صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستور محاکمه سریع قاتل میدان کاج

قاتل و مقتول در این حادثه افراد مشکل‌داری بودند اما آنچه که نباید فراموش شود محاکمه قاتل این حادثه است چرا که پس از فروکش تبعات این حادثه مردم می‌پرسند که قاتل به سزای عمل خود رسیده یا خیر، بنابراین سرعت بخشی به رسیدگی در این پرونده از مطالبات ماست.
کد خبر: ۱۳۰۰۲۷
| |
16079 بازدید
|

دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: نباید با تاخیر در محاکمه قاتل حادثه میدان کاج عواقب زشت این جنایت را بیشتر کرد و به قاضی این پرونده دستور داده شد هرچه سریعتر نسبت به صدور حکم این پرونده اقدام کند.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس جعفری دولت آبادی صبح امروز چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه روسای دادسرای ناحیه 4 تهران با اشاره به حادثه اتفاق افتاده در میدان کاج سعادت آباد تهران اظهار داشت: قاتل و مقتول در این حادثه افراد مشکل‌داری بودند اما آنچه که نباید فراموش شود محاکمه قاتل این حادثه است چرا که پس از فروکش تبعات این حادثه مردم می‌پرسند که قاتل به سزای عمل خود رسیده یا خیر، بنابراین سرعت بخشی به رسیدگی در این پرونده از مطالبات ماست.

وی با تاکید بر اینکه نباید در پیدا کردن مقصر در این حادثه یک طرفه قضاوت کرد اظهار داشت: پلیس در حوزه‌های آموزشی و سازمانی باید از نیروهای ورزیده و آموزش دیده استفاده کند. در این حادثه لازم بود ماموران کار ورزیده‌تری اعزام شوند چرا که اگر ماموران آموزش‌های لازم را دیده باشند توان تصمیم‌گیری و اقدامات ضروری را از خود به خوبی نشان می‌دهند.

دادستان تهران درباره زمان حضور پلیس در این حادثه تاکید کرد: نظرات مختلفی برای زمان حضور پلیس در حادثه وجود دارد که یکی از آنها تاخیر 45 دقیقه‌ای پلیس در این صحنه بود اما گزارشات و بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد پلیس پنج تا 6 دقیقه بعد از حادثه در این مکان حاضرشده است.

وی در ادامه تاکید کرد: حادثه در ساعت 21:56 اتفاق افتاد که پلیس در ساعت 22 در صحنه حاضر شد و حادثه در ساعت 22:03 دقیقه خاتمه یافت در حالی که خبر آن در رسانه‌ها 10، 15 روز بعد منتشر شد.

جعفری دولت‌آبادی با تاکید بر اینکه قصور و تقصیر در این حادثه از هیچکس پذیرفته نیست اظهار داشت: همه دستگاه‌ها از جمله پلیس و دستگاه قضائی باید مردم را در مبارزه با جرایم مشارکت دهند و استفاده از ظرفیت مردم در مبارزه با جرایم به نفع دستگاه قضائی است.

وی با تاکید بر اینکه بیمارستانها و مراکز درمانی برای پذیرش افراد مصدوم از سوی آورندگان هیچ وظیفه‌ای نسبت به بازداشت فرد آورنده ندارند گفت: در صورتی که شواهد و مدارک مستند و قطعی مبنی بر اتهام آورنده مصدوم وجود داشته باشد این اقدام قانونی است.

دادستان تهران تاکید کرد: انجام چنین اقداماتی از سوی بیمارستانها بر محافظه کاری مردم در انتقال مصدومین به بیمارستانها و مراکز درمانی می افزاید.

در پایان این مراسم از تلاش‌های سعیدنیا رئیس سابق دادسرای ناحیه 4 تهران تشکر و معتمد نیا با عنوان رئیس جدید این دادسرا معرفی شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۹
دارن صورت مسئله رو پاك ميكنن؟ راستي هنوز هم مردم به فكر قاتلين كهريزك هستنا. اونا كه خيلي تابلوتر بودن.
ناشناس
|
Canada
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۹
شما خودت رو ناراحت نکن. یک پمپ رنگ قرمز زیر بغل مقتول بود داشت مظلوم نمایی میکرد
ناصر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۹
واقعاً اگر با اين سرعت پليس وارد شده و قاتل دستگير شده پس اين همه اظهار نظر در باره تاخير و بي اثر حضور پليس براي چيست ؟چرا نظرات را درج نمي كنيد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۹
حالا كه چي؟
نه اون مرحوم زنده ميشه، نه اين سوال كه پليس چيكارميكرد از ذهن من پاك ميشه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۹
قاتل در هر صورت به سزای اعمال خودش میرسد و شکی در آن نیست اما آیا عاملان کم کار در این امر منظور مامورین نیروی انتظامی آیا به سزای اعمل خود خواهند رسید . منظور مردم این مامورین هستند نه آن فرد !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ شاید ما هر کدام در این گونه عمل انجام شده قرار بگیریم و همچنین اقدام خشونت آمیزی را مرتکب شویم ولی در این میان نیروی انتظامی باید جلوی ارتکاب جرمی را قبل از وقوع بگیرد و خشم افراد را فروکش کند و ..
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۹
اقاجان ظهر بود نه شب زمان وقوع رو نمیدونند وای به حال ما
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۹
فكر مي كنم نزديك به نيمي از جمعيت ايران اين فيلم را ديده اند و فكر نكنم كسي معتقد باشد اين اتفاق در ساعت : 22 اتفاق افتاده باشد.... خورشيد وسط آسمان بود! جناب دادستان كاش اول فيلم را ميديدند....
ali
|
Norway
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۹
یعتی اگر این فیلم ومنتشر نمیشد طور دیگری رسیدگی می نموند؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۹
اگه نیروی انتظامی کارشو درست انجام داده بود این بیچاره الان قاتل نبود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۹
با مجازات و بدار آویختن قاتل تمام مشکلات حل شده و دیگر هیچ قتلی اتفاق نمی افتد؟؟!!گرچه هر مجرمی باید مجازات شود اما آیا آقای دادستان با پاک کردن صورت مساله مشکل رفع میشود ؟؟ چرا یک بار یک مسئول بلند پایه دولتی نباید مجازات و یا بخاطر کم کاری و بی توجهی از کار برکنار و یا حتی علنا محاکمه شود ؟ چرا هیچگاه مسئولین بخاطر قصور در کارشان نباید محاکمه شوند؟ آیا در این حادثه فقط و فقط قاتل مقصر است و مسئول رتبه بالای نیروی انتظامی بیگناه است به فرض که دو مامور سهل انگار را هم مجازات کردیم اما آیا این دو مامور مافوق ندارند که ناظر و پیگیر کار آنان باشد من به شخصه و با تجربه ای که از دیده هایم از نیروی انتظامی دارم قسم می خورم که بالله نه
حال قضاوت با خود آقای دادستان کما اینکه اینگونه سهل انگاری در قوه قضاییه هم کم نیست و قضات بسیار سهل انگارتر از نیروی انتظامی هم داریم خواهشمندیم سه قوه وظایف خود را شایسته تر و در خور مردم زحمت کش این مرز و بوم انجام دهند تا دیگر شاهد اینگونه حوادث در هیچ جای ایران اسلامی نباشیم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟