واکنش تند کی‌روش به رفتار مسئولان فوتبال مصر

سرمربی پرتغالی سابق تیم ملی فوتبال ایران نسبت به جدایی از تیم ملی مصر واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۱۲۰۶۰۸
| |
8376 بازدید
واکنش تند کی‌روش به رفتار مسئولان فوتبال مصر



به گزارش تابناک به نقل از کوره، کارلوس کی‌روش پس از اینکه سوکان‌دار هدایت تیم ملی فوتبال مصر شد، نتوانست انتظارات را برآورده کند و از رساندن این تیم به جام‌جهانی ناکام ماند، به همین دلیل فدراسیون فوتبال مصر تصمیم به برکناری این مربی پرتغالی گرفت.

کی‌روش از رفتاری که فدراسیون فوتبال مصر با او کار کرده، ناراحت است. او گفت: رئیس و اعضای فدراسیون فوتبال مصر به من احترام نگذاشتند و نتایج خوب تیم و کادر فنی را نادیده گرفتند. به نظرم بیشتر از این نمی‌توان صحبت کرد و نیازی به توضیح دادن بیشتر نیست. اگر می‌خواهید بیشتر بدانید از وائل جمعه، محمد شوقی، عصام الحضری و ولید العطار سوال کنید. آنها به خوبی می دانند که چه اتفاقی افتاد.

کی‌روش ادامه داد: سران فدراسیون فوتبال مصر من را نمی‌خواستند اما چرا؟ آنها باید در این زمینه توضیح دهند نه من. به نظرم نتایج و کارنامه تیم ملی فوتبال مصر با من گویای همه چیز است. هواداران در دوران حضور من از به تیم خود افتخار می‌کردند و از نتایج تیم راضی بودند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت