صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مربی سابق رئال سرمربی حریف استقلال شد

کد خبر: ۳۴۳۶۶۹
| |
5212 بازدید
مربی سابق تیم فوتبال رئال مادرید سرمربی حریف استقلال در لیگ قهرمانان آسیا شد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال بوریرام تایلند حریف استقلال در لیگ قهرمانان آسیا پس از استعفای اسکات کوپر سرمربی انگلیسی خود مربی سابق رئال مادرید را به عنوان سرمربی انتخاب کرد.

بر این اساس پدرو خیمینز آندرس گارسیا به عنوان سرمربی تیم صدرنشین لیگ برتر فوتبال تایلند انتخاب شد.

سرمربی جدید حریف استقلال در مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در سال 2010 - 2011 دستیار ژوزه مورینیو در رئال مادرید بوده و در گذشته هدایت تیم B رئال مادرید را بر عهده داشته است.

این مربی در دیدار 27 شهریورماه و در دور برگشت بر روی نیمکت بوریرام خواهد نشست و تیم خود را مقابل استقلال ایران هدایت خواهد کرد.

دیدار رفت با برتری استقلال و با گلزنی خسرو حیدری به پایان رسید.

بوریرام در هفته بیست و ششم لیگ تایلند عصر امروز در دیدار با چاینات با نتیجه سه بر دو پیروز شد و به صدرنشینی خود ادامه داد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟