صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

سرقت طلاي كودكان در سرويس بهداشتي مدرسه

کد خبر: ۱۵۹۵۰۵
| |
3419 بازدید

زن سارقي که با ورود به مدارس ابتدايي و کمين در سرويسهاي بهداشتي اين مدارس اقدام به سرقت طلا و ساير اقلام قيمتي دانش آموزان مي‌کرد با هوشياري ماموران انتظامي شهرستان ورامين استان تهران شناسايي و دستگير شد.

روز گذشته مدير يکي از مدارس ابتدايي با مرکز فوريتهاي پليسي 110 تماس و اظهار داشت که خانم جواني با ادعاي اينکه والدين يکي از دانش آموزان است وارد مدرسه شده اما به جاي اينکه به دفتر مدرسه مراجعه کند به سمت سرويسهاي بهداشتي رفته و با تطميع يا تهديد اقدام به سرقت طلا و ساير اموال قيمتي دانش آموزان کرده است. به دنبال اين تماس بلافاصله به نزديکترين گشت انتظامي در منطقه ماموريت داده شد که به مدرسه مورد نظر مراجعه و موضوع را تحت بررسي قرار دهد.

ماموران پس از ورود به مدرسه و بررسي موضوع اقدام به ثبت اظهارات دانش آموزان و ساير افرادي که فرد مورد نظر را ديده بودند کرده و با توجه به اظهارات آنها، مشخصات ظاهري سارق از طريق مرکز بي‌سيم در اختيار تمامي گشتهاي حاضر در منطقه قرار گرفت.

15 دقيقه بعد از سرقت يکي از گشتهاي يگان امداد فرد مورد نظر را در يک ايستگاه اتوبوس که منتظر رسيدن اتوبوس بود مشاهده و بلافاصله او را دستگير و به پليس آگاهي انتقال دادند. در بازرسي از کيف دستي متهم 2 عدد النگوي طلاي کودکانه، يک دستگاه ساعت مچي زنانه گران‌قيمت، چادر زنانه (متهم از اين چادر براي تغيير پوشش ظاهري خود پس از سرقت استفاده مي‌کرد) و دو عدد عابر بانک کشف و ضبط شد.
 
آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعیبخوانید.
تور کیش
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات