صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

بی‌خبری وزارت ورزش از پاداش ۳۵۰ میلیاردی فوتبال

معاونت ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش گفت: وزارت ورزش در جریان ارقام پیشنهادی فدراسیون فوتبال به بازیکنان و کادر فنی فوتبال نیست و مصوبه هیات رییسه و فدراسیون فوتبال است.
کد خبر: ۱۳۸۵۷۳۱
| |
1392 بازدید

بی‌خبری وزارت ورزش از پاداش ۳۵۰ میلیاردی فوتبال

به گزارش تابناک؛ محمدشروین اسبقیان در مجمع فدراسیون نابینایان و کم‌بینایان اظهار کرد: امروز این مجمع در نهایت نظم و شفافیت برگزار شد، رقابت به دور دوم کشیده شد و طباطبایی در نهابت توانست به مدت ۴ سال رییس فدراسیون نابینایان و کم بینایان انتخاب شود. او باید برنامه‌ریزی‌های خود را در حوزه استعدادیابی، فرهنگی و ایجاد ارتباط صمیمی با ورزشکاران و قهرمانان این رشته داشته باشد. امیدوارم با این انتخاب فدراسیون نابینایان و کم بینایان بتواند در ناگویا عملکرد موفقی داشته باشد.

وی درباره ۳۵۰ میلیارد تومان پاداش فدراسیون فوتبال برای کادر فنی و بازیکنان تیم ملی و این که آیا وزارت ورزش در جریان این ارقام هست یا خیر؟ تصریح کرد: اول این که وزارت ورزش قطعا در جریان این موضوع نبوده و نیست اما فدراسیون فوتبال در حوزه خودشان مصوباتی دارند و هیات رییسه خود چنین تصمیماتی را می‌گیرد. امیدوارم آن چیزی اتفاق بیفتد که به خیر و صلاح ورزش فوتبال باشد.

اسبقیان درباره روند ثبت نام کاندیداهای فدراسیون ژیمناستیک خاطرنشان کرد: ثبت نام از کاندیداهای فدراسیون ژیمناستیک ۲۷ تیر شروع شده و تا جایی که اطلاع دارم تعدادی از ورزشکاران و قهرمانان سابق این رشته نیز ثبت نام کردند و طی ۱۹ روز کاری ادامه خواهد داشت و در نهایت با تشکیل جلسه هیات رییسه برای یک فرایند ۹۰ روزه اماده شویم.

او درباره تیم والیبال نشسته و عدم توجه به این رشته گفت: من این گونه به موضوع نگاه نمی‌کنم. تیم والیبال نشسته از پرافتخارترین تیم‌هاست. ۴ سال رییس فدراسیون جانبازان و توانیابان بودم، همواره مورد توجه وزارت ورزش و کمیته ملی پارالمپیک قرار گرفته همه چیز با رعایت ضوابط و مقررات است. ورزشکاران ما در جمهوری اسلامی هم توسط رهبر شهیدمان، دولت‌ها و به ویژه در این دوره آقای پزشکیان به صورت ویژه ورزش را مورد حمایت قرار داده‌اند. مراسم تجلیل و تکریم از قهرمانان و پاداش‌هایی که به قهرمانان داده شده در ادوار مختلف و حضور رییس جمهور در مراسم تجلیل با شرایط جنگی قابل توجه بود.

اسبقیان ادامه داد: باتوجه به آن چیزی که در ورزش توانیابان مصوبه است، قطعا ورزشکاران پاداش خود را دریافت می‌کنند و مشکل خاصی وجود ندارد.

او درباره تفاوت پاداش برای فوتبال و سایر رشته‌ها گفت: هر رشته ورزشی جایگاه خاصی دارد. بچه‌های جانباز و توانیاب ما تلاش‌های ارزشمندی انجام دادند و مورد توجه دولت قرار گرفتند.

اسبقیان درباره انتخابات سایر رشته‌ها افزود: چهارشنبه ۳۱ تیر انتخابات اسکیت را پیش رو داریم، مردادماه انتخابات پرورش اندام داریم، به ترتیب برنامه ریزی می‌کنیم تا فدراسیون‌ها با سرپرستی اداره نشوند و زودتر تعیین تکلیف شوند تا سیر صعودی در ناگویا داشته باشیم.

معاون وزیر در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا کارمندان و مسوولان وزارت ورزش منعی برای شرکت در انتخابات فدراسیون‌ها دارند، افزود: قبلا بدون مجوز حضور پیدا می‌کردند اما الان مقرر است با اخذ مجوز از مسوولین مستقیم خود و در نهایت با تایید حوزه قهرمانی وزارت ورزش این اتفاق رخ دهد. اگر در یک سیستمی کار می‌کنید، وارد سیستم دیگری شوید باید از مقام مسوول آن سیستم مجوز بگیرید و این یک رفتار قانونی است. کارکنان وزارت ورزش نیز مکلف هستند برای حضور در فدراسیون‌ها مجوزهای لازم را از وزارت ورزش بگیرند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان