میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قالیباف: استقلال ایران، قابل معامله نیست

رئیس مجلس اظهار کرد: ۱۳ آبان روزی است که ملت ما با صدای بلند و یکپارچه برای همیشه اعلام کردند هرگز سلطه را نمی‌پذیریم و حتما با سلطه‌گر، مستکبر و استکبار مبارزه خواهیم کرد.
کد خبر: ۱۳۳۸۱۸۴
| |
638 بازدید
قالیباف: استقلال ایران، قابل معامله نیست

محمدباقر قالیباف طی سخنانی در راهپیمایی مراسم  ۱۳ آبان در تهران ، گفت: امروز روز ۱۳ آبان است؛ ۱۳ آبان یک حادثه و تاریخ در گذشته ما نیست، بلکه یک حقیقتی است که از گذشته تا به امروز جاری بوده و در آینده هم جاری است. این موضوع در فردای ما هم تاثیرگذار است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: ۱۳ آبان روزی است که ملت ما با صدای بلند و یکپارچه برای همیشه اعلام کردند هرگز سلطه را نمی‌پذیریم و حتما با سلطه‌گر و استکبار مبارزه می‌کنیم.

رئیس مجلس با بیان اینکه مبنای تعاملات خارجی و ارتباطات براساس منافع ملی است، گفت: بدون شک نمی‌توان در مسائل خارجی به منافع ملی توجه نکرد و رکن منافع ملی نیز استقلال است. کشوری که استقلال ندارد، هیچ ندارد؛ نه عزت ملی، نه اعتبار ملی، نه قدرت ملی و نه یک پیشرفت ماندگار.

 

ادامه دارد...

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت