نظر رضایی درباره بزرگترین اشتباه پس از جنگ
محسن رضایی گفت: حضرت امام پس از عملیات طریق القدس در جمع فرماندهان فرمودند که از ازل ثبت شده بود که شما در این تاریخ به اسلام خدمت خواهید کرد و اگر شما نبودید، اسلام شکست می خورد و فرمودند: ای کاش من هم یک پاسدار بودم.
به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دكتر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در منزل سردار جانباز شهید حسین كربلایی، ضمن تقدیر از رشادت های شهید حسین كربلایی در جنگ تحمیلی، از قول آیت الله جوادی آملی گفت: علت شکست سرداران اسلام در تاریخ این بود که سپاه با ایمانی نداشتند و اگر سپاه پاسداران و بسیج نبود، سرنوشت جنگ و انقلاب به ضرر ملت ایران تغییر می کرد.
فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس افزود: آنقدر شمار شهدای ما زیاد است که باعث می شود، شمار بسیاری از این عزیزان ناشناخته باقی بمانند. اگر تعداد این شهدا اندک بود، تقدیر و بزرگداشت از آنها برجسته می شد؛ بنابراین، تعداد زیاد این شهدا، وضعیتی ساخته که جز در محضر الهی، کسی برجستگی و مقام بزرگ آنها را نخواهد دید.
دکتر رضایی ادامه داد: حتی من و شما که در کنار این رزمندگان و شهدا بودیم، نمی توانیم به تمام ابعاد وجودی آنها پی ببریم و یافتن حقیقت آنها نیازمند آن است که اینان را با اطرافیان شخصیت های بزرگ و سرداران تاریخ مقایسه کنیم. آن وقت است که می فهمیم اینان انسان های بزرگی بوده اند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به عملیات طریق القدس افزود: من در آن ایام، شمار بسیاری از فرماندهان را به خدمت امام بردم و ایشان فرمودند که از ازل ثبت شده بود که شما در این تاریخ به اسلام خدمت خواهید کرد و اگر شما نبودید، اسلام شکست می خورد و فرمودند: ای کاش من هم یک پاسدار بودم.
رضایی افزود: ما باید دقت کنیم که روزی باید در محضر الهی پاسخگوی رفتار خود باشیم و برای همین، باید در پاسداشت رشادت های این رزمندگان کوشا بوده تا خدای ناکرده اجر زحمات و فداکاری های آنها ضایع نشود.
وی با اشاره به نعمت شهادت تأکید کرد: شهادت نعمت بزرگی است که برای بندگان خاص خود قرار داده است تا از مصیبت ها و سختی ها به صورت آسان عبور کنند.
دكتر رضایی به سال های پس از جنگ اشاره کرد و گفت: اگر سیاستمداران پس از جنگ می توانستند از این همه نیروی داوطلب شهادت در اداره کشور به درستی استفاده کنند، امکان نداشت که مشکلات امروز، گریبانگیر ما باشد؛ بنابراین، بزرگترین اشتباه آنها این بود که این نیروهای توانمند را به حاشیه فرستادند.
فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس در پایان گفت: وای به حال ما که این زندگی را تحمل می کنیم؛ نه کاری می توانیم بکنیم و نه راهی داریم. این شهید رفت و به آرزویش رسید. کاش خدای متعال ما را به این انتظار برساند.
در ادامه همسر سردار جانباز شهید حسین كربلایی درباره شهید، به استقامت ایشان در بیست سال گذشته در مقابل جراحات و زخم های ناشی از شیمیایی ایشان خاطراتی را بیان کرد.
آقاي رضائي تورا بخدا بيا تو ميدان ؟؟!! داريم از مشكلات ميميريم .
شما همیشه جلوتر از زمان حرکت کردید و این حرفهای شما را خیلی ها که در قدرت دخیل بوده و هستند نفهمیده و نمیفهمند.
خداوند به شما جزای خیر دهد. انشا الله




