صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آمریکا ۲۳ شرکت چینی را تحریم کرد

وزارت بازرگانی آمریکا روز چهارشنبه ۲۳ شرکت چینی دیگر را به اتهام ارتباط با ایران و روسیه هدف تحریم قرار داد.
کد خبر: ۱۱۲۷۴۴۶
| |
5572 بازدید
آمریکا ۲۳ شرکت چینی را تحریم کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از منابع بین الملل، از میان این شرکت ها پنج شرکت مرتبط با فروش تسلیحات به روسیه هستند که از زمان جنگ اوکراین در بهمن ماه با مسکو مراوده داشته اند.

این وزارتخانه در بیانیه ای اعلام کرد که دو شرکت چینی دیگر که قبلاً در لیست سیاه صادرات قرار دارند نیز کالاهای نظامی به مسکو ارسال کرده اند.

همچنین یک شرکت فعال در ازبکستان که کالاهای نظامی ارتش روسیه را تامین می کند، شناسایی شده است.

این اولین باری است که دولت آمریکا شرکت‌های چینی را معرفی می کند که به ادعای آنان، در حمایت از ارتش روسیه نقش داشتند.

چین از محکوم کردن حمله به روسیه امتناع کرده است و می گوید که ایالات متحده و ناتو در تحریک طرفین و برپایی جنگ مقصر هستند.

وزیر بازرگانی آمریکا روز سه‌شنبه در یادداشتی گفت: «این شش شرکت از طرف آمریکا برای دسترسی به فناوری‌ها و اقلام آمریکایی به خاطر انعقاد قرارداد با روس ها و ادامه کار با نیروهای نظامی روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (تاریخ آغاز جنگ)، زمانی که محدودیت‌های فعلی اعمال شد، به شدت محدود شده‌اند».

این شرکت‌های چینی به فهرست سیاه این وزارتخانه که به عنوان «لیست نهادها» (entity list) شرکت‌هایی که از دسترسی به کالاها و خدمات در داخل ایالات متحده محروم شده‌اند، اضافه شدند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات