
نان سنگک نان مغذی و در مقایسه با سایر نانهای سنتی ارزش غذایی بالاتری دارد. این نان نقش مهمی در سبد غذایی خانوار دارد اما رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران خواستار آزاد سازی قیمت این محصول شده است.
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم: سلیمانی در حالی در خواست آزاد سازی نرخ این محصول را دارد که دولت هرساله یارانه زیادی برای تامین نان پرداخت میکند تا این محصول با قیمت مناسبی به دست مصرف کننده برسد.
سلیمانی رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران در این ارتباط اظهار داشته است که هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد می شود، قیمت نان سنگک را آزاد کنید.
وی افزود: اگر اصلاحات لازم رخ ندهد به نظر می رسد تنها راه موجود آزاد کردن نرخ نان است؛ در این صورت تخلفات هم و فسادهای متعاقب آن برچیده می شود ضمن اینکه با این کار حداقل ۳۵ درصد کاهش مصرف آرد هم خواهیم داشت.
در نیمه دوم سال گذشته قیمت مصوب نان تا ۶۰ درصد افزایش یافت، ولی به دلیل عدم نظارت وزارت جهادکشاورزی و تعزیرات، بسیاری از نانواییها به ویژه سنگکیها در تهران به بهانه چند گرم کنجد، بیش از ۲۰۰ درصد قیمت نان را افزایش دادند وهیچ ترسی هم از برخورد قانونی ندارند.
 سیر از گشنهخبر نداره پیاده از سواره....
 							         		            سیر از گشنهخبر نداره پیاده از سواره....         		                     		         همین یارانه ای که به هر عنوان به نانوایی ها پرداخت می شود که شامل آرد ارزان و سوخت سوبسیدی و معافیت از مالیات و ... رو به عنوان یارانه به حساب مردم واریز کنید این طوری هم رانت فروش آرد آزاد کمتر میشه
 							         		            همین یارانه ای که به هر عنوان به نانوایی ها پرداخت می شود که شامل آرد ارزان و سوخت سوبسیدی و معافیت از مالیات و ... رو به عنوان یارانه به حساب مردم واریز کنید این طوری هم رانت فروش آرد آزاد کمتر میشه         		                     		         بهترین راهه
 							         		            بهترین راهه الان هم تفاوت چندانی با قیمت آزاد ندارد.در کر ج نان سنگک  با چند دانه کنجد را تا 30000تومان هم میفروشند وجالب است که نان 20هزار تومانی و30هزارتومانی هم معمولا آماده است وهم  نازک وبرشته وکیفیت پخت بالایی دارد ولی نان معمولی سنگک گاهی شبیه تافتون وبربری خمیر وبی کیفیت است تا جاییکه مشتری مجبور به خرید نان گران شود
 							         		            الان هم تفاوت چندانی با قیمت آزاد ندارد.در کر ج نان سنگک  با چند دانه کنجد را تا 30000تومان هم میفروشند وجالب است که نان 20هزار تومانی و30هزارتومانی هم معمولا آماده است وهم  نازک وبرشته وکیفیت پخت بالایی دارد ولی نان معمولی سنگک گاهی شبیه تافتون وبربری خمیر وبی کیفیت است تا جاییکه مشتری مجبور به خرید نان گران شود         		                     		         یک شلختگی حیرت انگیز در اداره ی کشور وجود دارد .
 							         		            یک شلختگی حیرت انگیز در اداره ی کشور وجود دارد .         		                     		         ده میلیون اتباع حداقل روزی ۵ قرص نان چه حجمی میشود کشورشان هم که امن شده برگردن مگر نظر مسوولین منافع شخصی شون باشه
 							         		            ده میلیون اتباع حداقل روزی ۵ قرص نان چه حجمی میشود کشورشان هم که امن شده برگردن مگر نظر مسوولین منافع شخصی شون باشه         		                     		         حرف درستی زده
 							         		            حرف درستی زده  نان سنگک گران هم بشود با آرد فعلی که فقط کمتر سبوس گیری شده یا با آرد نانهای دیگر پخت میشود  بهترین نان نیست. بلکه بدترین است.
 							         		            نان سنگک گران هم بشود با آرد فعلی که فقط کمتر سبوس گیری شده یا با آرد نانهای دیگر پخت میشود  بهترین نان نیست. بلکه بدترین است.  خیلیم شما دولتی نون می پزید! یک دونه کنجد می ندازن رو نون 30 هزار تومن می فروشن به مردم
 							         		            خیلیم شما دولتی نون می پزید! یک دونه کنجد می ندازن رو نون 30 هزار تومن می فروشن به مردم         		                     		         تو شهر قزوین کلی نونوایی آزاد پزی باز شده است و هرجا مراجعه می کنی نون به قیمت آزاد پزی به فروش می رسه و نون های یارانه ای بسار کم شدند.
 							         		            تو شهر قزوین کلی نونوایی آزاد پزی باز شده است و هرجا مراجعه می کنی نون به قیمت آزاد پزی به فروش می رسه و نون های یارانه ای بسار کم شدند.