۴ هزار میلیارد تومان پول وارد بورس شد/ سبزپوشی ۸۵ درصد نمادها در آخرین روز هفته

شاخص کل بورس در پایان معاملات هشتمین روز مهرماه، با رشد ۱۷۱ هزار و ۵۷۴ واحدی همراه شد و در سطح ۷ میلیون و ۷۶۶ هزار واحد قرار گرفت.
کد خبر: ۱۳۹۶۶۹۵
| |
2196 بازدید
|
۴
بورس

به گزارش خبرنگار اقتصادی تابناک؛ بورس تهران در هشتمین روز از مهرماه، روزی متفاوت و پرشتاب را پشت سر گذاشت. بازاری که در آخرین روز کاری هفته، شاهد هجوم خریداران و سبزپوشی گسترده‌ای بود که منجر به صعود چشمگیر شاخص کل شد.

شاخص کل بورس با جهشی ۱۷۱ هزار و ۵۷۴ واحدی، موفق شد خود را به ارتفاع ۷ میلیون و ۷۶۶ هزار واحدی برساند؛ رکوردی که بازدهی ۲.۲۶ درصدی را برای سهامداران رقم زد. این رشد تنها مختص شاخص کل نبود، بلکه شاخص کل هم‌وزن نیز با پیشروی ۳۶ هزار واحدی، به سد مقاومتی ۲ میلیون و ۶۶ هزار واحد نزدیک شد.

امروز ثبت بیش از ۹۲۰ هزار نوبت معامله با ارزشی بالغ بر ۴۲ هزار میلیارد تومان، حکایت از تداوم اعتماد سهامداران به بورس و جذب نقدینگی به بازار داشت. همچنین در پایان معاملات، ارزش کل بورس تهران به ۲۶ هزار همت رسید که معادل دلاری آن ۱۰۳.۸ میلیارد دلار است.

۴ هزار میلیارد تومان پول وارد بورس شد/ سبزپوشی ۸۵ درصد نمادها در آخرین روز هفته

چند همت وارد بورس شد؟

اما نکته اصلی گزارش امروز، در «جریان نقدینگی» نهفته است. ورود ۴ هزار میلیارد تومان پول تازه به بازار، در حالی رخ داد که شاهد کوچ سرمایه‌ها از پناهگاه‌های امن بودیم. خروج ۶۱۲ میلیارد تومان از صندوق‌های طلا و ۴۰۴ میلیارد تومان از صندوق‌های درآمد ثابت، سیگنال آشکاری است که معامله‌گران دوباره ریسک‌پذیر شده‌اند.

در مقابل، گروه صندوق‌های سهامی با جذب ۶۹۷ میلیارد تومان، صدرنشین ورود پول شد و پس از آن، گروه‌های خودرویی و شیمیایی با جذب بیش از ۵۵۰ میلیارد تومان، نقدینگی جذب کردند. این در حالی است که نمادهایی نظیر فولاد، تابان، تکپاد، خودرو و سینرژی، امروز بیشترین اقبال را از سوی حقیقی‌ها به دست آوردند.

در پایان، نگاهی به تابلوی معاملات نشان می‌دهد که ارزش سفارشات خرید (۱۱.۳ همت) بسیار بیشتر از ارزش سفارشات فروش (۵۹۶ میلیارد تومان) بوده است. با توجه به سبزپوشی ۸۵ درصد نمادها، بازار با فشار خرید روبر بود؛ اما باید منتظر ماند و دید که آیا این روند ورود پول در هفته آینده هم ادامه پیدا می‌کند یا بازار وارد مسیر تازه‌ای از نوسان می‌شود. جهت‌گیری بازار در روزهای بعد، به تصمیمات بعدی معامله‌گران و اخبار اقتصادی و سیاسی بستگی دارد.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۸
تولید نیست،اقتصاد ویران،پول ملی در کمترین ارزش زمان خود،تحریم و نمی‌تونیم جنس صادر کنیم و...اما بورس رونق داره،،،چرا جهان اینطور نیست؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۸
کسری بودجه دولت قراره از بورس تامین بشه علت همبنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۸
واقعا عجیبه که خریدار وجود داشته باشه
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۸
پس از چند سال سهامداری در سهم قجام (قند تربت جام) پولم هنوز به پولی که رسیدم نرسیده ، به اصطلاح ده درصد هم تو ضررم ، زندگیم فروپاشید و قرص اعصاب میخورم ، همش دستکاری همش نامردی ، هیچکس هم طرف ما نبود ، همه سمت ظالمها بودند😭😥کاش همین الان می مردم
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟