گذشته با لشگرکشی به عراق، شهر موصل و بخش‌هایی از استان نینوی را به اشغال درآورد و هم اکنون درگیری های سنگینی در استان‌های صلاح‌الدین، الانبار، کرکوک و نینوا و برخی مناطق دیگر بین ارتش، گروههای مردمی، عشایر و نیروهای پیشمرگه با گروه تروریستی داعش جریان دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟