صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نظر رضایی درباره بزرگترین اشتباه پس از جنگ

در آن ایام، شمار بسیاری از فرماندهان را به خدمت امام بردم و ایشان فرمودند، از ازل ثبت شده بود که شما در این تاریخ به اسلام خدمت خواهید کرد و اگر شما نبودید، اسلام شکست می خورد و فرمودند، ای کاش من هم یک پاسدار بودم/ ما باید دقت کنیم که روزی باید در محضر الهی پاسخگوی کارهای خود باشیم و برای همین، باید در پاسداشت رشادت های این رزمندگان کوشا بوده تا خدای ناکرده، اجر زحمات و فداکاری های آنها ضایع نشود.
کد خبر: ۱۲۷۶۶۰
| |
37791 بازدید

محسن رضایی گفت: حضرت امام پس از عملیات طریق القدس در جمع فرماندهان فرمودند که از ازل ثبت شده بود که شما در این تاریخ به اسلام خدمت خواهید کرد و اگر شما نبودید، اسلام شکست می خورد و فرمودند: ای کاش من هم یک پاسدار بودم.

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دكتر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در منزل سردار جانباز شهید حسین كربلایی، ضمن تقدیر از رشادت های شهید حسین كربلایی در جنگ تحمیلی، از قول آیت الله جوادی آملی گفت: علت شکست سرداران اسلام در تاریخ این بود که سپاه با ایمانی نداشتند و اگر سپاه پاسداران و بسیج نبود، سرنوشت جنگ و انقلاب به ضرر ملت ایران تغییر می کرد.

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس افزود: آنقدر شمار شهدای ما زیاد است که باعث می شود، شمار بسیاری از این عزیزان ناشناخته باقی بمانند. اگر تعداد این شهدا اندک بود، تقدیر و بزرگداشت از آنها برجسته می شد؛ بنابراین، تعداد زیاد این شهدا، وضعیتی ساخته که جز در محضر الهی، کسی برجستگی و مقام بزرگ آنها را نخواهد دید.

دکتر رضایی ادامه داد: حتی من و شما که در کنار این رزمندگان و شهدا بودیم، نمی توانیم به تمام ابعاد وجودی آنها پی ببریم و یافتن حقیقت آنها نیازمند آن است که اینان را با اطرافیان شخصیت های بزرگ و سرداران تاریخ مقایسه کنیم. آن وقت است که می فهمیم اینان انسان های بزرگی بوده اند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به عملیات طریق القدس افزود: من در آن ایام، شمار بسیاری از فرماندهان را به خدمت امام بردم و ایشان فرمودند که از ازل ثبت شده بود که شما در این تاریخ به اسلام خدمت خواهید کرد و اگر شما نبودید، اسلام شکست می خورد و فرمودند: ای کاش من هم یک پاسدار بودم.

رضایی افزود: ما باید دقت کنیم که روزی باید در محضر الهی پاسخگوی رفتار خود باشیم و برای همین، باید در پاسداشت رشادت های این رزمندگان کوشا بوده تا خدای ناکرده اجر زحمات و فداکاری های آنها ضایع نشود.

وی با اشاره به نعمت شهادت تأکید کرد: شهادت نعمت بزرگی است که برای بندگان خاص خود قرار داده است تا از مصیبت ها و سختی ها به صورت آسان عبور کنند.

دكتر رضایی به سال های پس از جنگ اشاره کرد و گفت: اگر سیاستمداران پس از جنگ می توانستند از این همه نیروی داوطلب شهادت در اداره کشور به درستی استفاده کنند، امکان نداشت که مشکلات امروز، گریبانگیر ما باشد؛ بنابراین، بزرگترین اشتباه آنها این بود که این نیروهای توانمند را به حاشیه فرستادند.

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس در پایان گفت: وای به حال ما که این زندگی را تحمل می کنیم؛ نه کاری می توانیم بکنیم و نه راهی داریم. این شهید رفت و به آرزویش رسید. کاش خدای متعال ما را به این انتظار برساند.

در ادامه همسر سردار جانباز شهید حسین كربلایی درباره شهید، به استقامت ایشان در بیست سال گذشته در مقابل جراحات و زخم های ناشی از شیمیایی ایشان خاطراتی را بیان کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۵
خدا رو شکر که این یکی تقصیر احمدی نژاد نبوده. چون اون موقع بعد از جنگ کاره ای نبوده که بخواد ایثارگران رو به حاشیه ببره.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۵
دكتر رضایی به سال های پس از جنگ اشاره کرد و گفت: اگر سیاستمداران پس از جنگ می توانستند از این همه نیروی داوطلب شهادت در اداره کشور به درستی استفاده کنند، امکان نداشت که مشکلات امروز گریبان گیر ما باشد لذا بزرگ ترین اشتباه آنها این بود که این نیروهای توانمند را به حاشیه فرستاند.

آقاي رضائي تورا بخدا بيا تو ميدان ؟؟!! داريم از مشكلات ميميريم .
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۵
جناب رضایی عکسشم هست بعضی از همین دوستان هم در متن و جایی قرار گرفتند که برای آن نبودند و ....
باقری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۵
رجائ وامیدواری ازجنود عقل وایمان میباشد وقنوط وناامیدی ازجنود جهل وابلیس است.ما مامور به وظیفه هستیم نتیجه خواه انتظار خواه شهادت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۵
انشاالله خداوند از ته دلتان بشنود و به فیض شهادت نائلتان کند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۵
درود بر سردار رضایی. بازهم دیر نشده است. الان هم دستهایی در کار است تا با ندانم کاری و اقدامات خودسر موفقیتها را به اسم خود و شکستها را به نام پاسداران انقلاب بیاندازند. اینکه دشمن توانسته در تبلیغات خود مبنی بر اینکه سپاهیان چه و چه می کنند می خورند و می برند و . . . ضعف دستگاه تبلیغاتی کشور و عملکرد غلط بعضی ار مسئولین است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۵
دو كلمه هم بشنويد ......حرف حساب ميزنه بخدا .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۵
اقا محسن عزیز
شما همیشه جلوتر از زمان حرکت کردید و این حرفهای شما را خیلی ها که در قدرت دخیل بوده و هستند نفهمیده و نمیفهمند.
خداوند به شما جزای خیر دهد. انشا الله
نی نوا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۵
با درود به برادر محسن امین حضرت امام (س) کسی که در سن جوانی این صلاحیت را از خود نشان داد و امام راحل نیز تا اخری لحظه به وی اطمینان داشت . وسخنی با برادر محسن برادرم گوش به سخنان زشت عده ای کم فکر نکن تو تا زمانی که خدای نا کرده دچار تکبر نگردی عزیز مایی وماییه افتخار ما تو وامثال تو مصداق همین ایه شریفه هستید که میفرماید : من المومنین رجالو صدقو ما عاهدالله علیه فمنهم من قضی نهبه ومن هم من ینتظر . خداوند فیض عظمای شهادت را نصیب همه دلهای ارزومند قرار دهد . ودنیا بماند برای اهلش .یا حق
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۵
آقای رضایی شما درست میگویید که باید حساب روزی را بکنیم که در محضر خداوند رحمن حاضر میشویم. ولی فقط برای پاسداشت مقام شهدا بایستی بفکر آن روز بود یا برای هر کدام از اعمالمان و قبل از انجام آن بایستی این فکر را بکنیم؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟