ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اروپا به دنبال مذاکرات دوجانبه با ایران است

روزنامه ایتالیایی «لارپوبلیکا» گزارش داد اتحادیه اروپا در حال بررسی امکان آغاز مذاکرات دوجانبه با ایران است.
کد خبر: ۱۳۶۶۵۹۴
| |
5616 بازدید
اروپا به دنبال مذاکرات دوجانبه با ایران است

به گزارش تابناک، روزنامه لارپوبلیکا روز شنبه در گزارشی نوشت: «اتحادیه اروپا در حال بررسی امکان آغاز مذاکرات دوجانبه با تهران است و هدف اصلی تضمین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز و رسیدگی به مشکلات انرژی اروپا می‌باشد.»

به نوشته این نشریه، این ایده به‌طور غیررسمی در سطح کمیسیون اروپا، رهبری شورای اروپا و دولت‌های چندین کشور اروپایی مورد بحث قرار گرفته و این طرح ایجاد یک کانال دیپلماتیک مستقیم بین اتحادیه اروپا و مقامات ایرانی را در نظر دارد.

این رسانه ایتالیایی افزود: «اتحادیه اروپا در حال بررسی دستیابی به توافقی با ایران در مورد تردد کشتی‌های متعلق به کشورهای اروپایی از طریق تنگه هرمز است.»

با این حال، این ابتکار با موانع جدی متعددی روبرو است. از جمله این موانع می‌توان به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا در ماه فوریه برای قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در فهرست «سازمان‌های تروریستی» اشاره کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟