تمام نانهای نام برده شده ارزش تغذیه ای کمتری از نان تیره با آرد جو دارند
ناشناس
|
|
۱۰:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۲
0
1
پاسخ
عکس نان لواشبیشتر به نان تافتون میخوره
ناشناس
|
|
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۲
0
1
پاسخ
بابام هر روز نون لواش میخره.مسیر خونمون طوریه که فاصله اش زیاده به سنگک و بربری.اگه بتونم هر روز بربری میخورم.
رضا حسینی نسب
|
|
۰۲:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
0
0
پاسخ
سلام
حداقل درصد سبوس گیری برای سنگ یارانه ای نوع یک حداقل پانزده درصد هست،که برای آزاد پز ها،پانزده هست که پانزده درصد رو هم با هجده درصد نان روغنی عوض می کنند
در نتیجه سبوس وارزش غذایی نان لواش نوع یک بعلت سبوس گیری کمتر از همه نان ها بالاتر هست