بازدید 228084
۸
با فرا رسیدن فصل برداشت لیمو و نیز تولید آبلیمو، برای بسیاری این سئوال پیش می آید که راه گرفتن تلخی آبلیمو چیست؟
کد خبر: ۱۰۰۱۳۹۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۹ 26 July 2021

اشتباه بزرگ خانم های ایرانی در نگهداری آبلیمو - میهن نوین

به گزارش «تابناک»،  فصل لیمو فرا رسیده و  و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته می شود و دیگر خانم ها سنتی اینکار را انجام نمی دهند،  هسته های، لیمو هم کمی له می شود و باعث تلخی آب لیمو می شود برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو  استفاده از دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو نیاز است. 

برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده کامل بیندازید داخل لیمو ۲۴ ساعت بماند بعد آن را صاف کنید، هویج ها تلخی آب لیمو را به خودش خواهد گرفت و بعد از صاف کردن آبلیمو می توانید گوشت لیمو را برای خورشت ها استفاده کنید بدون اینکه نگران تلخی آن باشید.

توجه داشته باشید برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگ آن کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری شود و روی شیشه های آبلیمو مشماع مشکی کشیده شود تا رنگ آن عالی بماند.  

گفتنی است هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری های پلاستیکی نباید ریخت،  چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن ها می شود.

منبع: بیتوته

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۸
شهریار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
شما اول باید بدونین تلخی آب لیو از کجا ایجاد میشه !

تلخی آب لیمو مربوط به ترشحات پوست لیمو هست که در زمان آبگیری با آبلیمو قاطی میشه

برای رفع این مشکل ، وقتی لیموی تازه خریدید ، آن را بشورید و خشک کنید و سپس روی یک پارچه آنها را به مدت یک یا دو روز پهن کنید تا پوست آن خشک شود. وقت با ناخن روی آن میکشید ترشحات کمی دارد یا کاملا از بین رفته

سپس لیمو ها را قبل از آبگیری چند ساعتی در یک تشت آب تمیز بگذارید تا به خودشان آب جذب کنند.

بعد اقدام به آبگیری کنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
من هویج گذاشتم هیچ تاثیری نداشت
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
پاراگراف آخر نوشتید ظرف پلاستیکی اکسیده میشه!!!؟؟!!؟؟ فکر کنم اشتباه نوشته باشید.
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
خب این روش برای اب ایموی طبیعیه خونگیه
برای اب کاه های سوپرا و فروشگاه ها و کارخونه ها چیکار باید کرد تلخیش گرفته بشه
البته تلخی اب کاه کارخونه ها که به اسم ابلیمو میفروشن خداییش کمتره ها..
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
اونی که بهت میدن آب و اسیده بنده خدا، فکر کردی میشینن برات آب لیمو میگیرن؟
زهرا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۵
سلام اگر آبلیمو را صاف نکنیم وتوی شیشه بریزیم آبلیمو تلخ میشه
مینا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۲
من آب انار گرفتم دپش و تلخه میشه راهنمایی کنید چیکار کنم طعمش خوب بشه؟
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۴
پیشنهاد می کنم آبلیمو را با آبمیوه گیر غذا ساز بگیرید و آنرا در پلاستیکهای قالبی یخ ریخته در فریزر نگهداری کنید. هر موقع خواستید چند قالب در آورده و مصرف کنید. دقیقا همانند آبلیموی تازه است
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
برچسب منتخب
اربعین 1400 اعمال ماه صفر توافق هسته ای موقت سازمان همکاری شانگهای محمدباقر ذوالقدر