احداث فاضلاب اتوماتيك در ميرداماد
خط انتقال فاضلاب خيابان ميرداماد براي انتقال مازاد فاضلاب خط اصلي غرب به تونل شرق و جمعآوري فاضلاب اين منطقه با بهرهگيري از متد روز دنيا به روش لوله راني تمام اتوماتيك در حال اجراست.
کد خبر: ۱۸۱۱۰۰
| | 1816 بازدید
اجراي خط انتقال فاضلاب ميرداماد به روش لوله راني تمام اتوماتيك
خط انتقال فاضلاب خيابان ميرداماد براي انتقال مازاد فاضلاب خط اصلي غرب به تونل شرق و جمعآوري فاضلاب اين منطقه با بهرهگيري از متد روز دنيا به روش لوله راني تمام اتوماتيك در حال اجراست.
به گزارش خبرگزاري فارس از آبفا، ثامني مدير نظارت بر اجراي خطوط انتقال و تونلهاي فاضلابروي تهران در اين خصوص اظهار داشت: با توجه به شرايط خاص خيابان ميرداماد به عنوان يكي از مهمترين خيابانهاي غربي- شرقي تهران همچون ترافيك سنگين، وجود مراكز اداري و تجاري، همچنين حجم تاسيسات و عمق حفاري اجراي خط به روش لولهراني انجام ميشود تا بيشترين سرعت و كمترين حجم حفاري و خاكبرداري را داشته باشد.
وي افزود: اين پروژه با قطر داخلي 1400 ميليمتر به طول 3500 متر با استفاده از لوله هاي بتن پليمر به عنوان يكي از جديدترين لولههاي صنعت آب و فاضلاب و در دو جبهه شرقي و غربي به وسيله دو دستگاه پيشرفته لولهراني به صورت تمام اتوماتيك (full face Excavation and piping) آغاز شده كه در جبهه شرقي (محدوده ميدان مادر) از پيشرفت مطلوبي برخوردار است.
به گفته وي، در مدت يك ماه بيش از 130 متر لولهراني در يك موقعيت خاص به صورت عبور از ميان بافت رودخانهاي وسنگي باكمترين انحراف ممكن انجام پذيرفته كه در نوع خود در سطح كشور كم نظير است.
ثامني با اشاره به برخي چالشهاي اين پروژه ادامه داد: چالش اصلي با توجه به وجود تحريمهاي بينالمللي كنوني، تامين دستگاههاي فوق از اروپا بوده كه با دشواريهاي بسياري انجام پذيرفت و مساله ديگر وجود سنگهاي بزرگ (Bloder) و بافت متفاوت خاك در مسير حفاري است كه خوشبختانه با عمليات ژئوتكنيك قبل از اجرا اين موانع شناسايي و بر اساس آن دستگاه سفارش داده شده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


