آلمان: در حال حاضر تحریم گاز روسیه ممکن نیست

وزیر اقتصاد آلمان در سخنانی اذعان کرد که این کشور در حال حاضر نمی تواند گاز روسیه را تحریم کند.
کد خبر: ۱۱۱۸۴۲۴
|
۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۸ 13 May 2022
|
4148 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، وزیر اقتصاد آلمان گفت که در حال حاضر امکان تحریم گاز روسیه از سوی این کشور وجود ندارد.

بر اساس این گزارش، «رابرت هابیک» در نشستی خبری در برلین افزود: در حال حاضر نمی توانیم گاز روسیه را تحریم کنیم. من بارها در این مورد صحبت کردم.

وی همچنین گفت که آلمان آماده بررسی اعمال تحریم نفتی علیه روسیه است اما این امر بدون بررسی نمی تواند انجام شود.

وزیر اقتصاد آلمان ادامه داد که در صورت اعمال این تحریم، اقتصاد این کشور فرو نخواهد پاشید بلکه قیمت ها افزایش پیدا خواهد کرد و زنجیره تجاری با اختلال مواجه خواهد شد.

این در حالی است که یک کارشناس اقتصادی پیشتر نسبت به پیامدهای تحریم گاز روسیه بر اقتصاد آلمان هشدار داده و گفت که چنین تحریمی به رکود عمیق و فروپاشی اقتصاد آلمان منجر خواهد شد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت