صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بازهم كشتي؛ بازهم دوپينگ

آيا آرامش دوباره به كشتي برمي‌گردد؟

با مثبت اعلام شدن نتيجه آزمايش دوپينگ يكي ديگر از كشتي‌گيران فرنگي‌كار، انتقادها دوباره به اين رشته بازگشت.
کد خبر: ۱۸۳۷۷۹
| |
1894 بازدید
به گزارش فارس ، پس از مثبت اعلام شدن نتيجه آزمايش دوپينگ 2 فرنگي‌كار نامدار كشورمان كه شوك بزرگي‌ به جامعه كشتي وارد كرد، يك بار‌ ديگر نتيجه آزمايش يكي ديگر از كشتي‌گيران فرنگي مثبت اعلام شد، اما اين بار در رده ‌سني جوانان. 
در حالي‌كه رفته رفته مي‌رفت خاطره تلخ از دست دادن شانس‌هاي مدال جهان و المپيك به دست فراموشي سپرده شود، بازهم سايه اين پديده شوم روي ورزش اول كشور سنگيني كرد. 

تيم فرنگي جوانان كه چهارم و پنجم مرداد ماه در رقابت‌هاي كشتي فرنگي قهرماني جوانان جهان در بخارست روماني شركت كرده بود با كسب 2 نشان نقره و يك برنز و عنوان چهارمي جهان به كار خود پايان داد، اما در جريان اين مسابقات پس از پايان ديدار فينال يكي از اوزان از فرنگي‌كار كشورمان آزمايش دوپينگ به عمل آمد كه پس از گذشت حدود 20 روز نتيجه اين آزمايش مثبت اعلام شده است. 
در حالي‌كه انتقادات زيادي به عملكرد اين تيم و از دست دادن سكوي سومي دوره قبل وارد بود، با مثبت اعلام شدن نتيجه آزمايش يكي از مدال‌آوران اين تيم مشكلي ديگر بر مشكلاتش افزوده شد. ايران كه با 35 امتياز چهارم شده بود با كسر اين 9 امتياز، 26 امتيازي مي‌شود و تا رده هفتم جهان سقوط خواهد كرد. 

در حالي‌كه در اين فاصله زماني فرصت كافي و لازم در اختيار مسئولان فدراسيون كشتي به منظور آگاهي دادن به كشتي‌گيران جوان براي حضور در رقابت‌هاي جهاني بود به نظر مي‌رسد با وجود شعارهايي كه مسئولان فدراسيون كشتي مبني بر پاكي در اين رشته مي‌دهند، اما اتفاقات اخير اين روزهاي ورزش اول كشور خلاف اين را ثابت مي‌كند. 

پس از مثبت اعلام شدن نتيجه آزمايش 2 فرنگي‌كار، عوامل مختلفي از توطئه روس‌ها گرفته تا رفقاي ناباب از سوي مسئولان ارشد فدراسيون اعلام شد، اما هيچ‌گاه به سهل انگاري فدراسيون اشاره نشد و بار مسئوليت و راهنمايي را به دوش ديگران انداختند. حتي درخواست نمونه‌هاي b و c از سوي فدراسيون مطرح شد، اما در نهايت حتي كشتي‌گيران خاطي درخواست نمونه دوم هم ندادند تا معلوم شود هيچكدام از اين فرضيه‌ها درست نبوده است. 
اين در حالي است كه بر خلاف نمونه‌گيري قبلي كه در اردو انجام شد، آزمايش در جريان مسابقات و توسط ماموران وادا، پس از رقابت فينال انجام شده است و ديگر بهانه‌اي براي دخالت و توطئه وجود ندارد. 
بايد ديد چه كسي مسئوليت هدايت و راهنمايي اين افراد را به عهده دارد و وظيفه مسئولان فدراسيون در اين بين چيست و آيا آرامش دوباره به كشتي برمي‌گردد؟ 

از سوي ديگر مسئولان فدراسيون كشتي چطور مي‌خواهند از اين مخمصه (سايه سنگين شوم دوپينگ) رهايي پيدا كنند؛ موضوعي كه علاوه بر مشكلات مالي به دغدغه اصلي آنها در ماه‌ها و روزهاي اخير تبديل شده است. 
از سوي ديگر بايد شاهد واكنش مسئولان ورزش كشور در قبال اين موضوع باشيم تا رشته‌اي كه به ظن خيلي از كارشناسان و مردم پرچمدار كاروان ما در المپيك است به چه سرنوشتي دچار خواهد شد. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟