سعیدی در گفتگو با تابناک مطرح کرد:

طرح خروج از NPT روی میز کمیسیون امنیت ملی/ نشست با لاریجانی با محوریت تقویت همصدایی نظام بود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با اشاره به جلسه این کمیسیون با دبیر شورای عالی امنیت ملی، گفت: در این نشست، بر لزوم وحدت و هماهنگی همه ارکان نظام در شرایط کنونی تأکید شد.
کد خبر: ۱۳۳۱۸۰۱
| |
9285 بازدید
|

طرح خروج از NPT روی میز کمیسیون امنیت ملی/ نشست با لاریجانی با محوریت تقویت همصدایی نظام بود

بهنام سعیدی؛ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی تابناک، در ارتباط با جلسه این کمیسیون با علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، اظهار کرد: کمیسیون امنیت ملی  جلسه خوبی را با دکتر لاریجانی در محل شعام برگزار کرد.

وی افزود: در این جلسه دیدگاه‌های مختلف از سوی اعضای کمیسیون مطرح و نظرات اعضا در ابعاد مختلف مطرح شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: آنچه که مورد تاکید قرار گرفت همراهی و همکاری همه ارکان نظام و همچنین تقویت وحدت، انسجام، همدلی و یک صدایی در شرایط موجود است.

سعیدی گفت: همچنین در این جلسه تاکید شد که نسبت به طرح‌هایی که در کمیسیون آماده و به صحن علنی می‌آید، تصویب و قانون می‌شود، مورد توجه قرار بگیرد. یعنی یک همراهی متقابل میان مجموعه شعام و کمیسیون امنیت ملی باشد چرا که این کمیسیون، کمیسیون امنیتی و سیاسی است مقرر شد میزان تعاملات بیشتر باشد تا ما بتوانیم طرح‌های مطلوبی که برای منافع کشور مفید است در صورت نیاز آماده کنیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش در ارتباط با طرح مورد نظر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خصوص موضوع ان پی تی، اظهار کرد: طرح‌های مختلفی در موضوع ام پی تی از سوی اعضای کمیسیون و سایر نمایندگان در کمیسیون‌های دیگر مجلس به این کمیسیون واصل شده است‌. همه این طرح‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی در همین زمینه افزود: مقرر شد که همه این طرح‌ها بررسی و تکمیل شود و تبدیل به یک طرح کامل شود. این اقدام در کمیسیون امنیت ملی صورت گرفته و این طرح آماده است اما هنوز به صحن ارائه نشده است. به این دلیل که دیدگاه‌های مختلفی مطرح است برخی‌ها خروج از ان پی تی را مطرح می‌کنند، برخی‌ها نیز عدم همکاری یا اجرای دقیق قانون طرح تعلیق همکاری با آژانس را مطرح می‌کنند و دیدگاه‌های دیگری نیز مطرح است.

سعیدی تصریح کرد: معتقدیم وحدتی که مقام معظم رهبری به آن تاکید دارند هم باید ملت آن را داشته باشند و هم ارکان نظام. دولت مجلس قوه قضاییه همه باید یک صدا باشند هر کس بخواهد به این وحدت و به این یک صدایی خدشه‌ای وارد بکند مطمئن باشد که دوستدار ملت و وطن نیست.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: هر طرحی که احساس کنیم که امروز نیاز است و در چهارچوب منافع ملی، انقلاب و نظام باشد قطعاً آن را مصوب خواهیم کرد.

وی در ارتباط با طرح مورد نظر کمیسیون امنیت ملی در ارتباط با بحث ام پی تی گفت: کلیت این طرح موضوع خروج از ان پی تی است. البته چند ماده دارد تقسیم وظایف شده اینکه هر دستگاهی چه وظایفی دارد اگر این طرح به صحن علنی مجلس بیاید کاملاً تشریح خواهد شد. این طرح اکنون در کمیسیون آماده است و هر زمان که تشخیص داده شود به صحن ارسال شود، بند به بند آن تشریح خواهد شد.

گفتگو: سجاد دهقانی

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۸
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۲۸
سالار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
"طرح‌های مطلوبی که برای منافع کشور مفید است" ایا خروج از NPT برای کشور مفیده ؟؟ جز اینکه اجماع جهانی علیه ایران ایجاد کنه ؟ این هدیه رو میخواهید دو دوستی تقدیم غربیها بکنید ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
به خاطر مردم و کشور مذاکره می کنند؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
اگر ۱٪ هم میدونستن خروج از ان پی تی مثل ماشه باید هزینه شو مردم عادی بدن ۱ ثانیه هم تحمل نمیکردن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
آقای دولت کارمندان زیر بار گرانی و تورم نابود شدند چرا فکری نمی‌شود.. چه کالایی ۲۰ درصد از پارسال گران شده که حقوق را اول سال ۲۰ درصد اضافه کرده ابد؟؟
NPT
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
NPT پیمان منع گسترش سلاح ها و آزمایشات اتمی است.
ناشناس
|
Japan
|
۰۷:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
ترکیه هم دارایی های ایران رو مسدود کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
لعنت بر اردوغان خائن و مزدور اسرائیل
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
فعلا مجلس ساز ناکوک مدیریت کشور است . همیشه در بدترین شرایط دنبال پیش پا افتاده ترین موضوعات هستند . اصلا درک درستی از اوضاع و احوال کشور ندارند . یک دنبال طرح حجاب و عفاف بودند حالا بدنبال تسویه دولت از مخالفان خودشان .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
مگه فرق نمی کرد کی رئیس جمهور بشه؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
فرق میکنه جلیلی رییس جمهمور نبود کلی قطعنامه به کشور تحمیل کرد ریس جمهور بشه باعث نابود تر شدن مملکت میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
چراغ سبزی دیگر برای تحریم های سنگین تر و بیشتر و بسته شدن کامل راه برای رفع تحریم ها
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۰۱:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۱
مگه تحریمی هم مونده که اعمال کنن؟ تا الان در npt, بودیم ماشه رو فعال کردند
سهیل بشردوست
|
Germany
|
۰۷:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
بسیار عالی، برای اولین بار به این مجلس میشود امیدوار بود
پاسخ ها
ناشناس
| Austria |
۱۷:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
بشر به تو چه آخه؟
برو در مورد همنوعان خودت اظهار نظر کن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
برو سنگر بساز اونهم بسیار عمیق
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
چرا کامنتی از طرفداران خروج از npt و ساخت بمب و عدم مذاکره منتشر نشده؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
چون اصلاح طلب ها میگن فرق می‌کنه کی رئیس جمهور باشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
هنوز درگیر اصلاح و اصولی؟خوشبحالت که اینقدر خجسته ای
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
تصویب خروج از NPT مساویست باحمله به تاسیسات هسته ای توسط امریکا و اسراییل.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
مگه نمیگید تاسیسات هسته ای نابود شده، پس دیگه دقیقا به جی میخوان حمله کنند؟
ناشناس
| Canada |
۰۱:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۱
مثلا زمانی که در npt و در حال مذاکره بودیم حمله نکردند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
طرح خروج از NPT و ازمایش بمب اتم مملکت ما را حمله دشمنان ایمن خواهد کرد
مثل کره شمالی و هند و چین و پاکستان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
ایران به پاکستان حمله کرد. چین و هند به هم. هند و پاکستان هم به هم. اینا رو میدونستی؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
اره

دلارهات بازهم میره بالا
مردم هم همشون بمیرن مهم نی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
چرا نظرات رو چاپ نمی کنید؟
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت