فالوده یا پالوده از خوردنیهای ایرانی و از نوع دسر است. فالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشتههای باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه میشود. پالوده شیراز و یزد و کرمان معروف است. پالوده شیرازی را معمولاً با یک نوع چاشنی مانند آب لیمو و یا شربت آلبالو مخلوط کرده و مصرف میکنند.
علیرضا هستم اصالت کرمانی ساکن اصفهان من تو فکر یه شعبه فالوده کرمانی و یا شولی داخل اصفهان و تهران راه بندازم . کسانی که داخل تهران یا اصفهان مایلند . من حاضر با یک اسپانسر شراکت کنم.
به همتون قول میدم امروز بعداز افطار بجای همه فالوده کرمونی بخورم و جای همتون رو خالی کنم ...
کماچ سن، کلمپه، سوهان زرندی، قووتو، نان بربری مخصوص کرمان و ...
یادش بخیر! بازار کرمان، چارسوق، فالوده کرمونی
یک فالوده تو کرمون هسته که فقط منحصر کرمون هسته.
این هم لهجه گُل کرمان
ابتدا با خوردن چند قاشق از محتویات کاسه شروع میشه و در ادامه بهتره برید سراغ سر کشیدن از سر کاسه
نکته دیگه اینکه بعضی ها نمی دونن که باید فالوده کرمانی رو جوید یا همینجوری قورت داد!
در جواب باید گفت اصل بر سهولت شخص
یعنی اینکه هر جور راحتی
منم فالوده تبریزی خیلی دوست دارم
!!!!!!!!
اصل اين دسر پالوده يزدي است كه اغلب يزديها در فصل تابستان ميل مي كنند و از زشته هاي كوچك نشاسته با گلاب و شيره نبات و بيدمشك است و روي آن هم كمي سياه دانه جهت تزيين مي پاشند.
فالوده اي که ما توي عکسها ديديم فالوده يزدي بود نه کرماني...
زعفراني-البالوئي-با ابليمو-با عرقيات(بيدمشك-نسترن)
براي اولين بار ازتون خوشم اومد
من هلاك فالوده كرمونيم
از كجا ميدونستين انقدر هوسم شده فالوده كرموني
واااااااااااااااااااااااي با گلاب و عرق نعنا و يخ فراوون تو كاسه ي چيني
دست مريزاد تابناك جونم
هر دو خوبند، ای بسا مردم شیراز که فالوده کرمانی بخورند . . .
هر كدوم مزه دلچسب خودشو داره
ولي فالوده كرماني، تو كاسه چيني بازار سنتي ش (مهر 79) را يادم نميره
در سفری که به کرمان داشتم، برای اولین بار این فالوده ی خوش مزه را خوردم. قصد مقایسه ندارم، زیرا این فالوده، بیشتر یک نوع نوشیدنی هست(درحالی که فالوده ی شیرازی،رشته های خوردنی هستند)
و معنی فالوده هم همین هست
متاسفانه در تهران نتوانستم جایی پیدا کنم که فالوده ی کرمانی بفروشد، اگر از دوستان کسی سراغ دارد، لطفا معرفی کند