بازدید 8908
با تحولات منطقه و جهان

استقبال سازمان ملل از تبادل سفرا بین تهران و ریاض/ دیدار مقام ارشد جمهوری آذربایجان با نتانیاهو/ پرتاب موشک بالستیک قاره پیما از سوی آمریکا / واکنش روسیه به رزمایش نظامی ارمنستان و آمریکا

استقبال سازمان ملل از تبادل سفرا میان تهران و ریاض، دیدار مقام ارشد جمهوری آذربایجان با نتانیاهو، پرتاب موشک بالستیک قاره پیما از سوی آمریکا، واکنش روسیه به رزمایش نظامی ارمنستان و آمریکا و هشدار روزنامه‌نگار آمریکایی به بایدن و بن‌سلمان، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۱۹۱۷۸۲
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۶ 07 September 2023

استقبال سازمان ملل از تبادل سفرا میان تهران و ریاض/ دیدار مقام ارشد جمهوری آذربایجان با نتانیاهو/ پرتاب موشک بالستیک قاره پیما از سوی آمریکا/ واکنش روسیه به رزمایش نظامی ارمنستان و آمریکا

بین الملل تابناک: استقبال سازمان ملل از تبادل سفرا میان تهران و ریاض، دیدار مقام ارشد جمهوری آذربایجان با نتانیاهو، پرتاب موشک بالستیک قاره پیما از سوی آمریکا، واکنش روسیه به رزمایش نظامی ارمنستان و آمریکا و هشدار روزنامه‌نگار آمریکایی به بایدن و بن‌سلمان، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

استقبال سازمان ملل از تبادل سفرا بین تهران و ریاض

 روز چهارشنبه به وقت محلی، فرحان حق، معاون سخنگوی سازمان ملل، در خصوص تبادل سفرا میان عربستان و ایران به خبرنگاران گفت: ما از هر اقدام کشورها برای عادی سازی روابط با یکدیگر استقبال می کنیم. این همیشه یک گام مثبت به سمت جلوست.

فرحان حق همچنین درباره درخواست احتمالی هند برای تغییر نام این کشور به بهارات گفت: در مورد ترکیه که اسمش تغییر کرد، ما یک درخواست رسمی تغییر نام دریافت کردیم. بدون شک اگر چنین درخواست هایی دریافت شود ما آنها را درنظر می گیریم.

همزمان با سفر علیرضا عنایتی، سفیر ایران به ریاض، عبدالله العنزی سفیر جدید عربستان سعودی نیز ۱۴ شهریور ماه وارد تهران شد.

با ارتقای روابط ایران و عربستان به سطح سفیر، دو کشور پس از هفت سال روابط خود را در عالی ترین سطح، رسما از سر گرفتند.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه، در دیدار با سفیر جدید ایران در عربستان پیش از سفر به ریاض، تاکید بر توسعه و تعمیق سیاست همسایگی، تحکیم رابطه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی را با توجه به فرصت‌های همکاری در حوزه‌های دوجانبه و چند جانبه با اهمیت دانست.

رئیس جمهور نیز با تأکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران در توسعه و تحکیم مناسبات با همسایگان، از ایران و عربستان به عنوان دو کشور تأثیرگذار در منطقه و جهان اسلام یاد کرد و خواستار بهره‌برداری از توانمندی‌های موجود برای توسعه مناسبات تهران و ریاض شد.

سید ابراهیم رئیسی در این دیدار با تأکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران در توسعه و تحکیم مناسبات با همسایگان، از ایران و عربستان به عنوان دو کشور تأثیرگذار در منطقه و جهان اسلام یاد کرد و خواستار بهره‌برداری از توانمندی‌های موجود برای توسعه مناسبات تهران و ریاض شد.

رئیس جمهور گفت: ‌همکاری ایران و عربستان و افزایش همکاری کشورهای منطقه در ابعاد دو جانبه و چندجانبه و در زمینه مسائل جهان اسلام در دو سطح دولتی و مردمی، موجب اعتلای جایگاه کشورهای منطقه در معادلات منطقه‌ای و جهانی شده و زمینه مداخلات خارجی را محدود خواهد کرد.

علیرضا عنایتی پیشتر معاون سفارت ایران در ریاض، سفیر کشورمان در کویت و دستیار وزیر و مدیرکل خلیج فارس بود. العنزی سفیر جدید عربستان در ایران نیز که یک چهره اقتصادی و سیاسی شناخته می‌شود، پیش از این سفیر عربستان در عمان بوده است.

دیدار مقام ارشد جمهوری آذربایجان با نتانیاهو

دستیار «الهام علی‌اف» در ادامه دیدارهای خود با مقام‌های صهیونیست در سرزمین‌های اشغالی، با مدیرکل وزارت خارجه و همچنین نخست‌وزیر این رژیم دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، سفارت باکو در تل‌آویو روز (چهارشنبه) خبر داد «حکمت حاجی‌اف» دستیار علی‌اف، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در امور سیاست خارجی با «رونن لوی» مدیرکل وزارت خارجه و پس از آن با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و گفت‌وگو کرده است.

حاجی‌اف پیش از این با «تساحی هنگبی» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی دیدار کرده بود.

سفارت جمهوری آذربایجان خبر داده، حاجی‌اف در دیدار با لوی و نتانیاهو درباره «روابط دوجانبه، چشم‌انداز آینده روابط و همچنین تعمیق همکاری‌ها» میان باکو و تل‌آویو رایزنی کرده است.

این در حالی است که باکو چند ماه قبل و برای نخستین بار در سرزمین‌های اشغالی سفارت افتتاح کرد.

پرتاب موشک بالستیک قاره پیما از سوی آمریکا

در شرایطی که آمریکا بارها درباره برنامه موشکی و آزمایش موشک‌های بالستیک توسط دیگر کشورها مواضع مداخله جویانه در پیش گرفته است، واشنگتن روز چهارشنبه یک موشک بالستیک قاره پیما آزمایش کرد.

منابع رسانه‌ای شامل شبکه «سی‌جی‌تی‌ان» خبر دادند که نیروی هوایی آمریکا با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که این کشور با موفقیت از پایگاه هوایی «وندنبرگ» مستقر در کالیفرنیا، موشک بالستیک قاره پیمای مینتمن ۳ را آزمایش کرد.

نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد که این موشک بالستیک قاره پیما، غیرمسلح بود و ساعت ۰۱:۲۶ بامداد به وقت محلی کالیفرنیا پرتاب شد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، برنامه موشک مینتمن ۳ در اوج جنگ سرد آغاز شد و این سلاح از دهه ۱۹۷۰ آغاز به کار کرده است.

این رسانه روس ادامه داد: « ایالات متحده قصد دارد مینتمن ۳ را با ال‌جی‌ام-۳۵ سنتینل(LGM-۳۵ Sentinel) جایگزین کند که یک سامانه موشکی بالستیک قاره پیما زمین پایه است و در حال حاضر در مراحل اولیه توسعه است.»

خبرگزاری اسپوتنیک افزود: «موشک‌های بالستیک قاره پیما بخش سنتی از سه گانه اتمی ایالات متحده هستند.»

آمریکایی‌ها شهریور سال گذشته هم موشک قاره پیما پرتاب کردند. نیروی هوایی آمریکا اواسط شهریور ۱۴۰۱  از پایگاه وندنبرگ موشک «مینتمن ۳» شلیک و پرتاب کردند.

نیروی هوایی آمریکا در توضیح این اقدام گفته بود که پرتاب موشک بالستیک قاره پیمای مینتمن ۳ را به روسیه اطلاع داده بود و «این پرتاب آزمایشی بخشی از فعالیت‌های معمول و دوره‌ای است که هدف آن نشان دادن توان بازدارندگی اتمی ایالات متحده است.»

واکنش روسیه به رزمایش نظامی ارمنستان و آمریکا

در شرایطی که واکنش‌ها به اظهارات اخیر نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان درباره روسیه ادامه دارد، ایروان از تدارک خود برای برگزاری رزمایش نظامی مشترک با واشنگتن خبر داد.

منابع رسانه‌ای از ایروان پایتخت ارمنستان گزارش دادند که وزارت دفاع این کشور خبر داد که ارمنستان از یازدهم تا بیستم سپتامبر (۲۰ تا ۲۹ شهریور) میزبان یک رزمایش نظامی مشترک با آمریکا خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، وزارت دفاع ارمنستان اعلام کرد که هدف از برگزاری رزمایش «شریک عقاب ۲۰۲۳» (Eagle Partner ۲۰۲۳)  آماده کردن نیروهای ارمنستانی برای شرکت در ماموریت‌های بین‌المللی حفظ صلح است.

یکی از سخنگویان ارتش آمریکا اعلام کرد، ۸۵ نظامی این کشور و ۱۷۵ نظامی ارمنستانی در این رزمایش شرکت خواهند کرد. به گفته او، نظامیان آمریکایی در این رزمایش از تسلیحات سنگین استفاده نخواهند کرد.

بنا بر گزارش رویترز، تعدادی از اعضای گارد ملی کانزاس در این رزمایش حضور دارند؛ گاردی که بیست سال سابقه همکاری آموزشی با ارمنستان دارد.

اعلام برگزاری رزمایش نظامی مشترک ارمنستان با آمریکا با واکنش دیمیتری پسکوف سخنکوی کاخ کرملین (ریاست جمهوری روسیه) مواجه شده است.

سخنگوی ولادیمیر پوتین روز چهارشنبه (امروز) گفت: «البته که چنین اخباری بویژه در اوضاع کنونی، باعث نگرانی می‌شود؛ بنابراین این خبر را عمیقاً تحلیل و اوضاع را رصد خواهیم کرد.»

رویترز در گزارش خود درباره این واکنش سخنگوی ریاست جمهوری روسیه نوشته است: «به رغم مقیاس کوچک این رزمایش، کرملین گفت که از نزدیک این رزمایش را زیر نظر خواهد داشت.»

این رسانه غربی افزود: «روسیه در ارمنستان، یک پایگاه نظامی دارد و خود را قدرت برتر در منطقه قفقاز جنوبی می‌داند؛ منطقه‌ای که تا سال ۱۹۹۱ بخشی از اتحاد جماهیر شوروی بود. این کشور یک نیروی حافظ صلح در منطقه دارد تا توافقی را حفظ کند که به جنگ بین ارمنستان و آذربایجان در سال ۲۰۲۰ پایان داد.»

اعلام برگزاری رزمایش نظامی مشترک ارمنستان و آمریکا در این کشور حوزه قفقاز در شرایطی انجام شده که واکنش‌ها به اظهارات اخیر نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان درباره مواضع روسیه همچنان ادامه دارد.

پاشینیان اخیرا در گفت‌و‌گو با یک نشریه ایتالیایی مدعی شد که روسیه در حال دور شدن از «قفقاز جنوبی» است. نخست‌وزیر ارمنستان همچنین وابستگی امنیتی به یک کشور را اشتباه راهبردی خواند.

اظهارات پاشینیان، واکنش دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین را به دنبال داشت و او در یک کنفرانسی خبری در مسکو، سخنان نخست‌وزیر ارمنستان را رد کرد.

سخنگوی ولادیمیر پوتین گفته بود: «ما نمی‌توانیم این صحبت‌های نخست‌وزیر ارمنستان را بپذیریم. روسیه بخشی جدایی‌ناپذیر از منطقه قفقاز جنوبی است پس نمی‌تواند جای دوری برود. روسیه نمی‌تواند ارمنستان را رها کند. تعداد ارمنی‌هایی که در روسیه ساکنند، حتی از ارمنی‌های ساکن خود ارمنستان بیشتر است...روسیه به ایفای نقش منسجم و حیاتی خود در با ثبات کردن و زدودن درگیری از این منطقه ادامه خواهد داد. ما به ایفای این نقش ادامه خواهیم داد.»

سخنگوی کاخ کرملین به میانجیگری روسیه برای پایان دادن به جنگ ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر سر منطقه قره باغ کوهستانی اشاره کرد و افزود: «چیزی که بسیار مهم است، این که همه طرف‌های مربوطه در این منطقه به توافقات سه‌جانبه‌ای که دو سال قبل حاصل شدند پایبند باشند. تبعیت از این توافقات کلید موفقیت است.»

هشدار روزنامه‌نگار آمریکایی به بایدن و بن‌سلمان

 «توماس فریدمن» تحلیلگر روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» روز گذشته، سه‌شنبه ۵سپتامبر سرمقاله‌ای را منتشر و در آن از ایالات متحده و عربستان سعودی خواست تا زمانی که «بنیامین نتانیاهو» و ائتلاف راستگرای او در سرزمین‌های اشغالی قدرت دارند، وارد توافق عادی‌سازی بین تل‌آویو و ریاض نشوند.

طبق گزارش پایگه اینترنتی شبکه «آی۲۴»، فریدمن خطاب به «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «محمد بن سلمان»، ولی‌عهد سعودی نوشت: اجازه ندهید نتانیاهو شما را در زمره احمق‌های مفید برای خود قرار دهد؛ عادی‌سازی روابط برای ریاض با یک «دولت غیرعادی اسرائیل» در هر حالتی، غیرممکن خواهد بود.

این تحلیلگر آمریکایی تأکید می‌کند که بنیامین نتانیاهو علی‌رغم پیشنهاد طرحی که «اقتدار دادگاه عالی در اسرائیل را تضعیف می‌کند»، باز در تلاش است تماس‌ها با ایالات متحده را حفظ کرده و به توافق با عربستان سعودی هم دست یابد؛ آن هم تنها با ژست‌های ظاهری نسبت به فلسطینی‌ها و در عمل، تداوم روند «الحاق» کرانه باختری!

فریدمن در ادامه نوشت: نخست‌وزیر اسرائیل از طریق این توافق، به دنبال آن است تا هزینه صلح را عربستان سعودی پرداخت و جو بایدن آن را تقدیس کند ... این توافق باید از سوی رئیس‌جمهور آمریکا و محمد بن سلمان به طور کلی رد شود.

تحلیلگر آمریکایی افزود: توافقی که انتظار می‌رود بایدن و بن سلمان بر آن پافشاری کنند، می‌تواند بر این شرط مبتنی باشد که در ازای عادی‌سازی روابط بین اسرائیل و عربستان سعودی، اسرائیل باید روند شهرک‌سازی در کرانه باختری را در مناطقی که برای تشکیل یک کشور فلسطینی تعیین شده بود، متوقف کند؛ در این صورت مذاکره درباره عادی‌سازی می‌تواند انجام شود.

فریدمن ادامه داد: این شرط در راستای، بازگرداندن بیشتر شهرک‌های غیرقانونی اسرائیل به روند توافقات سابق و مهم‌تر از همه، تاکید بر انتقال زمین‌های اسرائیل از منطقه «ج» در کرانه باختری به مناطق «ب» و «ا» تحت حاکمیت فلسطین است؛  همانطور که در توافقنامه اسلو تعریف شده بود.

تحلیلگر آمریکایی در پایان این یادداشت با فراخواندن دولت بایدن به رفتار مناسب‌تر با کابینه تل‌آویو، نوشت: «نتانیاهو یکجانبه اصول روابط بین ما آمریکا و اسرائیل را تغییر داده و ما را آزمایش کرده است. زمان آن فرا رسیده که ایالات متحده با یک انتخاب وضعیت دولت نتانیاهو را روشن کند: الحاق یا عادی سازی. عربستان سعودی در پاسخ به سادگی خواهد گفت: نه!»

پیش از فریدمن، «بن کاسپیت» نویسنده و تحلیلگر اسرائیلی هم روز جمعه، اول سپتامبر در وبگاه آمریکایی «المانیتور» از فروپاشی بی‌سابقه کانال‌های ارتباطی بین تل‌آویو و واشنگتن صحبت کرده بود. به اعتقاد او  سیاست نتانیاهو، نخست‌وزیر کابینه رژیم اشغالگر در اعلام ممنوعیت دیدار وزرای کابینه رژیم با همتایان آمریکایی، منبع چالش‌ها در روابط تل‌آویو و واشنگتن است.

با وجود این موانع بر سر پروژه عادی‌سازی با عربستان و ناامیدی آمریکا، مقامات کابینه نتانیاهو همچنان ادعای نزدیک‌بودن به توافق را مطرح می‌کنند. رسانه‌های اسرائیلی دوشنبه، چهارم سپتامبر در گزارشی از تداوم ارزیابی‌های تل‌آویو برای عادی‌سازی روابط با ریاض، گزارش دادند که سران سرویس‌های امنیتی رژیم صهیونیستی، در نشستی محرمانه درباره پیامدهای امنیتی توافق احتمالی با عربستان سعودی گفت‌وگو کرده‌اند.

یک منبع آگاه صهیونیست در صحبتش از این جلسه امنیتی در تل‌آویو و ضمن تاکید بر این که نتانیاهو همچنان «امنیت اسرائیل» را مهم‌تر از توافق با ریاض می‌داند، اذعان کرده بود: پیش‌بینی می‌شود توافق عادی‌سازی با پادشاهی عربستان سعودی انجام شود.

این گزارش‌ها درباره نزدیک‌ بودن توافق رژیم اشغالگر و عربستان در حالی منتشر می‌شوند که روزنامه صهیونیستی «معاریو» روز پنج‌شنبه، دهم آگوست در گزارشی نوشته بود که مقامات سیاسی در تل‌آویو، تماس‌ها و رایزنی‌های بین آمریکا و عربستان را ناکافی و به دور از نتایج مثبت برای مذاکرات واقعی و پیشرفته ارزیابی می‌کنند.

 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۴
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۴۹
میدونید چرا امسال رکورد تردد اربعین شکسته شد؟ چون مردم در دنیای واقعی نشون دادن اکثریت هستن نه مثل جنبش فواحشی ها با کمک کمپ های سایبری بخوان فقط تو مجازی اکثریت باشن. خیلی ها امسال به اربعین رفتن اصلا مسلمان نبودن مثل خود من اما این اقدامی بود برای تودهنی به آشوبگرا
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۰۵:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
می تونی دل خوش به امار خیالی باشی
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
باز این لات بی سروپا پیداش شد. تابی یا پیامهای اینم منتشرنکن یا منتشر میکنی جوابهایش راهم منتشرکن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
همون عراق رو‌هم امریکا از گیر صدام نجات داد وتحویل شما داد تا الان پوزش داری میدی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
تابی محترم مگر زیر صفحه ننوشتی از انتشار پیامهای توهینی معذوری؟ پس برای چه هرروز 10 بار پیام تکراری این بی .... را چاپ میکنی؟
فرهاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
از نسبت مثبت ومنفی هایی که هرروز میگیری معلومه تو وهم پالکی هات چقدر اکثریتین.این 4 مثبت هم خودت بخودت دادی
سخنگوی ولادیمیر پوتین گفته بود: «ما نمی‌توانیم این صحبت‌های نخست‌وزیر ارمنستان را بپذیریم. روسیه بخشی جدایی‌ناپذیر از منطقه قفقاز جنوبی است پس نمی‌تواند جای دوری برود. روسیه نمی‌تواند ارمنستان را رها کند. تعداد ارمنی‌هایی که در روسیه ساکنند حتی از ارمنی‌های ساکن خود ارمنستان بیشتر است...روسیه به ایفای نقش منسجم و حیاتی خود در با ثبات کردن و زدودن درگیری از این منطقه ادامه خواهد داد. ما به ایفای این نقش ادامه خواهیم داد».
توجیه یک عملیات ویژه دیگر احتمالا!! حالا مشخص می شود که اگر تودهنی به جناب پوتین زده نشود این خرس پیر و بی دندان پاچه همه را خواهد گرفت.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
اگه چند بار دیگه خبر رابطه با عربستان رو پخش کنید راضی میشید مردم این خبرها رو نه می‌خرند و نه اهمیت می‌دهند
مردم چیزی را که می‌بینند یعنی فقر و فلاکت را باور دارند
این بازی‌ها به پایان رسیده حتی ایده دروغی دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
چی شد رابطه ی ایران و به گفته ی دوستان دلواپس( ،گاوشیرده،اره برقی و....)خراب شد؟؟!!چی شد که بازهم رابطه برقرارشد؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
چرت و پرت نگو بابا
سنیک
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
آذربایجان توسط اسراییل تبریز تا قزوین
و ارمنستان با شارژ آمریکا ارومیه را میخواهند
و تمام امیدشان به نارضایتی های داخلی است
جناب مروزی آب به آسیاب شروسی شماسی نریز لطفا
از ایران فقط یک خاک مانده نگذار به توبره بکشند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
روسیه هیچ وقت دنبال ثبات و آرمش نبوده است و عامل اصلی بحران وتنش در قفقاز خود روسیه است وسعی دارد ایران را به این بحران وارد نماید.ایران نباید وارد بازی کثیف روسیه بشود.
مرگ بر روسیه
مرگ بر چین
مرگ بر کره شمالی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
مرگ چیه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
به جای مرگ بر این و مرگ بر اون، سیاست‌های داخلی و خارجی رو باید درست تعریف و تنظیم کرد ، کشور رو تحت‌الحمایه قدرت‌های استعماری نکرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
مرگ به آمریکا که باعث و بانی تمام بدبختی ها و جنگ ها و سیاست بازی هاست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
از آمریکا کثیف تر نداریم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
مرگ بر انریکا انگل لیس و اسقاطیل
و دوستان
ناشناس
| United States of America |
۲۱:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
شعار ساده لوحانه
دیروز اعلام شد که رهبر کره شمالی برای دیدار با پوتین با قطار به شهر مرزی در روسیه می رود.

گفته شده که رهبر کره شمالی در این دیدار به پوتین پیشنهاد می دهد که در ازاء دادن تسلیحات و مهمات به روسیه، تکنولوژی ساخت زیردریایی های اتمی دریافت کند!
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۱:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
این بده بستانها طبیعیه
چرا چین و روسیه به ایران هواپیمای جنگنده نمی‌دهند؟
چون دوستی این دو کشور با عربستان و اسراییل به مراتب گرمتر از ایران است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
نگران نباش روسیه داره میده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۸
اطلاعات دروغ میدن یک سوم مردم اسرائیل پاسپورت روسی دارند و روس تبارن
رئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه‌ای با روزنامه ورزشی اکیپ گفت که پرچم روسیه نمی‌تواند در بازی‌های المپیک پاریس وجود داشته باشد. امانوئل مکرون در این گفت‌وگو که شامگاه چهارشنبه منتشر شد، دلیل این گفته خود را «جنایات جنگی» روسیه اعلام کرد.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
با این همه جنایات فرانسه در آفریقا
انگار که امریکا بیشتر از مسولین کشور نگران تغیر مرز است! دمش گرم حداقل وجودش را دارد که مانور نظامی بگزارد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
دوستی شما با ارمنستان فقط و فقط به‌خاطر دشمنی‌تون با آذربایجان عزیز تر از جان است. ما که می‌دونیم، برادرانمون آنسوی آراز هم خوب می‌دونند، ارمنی‌ها هم می‌دانند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
اگر دنیا مجبور باشد یک آقا بالاسر داشته باشد در عصر و حرج بی شک آمریکا لایقترینه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
میخاد ضعف ارتش ارمنستان رو شناسایی کنه تا به باکو کمک کنه راحت تر حمله کنه
ناشناس
| Denmark |
۰۸:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
هر کس دراین جغرافیا متولد شود ایرانی است و وطنش ایران؛ شما امکان دارد ایرانی نباشی یا گول تعصبات قومی خود را خورده ای . در کل کار شما کبریت زدن به خانه خود است؛ نه ارمنستان نه باکو اذربایجان بلکه جانم فدای ایران
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
ناشناس ۰۸:۴۷ ایرانی که شما تعریف کردین به جزء خودتون هیچکس دیگه‌ای توش جا ندارد: مرکز و پیرامون، قوم‌گرایی خودتون به اسم ملی‌گرایی و وووو. جانمان و روحمان فدای آذربایجان عزیزتر از جان
به گفته سازمان بهداشت جهانی شمار مبتلایان به ویروس کرونا در نیم‌کره شمالی دوباره در حال افزایش است. این سازمان خواستار تزریق واکسیناسیون تقویتی و مراقبت بیشتر شهروندان در این زمینه شد. بر اساس گزارش، آژانس بهداشت سازمان ملل، شمار قربانیان ویروس کرونا در بخش‌هایی از خاورمیانه و آسیا دوباره در حال افزایش است، در حالی که آمریکای شمالی، اروپا و آسیا شاهد افزایش تعداد بستری‌ها به دلیل کووید-۱۹ هستند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
وزارت بهداشت بیش از 10 روز است امار اعلام نکرده است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
پیام بازرگانی اومد
الهام اردوغانف رو باید سر جایش نشاند و دندان هاش رو تو دهنش خرد کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
گنده تر از تو روسیه و فرانسه و دیگران بودن که در مقابل مشت آهنین آذربایجان خرد و نابود شدن و هیچ غلطی نتونستن انجام بدن...اینا تنیجه سوزش شدید هست....ادامه بده
ناشناس
| United States of America |
۱۰:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
ونیکول پاشینیان رابایدازسرجایش بلندکردوبه جهنم انداخت
آمریکا چندمین بار است که از منافع ایران علیرغم ضعف ایران حمایت می کند . برکناری صدام و برکناری اولیه طالبان از افغانستان و الان حمایت از ارمنستان . منافع مشترک زیادی بین ایران و آمریکا وجود دارد ولی افسوس که مسئولین استاد فرصت سوزی هستند در شرایطی که کشورهای همسایه با سرعت به سوی رشد سیاسی و اجتماعی در حال حرکت هستند
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
استاد آمریکا از منافع خودش حمایت میکنه
ارمنستان هم فهمید که از روسیه آبی گرم نمیشه و موقع عمل روسها خیانت می کنند . بخوانید سخنان رییس ارمنستان که گفته روس ها در جنگ ارمنستان و آذربایجان او را تنها گذاشتند
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
توجیه نکن
دنیا با این عظمت که کره خاکی ما حتی به اندازه یک ویروس هم نیست و این کره خاکی را که خداوند بدون مرز خلق کرده خط کشی و تعیین مرز کرده و برای آن جنگ و کشتار میکنیم که جای تاسف فراوان دارد
جالب تر اینکه بنام دفاع از فرهنگ همدیگر را قتل عام میکنیم
پاسخ ها
اسی
| France |
۰۶:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
برای زیاده خواهی بعضی ها جنگ میشه مثلا همین کانادا که اینقدر ادعای حقوق بشر داره با جنگ و مرگ تاسیس شده
حملات امریکا به عراق و افغانستان برای چه بود
الان امریکا در سوریه چه مبکند
اصلا اکرایین به امربکا چه که اینفدر برای اکرایین دل میسوزاند ومردم را به کشتن مبدهد
ابن جنایتکار و انگیس بی پدر ومادر تا دنیارا به اتش نکشند ساکت نمیشوند
چه برسر لیبی اوردند
وقتی قذافی لعنتی بود جرائت نمی کردند ولی وقتی مردم اثرا سرنگون کردند چقدر بمباران کردند و همه کشور را ویران کردند
خدا همه شان را انشالله سرنگون مبکند
اه مردم دنیا انهارا خواهد گرفت
اصلا اینها نمی خواهند توی دنیا کسی مستقل باسد
جالبه جمهوری آذربایجان با اسرائیل و ارمنستان با امریکا همکاری نظامی
تابی جان آذربایجان را بی خیال شو به چسب به ارمنستان، آمریکارا آورد بیخ گوش ایران، تمام تفسیرهات غلط از آب دراومد!
حالاروسیه چه میگوئی که ارامنه باحیله گری ناتوکه سهل است امریکاراآوردندبغل گوش شما ودوست عزیزتان ایران حالا دیکرتوان و قدرتی برایت نمانده که ارامنه رانقره داغ کنی شاید هم میگوئی شپش چیه کله پاچش باشد ارامنه برای اینکه سرزمینهای اشغالی آذری هاراپس ندهند باشیطان هم پیمان مودت میبندند تقصیر آذری هااست که جوانمردی میکنند وبایک حمله قاطع شرمتجاوزان رانمیکنند البته هم روسیه وهم امریکا ازاینکه این استخوان. لای زخم بماند خوششان میآید ولی قطعاًیواش یواش این شرا رتهای ارمنی هادامن ماراهم خواهدگرفت
پیشنهاد می کنم ایران هم آزمایش موشک هاش را همزمان با آزمایشات موشکی آمریکا قرار دهد تا آمریکایی ها بفهمند که همزیستی مسالمت آمیز و کنترل جهان از خشونت و جنگ گرو مساوات جهانی است نه اینکه یک کشور موشک قاره پیما بسازد و یک کشور حق موشک ساختن نداشته باشد
برچسب منتخب
# انتخابات # محمدباقر قالیباف # مصطفی پورمحمدی # سعید جلیلی # علیرضا زاکانی # امیرحسین قاضی زاده هاشمی # مسعود پزشکیان # انتخابات ریاست جمهوری