صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دکتر دامپزشک دختر 2 ماهه اش را با سیانور کشت

کد خبر: ۳۲۸۴۳۷
| |
15659 بازدید
|
پدر سنگدلی که به نوزاد دو ماهه اش سیانور داده بود روز دادگاه ادعا کرد سیانوری در کار نبوده و او به خاطر خوردن قرص ترامادول جان باخته است.

به گزارش قانون، داستان کشته شدن «رویا»ي دوماهه اواخر بهمن ماه سال 89 با مراجعه پدرش به بیمارستان شریعت رضوی آغاز شد.مهدی، پدر رویا در حالی که پیکر کبود شده او را در دست داشت سراسیمه به بیمارستان رفت و ادعا کرد که دخترش مسموم شده است.اما تشخیص متخصصان بیمارستان چیز دیگری بود.رویا در حالی به بیمارستان آورده شده بود که ساعت‌ها از زمان مرگش مي‌گذشت.علت مرگ او نیز مسمومیت ساده نبود چرا که کبودی صورت رویا ، نشان از مرگی مشکوک داشت. بلافاصله موضوع به کلانتری 119 مهرآباد گزارش داده شد.

ماموران از مهدی خواستند برای انجام تحقیقات شناسنامه خودش و رویا را به بیمارستان بیاورد اما مهدی به ماموران اعلام کرد که برای رویا هنوز شناسنامه نگرفته اند.مهدی با همراهی ماموران برای برداشتن شناسنامه خود به خانه اش در مهرآباد جنوبی برگشت اما بعد از وارد شدن به خانه، مبل‌ها را پشت در قرار داد و سد راه ماموران شد.در ادامه تیم پلیسی با دستور قضایی وارد خانه شده و مرد جوان را دستگیر کردند.

مهدی پس از انتقال به اداره آگاهی ادعا کرد که رویا را نکشته است و تنها یک سیلی به او زده است.

راز این جنایت زمانی فاش شد که پزشکی قانونی علت مرگ رویای دو ماهه را مسمومیت با سم سیانور اعلام کرد.از آن زمان مهدی 10 ماه زندانی بود اما حاضر نبود اعتراف کند.سر انجام ایستادگی مهدی شکست و اعتراف کرد که دخترش را خودش مسموم کرده است. با تایید قرار مجرمیت و صدور کیفرخواست پرونده برای محاکمه به شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد .

صبح دیروز به این پرونده در جلسه ای به ریاست قاضی اصغر عبداللهی و با حضور 4 قاضی مستشار رسیدگی شد.در ابتدای جلسه قاضی ثقفوری،نماینده دادستان با قرائت کیفرخواست عنوان کرد:«در این پرونده مهدی 33 ساله،متاهل،دارای مدرک دکترای دامپزشکی به قتل عمدی دخترش رویا با خوراندن سیانور متهم است.وی همچنین دو اتهام دیگر تحت عنوان کودک آزاری و تمرد از ماموران را دارد.»

پس از قرائت کیفر خواست رئيس دادگاه از مهدی خواست برای دفاع از خودش در جایگاه حاضر شود.مهدی پس از حضور در جایگاه گفت:«اتهام قتل عمد را قبول دارم اما تمرد و کودک آزاری را قبول ندارم.نیمه‌هاي شب بود و رویا حالش بد بود.آن زمان من شیشه مصرف مي‌کردم به خاطر همین همیشه چند قرص ترامادول 50 در دسترسم بود.یکی از قرص‌ها را خرد کردم و داخل شیشه شیر رویا ریختم تا آرام شود.مي‌دانستم خوردن تنها چند قطره او را آرام مي‌کند اما حواسم پرت شد و ناگهان دیدم که او کل شیشه را خورده است.فکر نمي‌کردم قرص حالش را بد کند.زنم در اتاق پیش آن یکی دخترم بود و متوجه نشد.صبح که از خواب بیدار شدم دیدم که صورت بچه کبود شده به همین خاطر فهمیدم که او مرده است.زمانی که برای بردن شناسنامه‌ها به خانه برگشتم زنم فهمید که رویا مرده به خاطر همین بی تابی مي‌کرد.دلیل دیر آمدنم هم همین بود مي‌خواستم به زنم دلداری بدهم اما ماموران اصرار داشتند که وارد خانه شوند هر قدر از آنها خواهش کردم به من فرصت بدهند قبول نکردند و به زور وارد خانه شدند.من آن زمان به شیشه اعتیاد داشتم اما الان ترک کرده ام و از کار خودم پشیمانم.من دکتر دامپزشک هستم اما تا به حال سیانور را از نزدیک ندیده ام .

قضات دادگاه پس از شنیدن اظهارات مهدی برای صدور حکم وارد شور شدند و او را به 16 ماه حبس و پرداخت دیه محکوم کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۳
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
ايا اين حكم سزاي عمل قتل عمد است؟ واقعا كه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۷
فقط 16 ماه حبس و پرداخت دیه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۹
دیه به کی ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۷
همین !!!! 16 ماه حبس و پرداخت دیه ؟؟؟؟
زینب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۷
همین؟؟؟ تموم شد؟؟؟ 1سال و 4ماه حبس برای قتل یه نوزاد بدبخت؟؟؟ الان درس عبرت شد ینی؟؟؟
بابا دستمریزاددد....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۸
واقعاً كه ؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۸
یک ادمکشی به نام پدر، جان یک کودک، یک انسان را می گیرد، کودک ازاری هم کرده، 16 ماه زندان و دیه? به چه کسی دیه می دهد، به خودش? یا به کی? پس چه گونه، ادمکش های دیگر اعدام می شوند? شاید چون دختر بوده ، و یا پدر حق کشتن فرزند را دارد و یا مادر، باید تفاضل دیه بدهد چون ان کودک دختر بوده، این حکم داده شده. چه قانون انسانی ما داریم.
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۸
عمو جون پرداخت دیه به کی؟
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۹
پس خانمش كجا بود كه بچه پيش پدرمعتادبوده وگريه مي كردآيا نمي توانست از 2بچه نگهداري كند،به نظر من آن مرد به دليل ديگري واحتمالاً بعلت اينكه دختردومي نمي خواست بچه را كشته است واينكه بر اي او شناسنامه نگرفته بودنيز اين احتمال را تقويت مي كند اگربچه ديگري هم متولد شود ودختر باشداحتمالاً توسط او كشته خواهد شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۹
اخه به بچه دو ماهه سیلی زده که چی اون بچه چه میفهمه؟این چه مجازات مسخره ای هست ؟این جوری دست این قبیل پدر ها باز هست برای انجام فرزند ازاری و قتل انها!!!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟