صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تایید خبر «تابناک»

جنتی: ملاحظات به کارگردان «رستاخیز» ابلاغ شد

وی ادامه داد: باید هاله ای از نور روی چهره حضرت ابوالفضل (ع) قرار بگیرد تا آن قداستی که حضرت عباس (ع) دارند حفظ شود.
کد خبر: ۳۷۹۶۱۱
| |
7852 بازدید

"علی جنتی" گفت: طبق فرمایش علما و به دلیل رفع نگرانی‌های مردم دستوراتی به کارگردان رستاخیز ابلاغ شد که در زمان اکران این فیلم باید به آن توجه کند.

"علی جنتی" وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درگفتگو با باشگاه خبرنگاران  در خصوص حاشیه‌های پیرامون فیلم سینمایی رستاخیز گفت: ما عادت به شنیدن و داشتن حواشی در تمام بخش‌های مختلف از جمله سینما، موسیقی و تئاتر داریم اما در خصوص حاشیه‌های فیلم رستاخیز باید بگویم بیش از 90 درصد این پروژه در دولت قبل صورت گرفت و عوامل این فیلم سینمایی حدود 9 سال برای آن وقت گذاشتند.

وی افزود: رستاخیز به تاریخ عاشورا می‌پردازد و در کنار آن دغدغه علما و مراجع کاملا به جا است و ما به نگرانی‌های آنها احترام می‌گذاریم .

جنتی تصریح کرد: در هر صورت ملاحظاتی به کارگردان این فیلم سینمایی ابلاغ شده که در زمان اکران باید آن نگرانی ها رفع شود و آن قمستهایی که مورد توجه مراجع است یا حذف شود یا به گونه‌ای مورد اصلاح قرار گیرد.  
 
وی ادامه داد: باید هاله ای از نور روی چهره حضرت ابوالفضل (ع) قرار بگیرد تا آن قداستی که حضرت عباس (ع) دارند حفظ شود. 

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار