چرخ جهاد اقتصادي به دست كارگران و كشاورزان ميچرخد
وي افزود: سال جهاد اقتصادي بايد به عنوان نقطهعطفي در نگاه به صنعت و توليد در كشور تبديل شود.
اين نماينده اصولگراي مجلس شوراي اسلامي، رفع مشكل بيكاري را به عنوان بزرگترين معضل جامعه، بخصوص در ميان نسل جوان را نيازمند صرفهجويي در هزينه جاري كشور و تزريق آن به بخش صنعت و كشاورزي براي افزايش توليد دانست.
نماينده مردم فلاورجان در مجلس شوراي اسلامي، تصريح كرد: كارگران و كشاورزان پيشاني جهاد اقتصادي هستند و چرخ اين جهاد به دست آنان به گردش درخواهد آمد، پس بايد در اين سال توجه مسوولان به اين اقشار محروم و كمدرآمد بيش از پيش شود.
وي افزود: ايجاد اشتغال پايدار بايد در اولويت برنامههاي دولت قرار گيرد؛ حمايت از كشاورزان نيز با توجه به اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها بايد در دستور كار باشد. تعديل قيمت گازوئيل براي استفاده كشاورزان و همچنين توجه به شيب پنجساله در افزايش قيمت گاز خانگي بايد از سوي دولت رعايت شود. برخي از مردم بخصوص در نقاط سردسير و در روستاها و شهرهاي كوچك با قبوض سنگين گاز مواجه شدهاند.
وي با اشاره به تحولات منطقه نيز، گفت: در 32 سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران، فرمايش معمار كبير انقلاب حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري در خصوص صدور انقلاب اسلامي به وقوع پيوست و ملتهاي مسلمان و آزاديخواه مصر، تونس، ليبي، بحرين، يمن، كويت، عربستان سعودي و اردن با الگو قرار دادن انقلاب اسلامي ايران در مقابل ديكتاتورهاي پوشالي و مورد حمايت آمريكا، رژيم نامشروع اسرائيل و نظام استكباري ايستاده و به پيروزيهاي قابل توجهي دست يافتند.
اين نماينده اصولگراي مجلس ادامه داد: با سقوط ملعونيني نظير مبارك، بنعلي و انشاءالله قذافي جنايتكار و آلخليفه و ديگران، موجي از اميد در ميان امتها پديد آمد و ترس و وحشت تمام وجود صهيونيست و آمريكا و ايادي ديگرشان در منطقه را گرفت و اميد است اين انقلاب فراگيرتر از اين شود و در آيندهاي نزديك شاهد خاورميانهاي اسلامي و تهي از ايادي اسرائيل جنايتكار باشيم.
موسوي لارگاني خاطر نشان كرد: از جانب ملت شريف و آزاديخواه ايران اسلامي ضمن محكوم كردن كشتار وحشيانه مردم در كشورهاي ليبي، بحرين و يمن به مردم مسلمان اين كشورها پيام ميدهم كه همانگونه كه خداوند متعال در قرآن كريم وعده داده « نصر من الله و فتح قريب» پيروزي نزديك است و از آن شما ملتهاي موحد، خداجو و آزاديخواه است.
نماينده مردم فلاورجان در مجلس شوراي اسلامي، در ادامه به مشكلات حوزه انتخابيه اشاره كرد و خواستار رسيدگي مسوولان به اين مشكلات شد.



